- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kogamester
csendes tag
Sziasztok
Van egy kérdésem valaki részletes leírást tudna adni valaki hogy most teljesen gyári rom-ot akarom visszarakni a telefont akkor mi a teendő:
Most 4.4.kitkat van rajta
Telekom függő
Légyszíves segítsetek.
Köszönöm előre is
Sziasztok.minden ami mobil
-
Leito92
tag
válasz maurizio #17046 üzenetére
Sziasztok!
Egyszer már feltettem ezt a kérdést, csak a válaszról maradtam le. Tudtok mondani nekem egy olyan romot, ami alatt nem fagynak ki a dolgok? Slimkat-et használtam eddig, de az NFS most wanted, a nesoid és most már a pulse is állandóan kifagy rajta, pedig a pulse eddig simán ment. Az NFS és a nesoid gyári romon simán működött. Próbáltam CM11-el, de az nekem vacak lassú volt, és ugyan úgy kifagytak a játékok/programok.A slimkat nekem tökéletes lenne, ha ezt valahogy ki lehetne küszöbölni.
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
tagagaba53
tag
Ezt is úgy kel feltenni mint a CM11-t ? Most az van rajta.
Köszi
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Fred23
nagyúr
válasz Leito92 #17053 üzenetére
B209 LiteX-et próbáltad? Kis swap alapból van benne, de ki is lehet bővíteni neked megfelelőre. Nekem 128MB swap már elég mindenre. Problémám meg eddig még nem akadt vele, fagyás, újraindulás egyszer sem volt. Raktam be képet nem rég Antutu-ból. Nem tudom, mennyinek kéne lennie, de jó a teló sebessége teljesen.
-
balcsy
aktív tag
Sziasztok srácok
Olyan problémám lenne hogy bármit próbálok csinálni a telefonnal, egyszerűen esélyt se ad. Az android haldoklik rajta, fél másodpercenként dobálja ki, hogy például: gapps folymat leált/gmail folymat leállt, meg végülis minden ami leállhat, le is áll. Telefont ez miatt lehetetlen kezelni. Próbálnék rátenni egy cm11-et de minden próbálkozásomat kapásból visszaveri. Bootlader-t nyitnék de az se megy. Nem menti el a beállításaimat. Kipipálom az usb hibakeresét, újraindításnál nincs elmentve. Ráraknék valamit a telefonra, lecsatlakoztatom az usb-ről már nincs rajta.
Valaki tudna nekem segíteni? Hajamat tépem már...
Bármilyen megoldásra vevő vagyok, a legegyszerűbben egy szűz androidot rárakni, csak hogy használható legyen a telefon. Az első 2 óra próbálkozás után letettem én már cm11ről.
(soha nem volt a kezemben Huawei, ez is egy barátomé)Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
sgergi
veterán
válasz tagagaba53 #17055 üzenetére
Minden custom romot ugyanúgy kell telepíteni.
-
sgergi
veterán
válasz balcsy #17057 üzenetére
Rendszer visszaállítást próbáltál menüből? Hátha annyira megjavul, hogy menjen a bootloader nyitás. Ha az nem megy, akkor először ne bootloadert nyiss, hanem dload-os módszerrel tegyél fel egy gyári romot, ahhoz csak annyi kell, hogy a memóriakártyára jó helyre felmásolod a fájlt. Ha telón keresztül nem megy a másolás, akkor vedd ki az SD-t és saját telódon vagy gépen csináld meg a felmásolást és utána tedd vissza az SD-t..
-
balcsy
aktív tag
válasz sgergi #17059 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, de sajnos nem jártam sikerrel.
Rendszer visszaállítást alapból nem engedi, dload mappát felmásoltam a microSD gyökerébe, telefon kikapcs, hangerő fel + le , bekapcs aztán a következő felirat fogad:
Update exception
EMMC is readonly, you cant update your system.Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
wookie
tag
Végre működik!
Ezek után lehet,hogy majd újból kipróbálgatom a custom romokat.
Mert eddig nem tudtam swap fájlt kreálni de így hogy tudtam végre lehet használni ezt a kis sz@rkupacot.
[link]Redmi Note 12 Pro ッ
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Sajnos ideiglenesen egy ilyen csodát kell használnom.
Valahogy lehet gyorsítani a gyári 4.1-es T-Mobileos fw-en? Pl ne fél perc legyen megnyitni a gmailt, vagy a telefonkönyvet. Notificationök kb sosem jönnek meg, csak ha megnyitom az appokat.
Ezelőtt frissen volt resetelve, gyári appok nagyrészét nem frissitettem, mert hely nem is lenne rá szerintem.
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
törölt tag
Üdv Urak,
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy független-e a telefon?
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz nyisziati #17067 üzenetére
Jár itt mindenki mindenhová.
A legdurvább PH fórumos sztorim hogy a most a hongmi note topicban tevékenykedő Milestone2-ről, aki régen többször segített az alca 995 topicban, most húsvétkor a családi ebédnél derült ki hogy a saját bátyám.
(Tudtuk egymásról a kütyüb#ziságot, de ezen szétröhögtük magunkat )Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Bdanyy
addikt
válasz nyisziati #17067 üzenetére
Szervizelés idejére kaptam cseretelefonnak, úgyhogy nem nyúlhatok hozzá Mindenesetre elég merész a telenornál 30k- körül árulni ezt a telefont a mostani lumiak mellett.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
törölt tag
Sziasztok, gyári telenoros független rom, b199 és rootolt a készülék. Igazándiból nagyon nem panaszkodom, rendesen letakarítottam a sok szeméttől, még a sebessége is teljesen jó lett, használható. Egy olyan kérdés lenne csak, OTG-t lehet, vagy megoldotta a készülékkel valaki? Vagy az csak másik rommal lehetséges?
-
sgergi
veterán
válasz aytukabozs #17073 üzenetére
Igen, de azóta lehetnek fejlesztések, nem tudom ezek mennyire aktuális információk. Azért írtam, hogy utána kell nézni, mert ezzel nem vagyok tisztában.
-
addikt
válasz alien0903 #17076 üzenetére
Ez az első CM12.1 build, tehát nincs még egy kernel a sajátján kívül, ami működne vele.
Ehhez a ROM-hoz én amúgy sem tennék fel másik kernelt, mert jelenleg még a szoftver többi részével együtt foltozgatják. Pl. ebben a legutóbbi frissítésben lett javítva egy memória foglalási hiba a kernelben, tehát valószínűleg a saját kernelével működik a legjobban. -
tagagaba53
tag
Én most tettem fel 1 órája ezt a kettőt :
cm-12.1-20150415-UNOFFICIAL-u8833
gapps-5.1.x-20150404-minimal-edition-signedElőtte a 11-s volt.
Eddig fenntartásaim voltak lalival más telókon
De ez itt tökéletesen szuperál.[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
A következő problémával szembesültem egy mai újraindítás folyamán:
T-mobilos a készülék így mikor bekapcsolom "bejön" zenélve a T-mobile logó majd tovább bootol és PIN kódot kér, de a mai nap a T-mobile-os logónál befagy (a zene is megakad nem játssza végig). Semmi modifikáció nem volt, nem töltöttem le semmi frissítést (hiszen nem is volt - 4.1 android van rajta).
Valamilyen megoldás a HARD Reset-en kívül (sajnos a telefonszámokat nem a SIM kártyán tároltam így azok is elvesznének amit nem szeretnék, esetleges lehetőség van a lementésükre ebben a "lefagyott" helyzetben is? )?
Köszönöm előre is a válaszokat!
With every conflict I grow stronger!
-
ndavid
tag
Üdv!
Hozzám került egy ilyen készülék, tökéletesen működött, majd a tulajnak sikerült megfürdetnie némi vízben. Kiszárítás után a jelenlegi helyzet: bekapcsol, hangja van, érintőpanel működik, gombok is, kijelző is, mert erős fényben nagyon halványan látszanak az ikonok, feliratok, de nagyon halványan, mivel nincs háttérvilágítás.
LCD panel cserével helyrehozható szerintetek? Egyáltalán abba van építve a háttérvilágítás? Vagy ez kicsit zsákbamacska, mert lehet, hogy maga az alaplap (is) sérült? (bár akkor sztem a kijelzőn se látszana semmi). Egyéb ötlet? (backupra nincs szükség)
Don't panic!
-
addikt
válasz napoleon2323 #17079 üzenetére
Ha az USB hibakeresés engedélyezve volt, akkor adb-vel le tudsz róla húzni minden adatot. Ha nem tudod, hogy engedélyezve volt-e, akkor valószínűleg nem.
Illetve, ha van custom recovery telepítve, akkor azzal is tudsz mentést csinálni. -
aytukabozs
addikt
-
vadkörte
addikt
MIUI buz... izé... függőknek:
4.1.1 alapú, spanyol szerzemény. Nem mai, de elég kezesnek tűnik. A memóriát ez is szereti, de ha nem pakolod tele minden vacakkal, akár még használható is lehet.Üdv. V. Körte
-
törölt tag
válasz #02683648 #16955 üzenetére
Üdv mindenkinek,
Továbbra is az a problémám ami az eredeti, kb 1 hónapos hsz-emben: a huawei weblapról [link] képtelenség bármelyik gyári romot letölteni.
Van esetleg vkinek alternatív linkje egy telenoros verzióhoz? Szeretném eladni a telefont és a gyári állapotra vissza akarom hozni ehhez, amihez meg kellene egy gyári romElőre is köszönöm!
-
vadkörte
addikt
válasz #02683648 #17084 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a Telenor-os magyar ROM-hoz, nekem innen sikerült leszedni a B209-est.
Összességében - kernelcsere és alapos takarítás után - bejött, de nem működtek a státuszsori kapcsolók. Nem tudom ez mennyire ROM specifikus, a telefon felhasználási területén annyira nem volt zavaró, csak kellemetlen.Egyéként a linkelt oldalról nálam Chrome-mal elindult a B206-os Telenor-os ROM mentése.
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
kefe13
tag
Esetleg ez. Tiszta 209, működnek a kapcsolók az ért. sávon, nagyságrendekkel jobb a gyárinál. Gyári telkorost nem találtam s nekem sincs sajna ..
-
ErMg
csendes tag
Az értesítések sosem jönnek meg, csak ha megnyitom az appokat ez nálatok is így van? (pl:snapchat, instagram, eredmények stb.)
[ Szerkesztve ]
Huawei Ascend Y300-100 T-mobile :))
-
ndavid
tag
válasz aytukabozs #17082 üzenetére
Ettől félek én is... hogy ha a kijelző meg is oldja, nem-e előjön más hiba később. És amennyibe került a készülék, annál valszeg az alkatrész+javítás jóval drágább lenne... Na mindegy, annyira nem fáj érte a szívem. (De azért ha találok vmi nagyon-nagyon olcsó freeshippinges lcd-t, egy próbát megér.)
Don't panic!
-
aytukabozs
addikt
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Valaki ki tudná menteni a gyári romból az időjárás alkalmazást, vagy a nevét le tudná írni valaki? Le szeretném tölteni mert anyum telóján főzött rom van és az accuWeather folyton meghal
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
addikt
válasz beloadjoker #17094 üzenetére
HwWeatherClock.apk ?
-
Exian
addikt
Bocs, nem olvastam a topikot sok-sok napja, erről volt már szó?
Legálisan, ingyen telepíthető az iGO! Magyar térképpel.
-
Exian
addikt
Én úgy tudom, egy zipből dolgozik az egész app.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek