- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petszol
tag
válasz wookie #17800 üzenetére
A DC Unlockers program ezt írja sajnos.
Bootloader status : Locked
SIM Lock status : Locked (Network lock)
A telefon nem független.
Akkor ezek szerint ezért nem sikerül?
Ilyenkor mi a teendő?
Szolgáltató? Vagy lehet függetleníteni valahogy?
Már belekavarodtam.
Lehet hagyom a fenébe.[ Szerkesztve ]
Üdv: Petszol
-
sgergi
veterán
válasz petszol #17804 üzenetére
Függetleníteni nem kell, és ráadásul tilos is, ha nem szolgáltatónál teszed. Semmi köze hozzá, természetesen függő telefonon is működnie kell. A Win7 x64 is jó, én is azon csináltam. Próbáld meg a drivert letörölni, és felrakni újra, illetve nézd végig újra a lépéseket, nem maradt-e ki valami.
-
petszol
tag
válasz sgergi #17807 üzenetére
Nekem meg már az a gyanús,hogy ez a nyavalyás program kér creditet.
Nem egyszer próbáltam és már lehet azért nem működik.Ezt írja ki a program:
selection :
manufacturer - Huawei phones
model - Auto detect (recommended)Found Applications port COM8
Found Diagnostics port COM11Model : Huawei MSM8X25 series
IMEI : számok jók
Wi-Fi MAC : A4:99:47:89:0D:96
BlueTooth MAC : A4:99:47:89:07:A3
Bootloader status : Locked
SIM Lock status : Locked (Network lock)Insufficient credits !
Drivert azt raktam fel ami linkelve volt. Látja a telefont a program.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Petszol
-
F34R
nagyúr
Sracok milyen applikacioval tudok felvenni telefonbeszelgetest? (mindket iranybol)
-
net91
senior tag
A DC Unlocker nem látja-találja a telefont. A Huawei usb driver 2.0.6.601-t is felraktam, de így sem látja.
A windows fájlkezelője CD meghajtónak látja, a TC pedig látja a belső memóriában lévő fájlokat.
Tudnátok adni valami tanácsot, hogyan tudnám láthatóvá tenni a DC Unlockernek?
Köszönettel.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Az összefoglalóban leírtak szerint a Huawei oldalon BL kódot szerettem volna kérne, DE az oldalon nem található az Y300-as. Van Y220, Y320, DE Y300 nincs.
Ilyenkor mit lehet tenni?szerk: Azt írja ki, hogy nem található telefon. Hogyan tudom a többi drivert törölni? Hol találom?
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Egyik probléma megoldva.
Huawei megküldte a BL kódot.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
-
wookie
tag
Szia!
Ezt a CM11-et merem ajánlani!
Itt rögtön van hozzá Gapps és Synopsis kernel is.
Kernel csere azért ajánlott,mert ez swap kompatibilis.
Alapba van a CM11-ben 48 mb Zram amit lecserélhetsz nagyobb swap fájlra.
Van benne egy zram-swap nevű mappa.
Abból kell flash-elni a következőket egyesével.
1, 09Dis-Zram0 nevű zip-et
2, 05-Swaponboot nevű zip-et (ez 249 mb swap fájlt hoz létre a system mappában)
3, 02Fstrim nevű zip-et (ez minden újraindítás után rendbe rakja a dolgokat [kb olyan,mint a windows-ban a töredezettségmentesítő])
Persze minden flash-elés után újraindítás szükséges.
Ezek nem kötelező dolgok,de szerény tapasztalatom szerint jobban muzsikál utána.Viszont amit mindenképpen ajánlok,az a Greenefy használata.
Ha az érdekel akkor szólj és segítek telepíteni és beállítani.
E nélkül szinte semmit sem ér a csökkentett képességű telefonunk.Redmi Note 12 Pro ッ
-
net91
senior tag
válasz wookie #17821 üzenetére
Közben türelmetlen voltam és feltettem az én CM11-met. (Ami nem is 4.4.2 hanem 4.4.4)
Viszont Gapps nem került fel, mert az nem volt. Lesz valami hátrányom abból, hogy Gapps-et nem raktam fel?
(Az mit csinál? )Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Gapps rendben.
Már csak egy problémám van, a TC nem látja sem a belső memóriát, sem az SD kártyát.
Korábban a TC a kiegészítővel látta ezeket.
A CM11-hez kell valami speciális usb driver?szerk: ez is megoldva.
Mit lehet még rajta mókolni?
[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
válasz sgergi #17826 üzenetére
Sajnos wookie által megadott kiegészítőket nem tudtam letölteni, így az elmaradt.
Viszont a Greenify-t feltettem, de szerintem nálam nem működik, mert a varázslója csak HiSuit-vel kukacoskodik, hibernálható alkalmazást meg nem talál.Már majdnem egy napja foglalkozok az android rendszerrel, és sokat tanultam.
Köszönöm a segítséget, mindenkinek!Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
wookie
tag
Most próbáld meg.
Bocsi elfelejtettem beállítani a hozzáférést.
Amúgy sokmindent lehet mókolni.
Pl a System Tuner Pro nevű appal MINDEN fagyasztható és törölhető.Elötte csinál mindenről mentést,így ha hiányzik a törölt app,akkor visszarakható.
A Greenify akkor az igazi,ha Xplosed is van,és a donated verziót rakod fel.
Ha kell hozzá segítség akkor csak szólj.Redmi Note 12 Pro ッ
-
net91
senior tag
válasz wookie #17828 üzenetére
Köszi, így már sikerült letölteni.
A 09Dis-Zram0-t és a 05 Swaponboot-ot kipróbálnám még, de ez utóbbiból 3 is van (sima, v2, v2.1), melyiket tegyem fel? A v2.1-et?
Amúgy most látom, hogy ugyanazt a CM11-et tettem fel, amelyet ajánlottál.Sajnos a telepítések során figyelmetlen voltam és törlésre került a Titanium backup app-om, amelyet jegelésre és törlésre használtam. Ebben tudnál segíteni. (esetleg kiváltja az általad említett app)
A Greenify-ből a fizetős van fent nálam.
-
kaposznyak
aktív tag
Vennék egy használt példányt donornak. Ne recsegjen a hangszóró.
-
wookie
tag
Szerintem ugyanazt tudja.
Itt guberálhatsz.
Én ezt ajánlottam,de találsz Titanium Back-o is.
Swap-ból én a simát használom.Az 249 mb-os swap-ot csinál a system mappába.
A másik kettő meg a cash mappába csinál 128 és 150 mb-osat.
A letöltéseknél van is egy kép amin láthatóak az adatok.
Greenify aktiválva van az Xposed-ben?Redmi Note 12 Pro ッ
-
net91
senior tag
válasz wookie #17832 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor a swapból én is a simát teszem fel. (Több változatot nem lehet feltenni? Akkor itt is, ott is több memória lenne? )
Utána kell néznem, mert nem tudom mi az az Xposed.
Köszönettel.[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
A swap is felment.
Egy nap alatt a nulla androidos tudásról eljutottam oda, hogy össze tudtam magamnak rakni egy jó kis készüléket.
Pár hónapja már nem is használtam, mert vettem egy P8 Lite-ot, de már többet használom ezt, mint azt a nagyobbik testvérét.
Köszönöm a segítségeteket.Illetve, még két utolsó kérdés. Ebben a változatban (4.4.4.) sehol nem találom a képernyő mentést.
Én vagyok vak, vagy tényleg nincs benne?
A P8-nál, egy kóddal be lehet lépni a szervizmenübe, és sok hasznos információt lehet megnézni, többek között a hálózatot, a SIM állapotát lock illetve unlock. Ennél a készüléknél ilyen megtekintési lehetőség nincs?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
wookie
tag
Az Xposed egy olyan alkalmazás,amely segít a többi alkalmazásnak "bejutni" a keretrendszerbe,hogy ott el tudja végezni a működéséhez szükséges változtatásokat.Majd késöbb a gépről linkelgetek,meg adok részletes leirást is.Anélkül pl. a Greenify is csak cirka egy harmadát tudja.Emellett még ajánlom a busybox-ot,ami hasonlóan működik,annyi kivétellel,hogy az teljesen automata.Azt egyszer telepíted aztán nem kell vele semmit csinálni.Ajánlom még az adfree-t,ami reklámmentes felületet biztosít de nem eszi meg a ram-ot,mint az adblock.A discinfo-t meg arra,hogy meg tudd nézni mennyire vannak használatban a különböző particiók,mint pl. data,külső-belső sd,ram,swap.Továbbá még ajánlom a teljesítmény piszkálását,amit úgy érsz el,hogy aktiválod a fejlesztői beállításokat,a build szám nyomkodásával a beállítások,telefonról pontnál.Én Interactive/Fiops párost ajánlok de kipróbálhatod bármelyiket.Itt lehet állítani a procik hertz-ét is de azzal csak óvatosan,bár ha jól tudom túlhúzni nem engedi.Ezekkel a beállításokkal lehet elérni,hogy pl hoszabb aksi időt szeretnénk a gyorsaság rovására,vagy gyorsaságot az aksi idő rovására.Szerintem konnektort könnyebb találni,mint új idegrendszert.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro ッ
-
net91
senior tag
válasz sgergi #17835 üzenetére
És milyen igazad van.
Alapból ki volt kapcsolva ezért nem lehetett látni. (a cyanogenmod 11-nél, ha élesítésre kerül ez a funkció a bekapcsológombbal előhívott menünél lehet megtalálni).wookie
Köszönöm a leírást kipróbálom őket.
Az STP-t már megnéztem, az tényleg ügyes kis program.[ Szerkesztve ]
-
wookie
tag
Xposed-et innen töltsd le és telepítsd.Majd ha kész,nyisd meg és válaszd a "Keretrendszer"-t.
Utána a következő kép fog fogadni,csak annyi különbséggel,hogy nálad a zöld számok helye üres lesz.
Itt válaszd a telepítés frissítést.Ha végez indítsd újra a telefont.
Utána újra nyisd meg a programot majd válaszd a "Modulok"-ot.
Nálad a Greenify - Kísérleti funkciók-nál nem lesz pipa.
Pipáld ki,majd indítsd újra a telefont,hogy aktiválódjon.
Utána nyisd meg a Greenify-t,a menüjében keresd meg a kísérleti funkciókat és a mély hibernáláson kívül mindent pipálj be.
A Face és a Viber is hibernálható,csak van,hogy fél napot késik az értesítés.
Utána Greenify kezdőképén + jelre nyomj,és közvetlen utána jobb felső sarokba a 3 pontra,amivel lejön egy kis ablak.Ott tegyél pipát a mindent mutathoz,majd tekerd le és válaszd a több mutatása lehetőséget.
Ezek után bármit hibernálhatsz,csak a rendszer alkalmazások közül pár elég agresszív és többször kell nekik megmondani,hogy mihez tartsák magukat.De mindent egybevetve gyerekjáték az egész.És utána már tényleg látványos a javulás.Mondjuk ahhoz,hogy beálljon a rendszer kell némi idő,de 1-2 nap múlva már a tényleges teljesítménye látható.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro ッ
-
Harlond
tag
Sziasztok!
Van valami tippetek a kovetkezo esetre?
Adott egy Y300minden gyari! Nem
Volt hozzanyulva 1-2 orat, nem merult le meg semmi de amikor ujra felvettem ki volt kapcsolva. Bekapcsolas utan egy kontakt sem volt meg a telefonban.. Nem tudom mi torenthetett vele, valaki kitorolte heccbol munka kozben vagy nem tudom de most egy sincs rajta.. Van valami otlet a visszanyeresre? Nem volt fiokkal szinkronizalva szal mindenkeppen a telefonnal kene valamit ugykodni. Előre is köszönöm a választ!
Üdv! -
Harlond
tag
válasz sgergi #17840 üzenetére
De meg egy dolog elveszett. A kulon letoltott es a szamokhoz rendelt csengohangok, de csak azok amik nem az SD kartyan voltak hanem a belso tarhelyen. Mas minden maradt. En olyanra gyanakszom h bekresselt es utana szinkronizalni akart es mivel ott nincs egy darab se igy mindent kitorolt..
wookie: igen ezt talaltam en is majd nekiesek a gond h nincs rootolva sem, ugy azert jobban bele lehetne menni a rendszerbe, esetleg meg a sima visszaallitasos dolgokkal is.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Van egy eredeti állapotú, Telekomos Y300-am, már lejárt garival. Szeretném kihasználni a memóriának egy 1GB-nál nagyobb szeletét a programok telepítésére.
Lehetséges ezt meglépni?
Ehhez milyen irányban kell elindulni, ami nem warez, és itt kitárgyalható?Sajnos eddig kimaradtam az Androidos, rendszerszintű dolgokból. Elég, ha kulcsszavakat adtok, onnantól kiguglizom, ami kell.
Köszi
-
sgergi
veterán
válasz Atos23 #17844 üzenetére
Ez nem warez, úgyhogy nyugodtan lehet róla beszélni. A legegyszerűbb módja, ha rootolod a készüléket (topik összefoglaló alapján) és mondjuk Lind2SD progival át tudod helyezni a megkívánt progikat az SD kártyára.
Ha még tovább szeretnél menni, akkor BL nyitás, custom recovery, custom rom telepítés (összefoglaló), a legtöbb custom rom engedi az SD kártyára való telepítést.
Innentől kezdve az átpakolt programok nagy része az SD-re áthelyezhető (kivéve Google saját cuccai), így belső tárhelyen az appok csak kis része marad, így elég sok progi feltehető egymás mellé. Nekem olyan 40-50 appom volt fenn, ebből 6-8 játék. -
Atos23
senior tag
válasz sgergi #17845 üzenetére
Köszönöm a választ, jövő héten eljátszok vele
Tökéletes tartalék telefonnak, csak legyen elég tárhely.
Csak infónak az Y300-ról: Jelenleg csak ébresztőórának és éjjel a lakásban mászkáláshoz, elemlámpának használom
Kikapcsolt interfészekkel, repülő üzemmódban a készenléti időről csináltam egy fotót. Több, mint három éves akkuval, a régi időkben történt sűrű használat után nyugdíjazva hozza ezt az értéket
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Egy IP kameranak szeretnem bekonfigolni a keszuleket a lakasban es a gyari rendszert lecserelnem valami ujabbra, ebben kernek tanacsot. Bootloader nyitas mar megvolt.
Vajon a Slimkat vagy egy masik (ujabb) Android, pl CM13 lehet a gyorsabb, stabilabb?
Koszonom elore is a tippeket!
UI.: ha mas nem is, de a wifi kapcsolat az atomstabil (a leheto legstabilabb) kellene, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tagagaba53
tag
Sziasztok!
Használja valaki ?
Feltettem a CM 13-t .Az alap dolgok "eddig" jók !
Ha az SD kártyát szóra tudnám bírni akkor még
hagynám is.- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest