- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wookie
tag
válasz tagagaba53 #17850 üzenetére
De lassú mint a bűn,nem?
Amúgy a cm 12.1-el is csak annyi volt a gond,hogy abbahagyták a javítását,telócsere végett.
Amúgy minél több,jobb telót fogok a kezemben,annál inkább fontolgatom eme kis csoda falhoz vágását.Redmi Note 12 Pro ッ
-
tagagaba53
tag
válasz wookie #17851 üzenetére
Nem rosszabb a 11-től, amit visszatettem, de gyorsabb a 12-től.
Egy gondja van, hogy az SD kártya itt is kezelhetetlen
mint a 12-nél. A masina meg, nekem elég és megfelel így, jobb híján.
Mivel másikra nem telik .[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
wookie
tag
válasz tagagaba53 #17852 üzenetére
Azon mit értesz,hogy kezelhetetlen az sd?
Én már nemigen telepítek rá semmit csak zenékkel töltöm meg az sd-t.
Azt tudja kezelni nem?
Legalábbis a cm 12.1 tudta.Sőt arra csináltak Xposed telepítőt is,csak nem a programon belül kell frissíteni,mint a régieket,hanem recovery-ből kell egy zip fájlt flash-elni.
Van a YouTube-on egy videó,hát ott eléggé laggol a cm 13.Redmi Note 12 Pro ッ
-
Makifeju
tag
válasz kaposznyak #17831 üzenetére
Nekem van egy,full patent külsőre,indulásnál viszont csak a lógó van,mivel a cimbora kinyírta valami rommal. Én kb 2 nap cucli után beraktam a fiókba,az agyamra ment. Ha érdekel,ajánlj egy árat.
Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
tagagaba53
tag
válasz wookie #17853 üzenetére
Egyszerűen a kíváncsiság hajtott, hogy miként
működik. Viszont, amíg a 11--nél mindent az SD-re lehet telepíteni
addig a másikokon nem engedi. Mindent az 1 GB-re akar telepíteni
Ennyi. De ,túlzásban nem érdekel, mert ez stabilan megy. Legalább is nálam.- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
wookie
tag
válasz tagagaba53 #17855 üzenetére
Beletetted a bogarat a fülembe.
Amúgy nekem mikor elindult feltette a kérdést,hogy miként kezelje az sd-t,csak nem akartam formázni,így adathordozónak állítottam.
Jó sokáig települt.
Plusz mindjárt keyboard halállal kellett megküzdeni,amire már megtaláltam a megoldást.
Mondjuk azért nálam a cm11 valamivel stabilabb,de nem egetverő a különbség.
De nagyon jó lett ez a cm13.
Szívesen kipróbálnám valami izmosabb vason.Redmi Note 12 Pro ッ
-
tagagaba53
tag
válasz wookie #17857 üzenetére
Mondom, nekem igazából tetszene !
Csak az SD kártya része nem olyan mint a 11-l.
Mivel neked is az volt rajta, akkor tudod mire gondolok.
Én tettem rá magyar billentyűt, amíg próbálgattam.
De visszaraktam a 11-t.[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
tagagaba53
tag
Erre a pipára gondolok a 11-l. És annyi.
Tavaly majdnem fullon volt az SD.
A másikra az 1.09-re semmi nem került.
Maradt úgy bármit telepítettem a telóra.
Ha te rájöttél, hogy az hogy működne a 13-l akkor osszad meg velem.[ Szerkesztve ]
-
wookie
tag
válasz tagagaba53 #17859 üzenetére
Ezt írtam,hogy az első induláskor kijött nekem egy ablak,amiben közölte,hogy talált egy sd kártyát.Még a nevét is megmondta,hogy Sandisk.És ha rányomtam az ablakra,akkor megnyílt egy nagyobb ablak,amelyben kiválaszthattam,hogy miként kezelje az sd-t.Az első lehetőség,hogy tárhelyként.Itt csak média tárolására lehet használni.A második lehetőségnél már nem tudom hogyan fogalmazott,de a lényege ugyanaz mint a cm11-nél a pipa.Csak annál a lehetőségnél megemlíti,hogy ehhez a beállításhoz meg kell formáznia az sd kártyát.Én meg nem fogok újra felmásolni rá minden cuccot,hogy megtudjam tényleg az e amire gondolok.
Nálad nem dobta ki ezt az ablakot?Ha volna egy felesleges,vagy üres sd-m,akkor kipróbánám,de így elmenne fél napom mire visszapakolnám rá a cuccokat.Telepítés szempontjából meg nekem elég az egy giga,mert nem sok mindenre használom a telót.Az aksija is haldoklik már.Örülök ha lehet használni.
Amúgy eddig annyit értem el,hogy feltettem az Xplosed-et,hogy tudjon dolgozni a Greenify.Nagy nehezen megtaláltam a rendszergazda beállítást.Jól eldugták. Mondjuk már a 12.1-ben is hasonlóan volt,csak annyi különbséggel(ha jól emlékszem),hogy abban még mintha bent lett volna,a proci és az ütemező állíthatósága.Ebben viszont nem találtam eddig.És ebben is úgy mint a 12.1-ben alapban van 128 mb zram.
Ami elégnek tűnik de ennek ellenére is nagyon meg tudják fogni az éppen a háttérben készülődő folyamatok.Ez volt a cm11-ben is de ott enyhébben.Pl. amikor épp neteztem vagy face-t pörgettem és elkezdett látványosan lassulni,akkor már tudtam,hogy valószínüleg a play akarja közölni,hogy van valami frissítés.Na ezen ez úgy zajlik nálam,hogy szépen megy a netezés,valaki rámír viberen,de mielött azt megtudnám,beáll mint atom.
Aztán csak türelem és kötél idegek kérdése,hogy megtudjam miért várunk.
Még kipróbálnám a proci/ütemező állítását,mert a cm11-ben sokat javított az Interactive/Fiops beállítás választása.(Akku idő kárára)Viszont ebben még nem találtam ilyen lehetőséget.
Összegezve meg kell állapítsam,hogy ez a vas kevéske ezekhez a rom-okhoz.El lehet velük lenni de nem az igazi.A cm11-et sokkal jobban rá lehetett igazítani.Ez meg sokkal szebb,jobb.Bár hiányoznak belőle számomra kedves dolgok,mint pl. némítás gomb,kikapcsoláskor az a tv-s effekt.
Úgyhogy szerintem még ismerkedek vele egy kicsit,aztán visszarakom a jól bevált cm 11-emet.
Ui.: Az még sokat lendít minden rom-nál a teló kapacitásán,ha "véletlenül" lemarad a Gapps.Szerk.: Amit linkeltél a #17860 hsz-edben,ott kb az van leírva amit próbáltam elbrekegni.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro ッ
-
tagagaba53
tag
válasz wookie #17861 üzenetére
Szia !
"A második lehetőségnél már nem tudom hogyan fogalmazott,de a lényege ugyanaz mint a cm11-nél a pipa.Csak annál a lehetőségnél megemlíti,hogy ehhez a beállításhoz meg kell formáznia az sd kártyát"
Én beáldoztam az SD-t, de továbbra is a másikra / 1.09 / telepített mindent.
Csak fogyott és fogyott !
Lehet, hogy én vagyok valamiben béna
A google play-t hibernáltam és semmi nem akadt nálam ![ Szerkesztve ]
-
wookie
tag
válasz tagagaba53 #17862 üzenetére
Na most ott tartok,hogy a System Tuner Pro-val kigyomláltam a rendszert.Töröltem minden ismert számomra felesleges app-ot.Az összes google kezdetűt fagyasztottam.A No-frills CPU control nevü alkalmazás segítségével sikerült átállítani a cpu/ütemezőt,ami alapba ondemand/deadline volt.Most a kedvenc interactive/fiops van.És érezhetően fürgébb lett.Így már azt mondom használható.
Még tesztelgetem napi használatra,de egyenlőre úgy néz ki,hogy maradhat.Redmi Note 12 Pro ッ
-
tagagaba53
tag
Úgy néz ki, hogy sikerült a kínomat orvosolni
Majd holnap bővebben !- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
ANDROID???
addikt
Van sok fájl a telefonon, ami könyvtárakon kívül van. Azok törölhetőek?
(Factory után is ott vannak..)
[ Szerkesztve ]
-
wookie
tag
válasz ANDROID??? #17866 üzenetére
Ha bem mókolt,akkor úgysem engedi a fontos fájlokat törölni.Amúgy meg csinálj róluk mentést.Pl. másold át őket egy mappába,aztán ha sikít valamiért,akkor visszamásolid amit keres.Én is már töröltem feleslegesnek gondolt fájlokat,de nem keresett semmit.
Redmi Note 12 Pro ッ
-
raidx
őstag
Véletlen kikapcsoltam a wifit. Feltűnt, hogy három napja töltöttem és még 62%-nál van csak. Ennyit számítana a wifi bekapcsolása?
Rendszeresen készít mentéseket valahova a Google felhőbe de hova nem tudom. Ha szükség lenne rá, hogyan lehetne elővarázsolni a mentést? Alapból van 2 g-mail fiókom, valamikor nagyon régen próbáltam a -g-drive-t is de sok éve nem használtam semmire, már azt sem tudom, hogy lehet elérni.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
wookie
tag
Hali!
Igen,ennyit számít a wifi.Kijelző után az a 2. fő fogyasztó.
A google mentés úgy működik,hogy ha be van kapcsolva akkor elvileg ha újra telepítesz egy alkalmazást,akkor felhőből állítja be a mentést.Mondjuk ez csak a play-ről származó alkalmazásokkal működik.A többire meg annyi tippem van,hogy nyomsz egy gyári beállítást.Olyankor újraindul,és olyan lesz,mint amikor megvetted.És amikor bejelentkezel a google-be,akkor állítja vissza a dolgokat.
Nekem speciel nem jön be,mert az alkalmazásaim 90%-a idegen eredetű,és azokat nem menti-állítja vissza.Viszont visszaállít egy csomó olyan alkalmazást,amit már 1000 éve töröltem.
Mintha csak azt látná,amit play-en töröl az ember.Ha a telefonban törlöm,nem veszi észre.Ez okból nálam ki van kapcsolva a mentés.Meg amúgy is olyan gyenge ez a teló,hogy minél több feladat van letiltva,annál nagyobb az esély,hogy nem áll be mint az atom.
Amúgy mit akarsz visszamenteni?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro ッ
-
raidx
őstag
válasz wookie #17870 üzenetére
Semmit csak, hogy ki volt kapcsolva a wifi kiírta, három napja nem tudott menteni. Azt sem tudtam, hogy ilyet csinál magától. PC-n belépve a g-mailbe megtalálom a képek egy részét ami a telón van mást nem. Lehet azok nem láthatóak. Végül is igen keveset használom a telót akár ki is kapcsolható a mentegetés, majd megkeresem, hogy lehet kikapcsolni.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Eman Kcin
csendes tag
Sziasztok, a gyári böngészőt el tudná valaki küldeni? Kösz
-
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy custom rom -ot feltenni a készülékre? Melyik szerintetek most a legjobb/leggyorsabb elérhető rom a készülékre?
köszönöm
-
wookie
tag
válasz ger15xxhcker #17874 üzenetére
Olyan nincs!
Mindenkinek más és más jön be.Másra használják a telefont.Így ugyanazon rom valakinek bejön,valakinek nem.Én speciel a cm11-et használom,de azon is sokat kell mókolnom telepítés után,hogy elfogadható legyen a számomra.Tehát állj neki és próbálgass és előbb-utóbb lesz egy ami bejön.Redmi Note 12 Pro ッ
-
Okean
tag
Nálatok is elnémul a mikrofon a legutóbbi Viber frissítás óta?
-
bestreal
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nagy örömmel látom, hogy még mindig vannak hívei az y300-asnak!
Igaz, azóta én már a harmadik telómat nyúzom, de ez a kedvencem sincs nyugdíjban, ugyanis túrázáshoz - powerbankkal megerősítve - másod navigációs eszközként használom nagy megelégedésemre. (csak zárójelben jegyzem meg, hogy a közvetlen utódja félév bizalmat sem kapott, annyira csapnivaló volt ) Azt pedig különösen jónak tartom, hogy még mindig vannak, akik fejlesztgetik, így lehetőségünk van némi többletet kihozni az öreg vasból.
Érdemes volt újra benéznem, mert érdekes és hasznos dolgokról volt szerencsém olvasni -
-
vadkörte
addikt
válasz nyisziati #17881 üzenetére
Ne általánosíts!
Az MT 6572-es MTK-s SoC-k óta a GPS-re sem pozicionálási sebességben, sem pontosságban nem nagyon leget panaszkodni. Ebből a szempontból a 6572 minden volt, csak jó nem.
A G700-am semmivel sem pozicionál lassabban és logol pontatlanabbul meztelen GPS-szel - értsd KIKAPCSOLT adatkapcsolattal - mint az Y300. Sőt...Üdv. V. Körte
-
csussz
újonc
Sziasztok.
Kártyafüggetlen telóm van vodafonoe-os sim kártyával. A Telekom és a Telenor is adott ki szoftverfrissítést OTA-n keresztül, de ezeket vajon én is tudom használni, vagy ezek kizárólag előfizetőknek szólnak? Köszi előre is.
csussz
-
vadkörte
addikt
A CM11-ek mennyire csócsálják az akkut, ha ki van kapcsolva minden zabáló funkció (Wi-Fi, BT, GPS) és SIM sincs a telefonban???
Gyanúsan gyorsan merül - töltőn is képes merülni - a pindur... Gondolom döglődik az akku.Üdv. V. Körte
-
-Zerg-
tag
Sziasztok! Be lehet állítani ebben a telefonban, hogy külföldi hívást ne fogadjon, csak magyart?
Hívtak a Közép Afrikai Köztársaságból, de ott nincs senkimA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
janeszgol
félisten
-
vadkörte
addikt
Hölgyeim és uraim!
Búcsúzok az Y300 közösségétől. Még akkor is nagyon jól éreztem magam közöttetek, ha túlnyomórészt read-only voltam és csak másodtelefonnak használtam a kis hüvelykét.
Sok sok emlékezetes Km van mögöttünk, remélem az utóda legalább ennyire beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.(#17891) -Zerg-:
Édesanyámat a napokban Elefántcsontpartról - ill. egy ottani számról - hívták. Szerencsére nem vette fel. Engem ~1 éve Nigériából hívtak, utána egy adok-veszek oldalon találtak rám. Leveleztünk is egy darabig. Én egész jól szórakoztam.Üdv. V. Körte
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Gyári állapotú készülék, gyári navigációs program.
Olyan tarifacsomagom van most, amiben nincs internet. GPS megtalálja e helyemet, de a térkép nem töltődik be.Ez a normál működés? Szóval net nélkül nem megy? Ha igen, milyen programot ajánlotok a gyári helyett?
Kösz.
-
vadkörte
addikt
válasz kaposznyak #17893 üzenetére
Ha a gyári alatt a Google Maps-ot érted, akkor ne csodálkozz. A navigáció már képes offline működni, de a térképszeleteket le kell valahogyan szednie.
Full offline navigáció pl. a HERE, OSMAnd(+), stb...
Üdv. V. Körte
-
wookie
tag
válasz kaposznyak #17893 üzenetére
Én ha hébe-hóba ha használok,akkor a Sygic nevezetűt szoktam.Kirándulás során gyalogszarral,offline használtam de még itthon wifi-n keresztül leszedtem a térképeket.Nagyon korrekt volt.
Redmi Note 12 Pro ッ
-
wookie
tag
válasz kaposznyak #17898 üzenetére
Arra speciel nem tudom a választ.Én nem a Play-ről szoktam letölteni.
És az esetemben oda másolom ahová akarom.Redmi Note 12 Pro ッ
-
gaben0211
tag
válasz kaposznyak #17898 üzenetére
max próbáld meg ha van fent xposeded az obbonsdcard progival vagy valami ilyesmi a neve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest