- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Azt is meg kellene nézni akinél jelentkezik ez a wi-fi-s probléma,hogy a wi-fi beállításokon belül a speciális beállítások hogy vannak beállítva. Nálam szerencsére még egyszer sem volt jel szakadás pedig több router-re is csatlakoztam már a készülékkel. A speciális beállításaimnál csak a Hálózati értesítés és a Wi-fi optimalizálása van bepipálva a Wi-fi alvó mód pedig mindig-re van állítva.
-
DihGaben
csendes tag
Ma megvettem a csoda masinát eddig nagyon meg vagyok vele elégedve!
Igaz ma is leakartak róla beszélni hogy kínait ne vegyek mert az előző széria nagyon gázos volt de én mégis meg akarom próbálni mert nagyon tetszik.
Kérdezem, mik azok az appok amiket érdemes elsősorban letölteni? Igaz nekem még nincs net mert 48 óra átállás van.
Ja és szerintem nagyon jó képeket csinál legalábbis az Ace után nekem bejövős... -
DihGaben
csendes tag
Nekem azok okék!
Az előző típusra gondolt nem a P6 ra.
Azt vitték vissza sokan állítólag... -
törölt tag
válasz DihGaben #6559 üzenetére
Pl a Sony Xperia T első szériájának ami több ezer darabot jelent sárgult a kijelzője amit a Sony be is vállalt, sorban vitték vissza kijelzőcserére a tulajok a telefont ami nem volt nagy öröm nekik, pedig az felső kategóriás telefon volt akkor. A Huawei a P6- ig csak kommersz telefonokat gyártott ehhez képest a P6 szépen ott van. És még valamit,Kínai? Mondjon valaki valamit ami nem Kínai vagy legalább Koreai de az majdnem ugyan az. A Samsung talán Amerikai? Vagy Japán? Ami nem Kínai az már gyanús!!!
-
jampop
tag
-
DihGaben
csendes tag
Nem baj engem nem tudtak eltántorítani pedig nagyon akarták hogy SPt vegyek... -
csiziktomi
senior tag
Miután eddig csak sony telefonok voltak(S,T) nálam ,ezért ehhez nem értek.Itt is lehet kernelt cserélni a készüléken?
Ha függetlenítve lett akkor utána lehet frissíteni a stock Rom-ra?Konkrétan a B606-róla B111-re? -
ITI-san
tag
válasz Zolee72 #6485 üzenetére
Na ugyan ez volt nekem is. Csak B111-el történt.
Sima telepítésnél szépen muzsikált a B111.
Recovery után viszont lett eltüntethető navibár, de nincs értesítési panel...
Ki érti ezt...
Valakinek itt sikerült úgy telepíteni, hogy minden megmaradt, de szerintem az sima helyi sd -s frissítés volt.Próbáld meg újra húzni, rögtön 3 gombossal, lehet, hogy másodszorra jó lesz.
De írtad hogy rootoltad, elméletileg úgy is vissza tudod állítani az Ért. panelt.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
rantothus
csendes tag
Sziasztok, próbálom belakni a telefont, de egy dolgot nem igazán sikerült eddig megoldanom/megértenem, a telefonkönyv, kontaktok. Ha szinkronizálom a google fiókommal akkor a rendes címtár mellett minden egyes email címet is átmásol akinek valaha is írtam, alsóhangon 100 felesleges cím, de mikor szinkronizálom friendcasterrel (hogy lássam a képeket is) mindenkiról csinál egy másolatot sok több ember 3* is szerepel ilyen kontaktban, ha rámegyek bogy szüntesse meg a dupla névjegyeket akkor megteszi, de 10perc múlva megint djpláz mindent, nemigazán értem miért csinálja már a defym cm9 4.04 is jó volt ez az opció. Ha van rá valakinek megoldása az ne kíméljen, vagy hol tudom én manuálisan összekötögetni a kontaktokat?
Motorola Defy -> Huawei Ascend P6 -> Xiaomi Redmi 3 -> Xiaomi Mi 5 -> Samsung S8
-
Zolee72
tag
válasz ITI-san #6568 üzenetére
Én sima menüből, helyi frissítéssel tettem fel a B122-t. Talán pont azért, amit írtál és hogy nekem ne tűnjön el semmi. De az értesítési panel parancsikonjai csak elbújtak, inaktív az a menüpont, ahol be lehetne pipálni hogy legyen.
Azóta aztán próbáltam 3 gombos frissítést, gyári állapot visszaállítását, recovery-ből wipe-ot, menüből újra frissítést, de semmi se zökkenti vissza az értesítési sáv parancsikonjait.Nem tudom mit kéne még kipróbálnom.
-
csiziktomi
senior tag
sziasztok, a navigációs sáv méretét nem lehet valahogy kisebbre venni?
-
okoska74
senior tag
Akinek vodás B606 romja van és root -olt. Legyen szíves tegye fel valahova elérhetőre a következő fájlokat ill. könyvtárakat a tartalmával együtt.
/data/custom.bin Fájl 16Bytes
/cust Teljes könyvtár 438,85Mb[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
mec71
tag
Unable to obtain root. Ezt írja ki Recovery inditáskor. Rootolás hiányát jelzi?
-
mec71
tag
recoverynél megállt szürke háttérnél a teló és nem csinál semmit
-
mec71
tag
na lassan de újraindítottam
vmiért a recoverynél hibát ír ki
valaki tudna adni egy megbízható recoveryt és utána egy telepítési,vipe sorrendet.
a miui romot szeretném feltenni
köszi
ati -
danjeee
csendes tag
Srácok okoska,légyszi valaki írja meg gyorsan ha rootolt a P6 az eltunteheto navibár miatt mit kell tenni ha B111-rol B122-re akarok átmenni valamit vissza kell álítani (rott vagy ilyesmi )nagyon el vagyok havazva nincs idom visszakeresgetni most és megdoglott a GPS-em sehogy sincs jel,eddig Ok volt akkor már ráhúznám a B122-t hamás úgyis kel egy reset. (A franc sem érti mi tortént,nem telepítettem semmit eddig minden OK volt,egyszercsak nem talál jelet,újraindítottam az sem segít,de meg sem jelenik a bekapcsolt GPS kis ikon az értesítési sorban fent)
Asus My601,Gloofisch 500, HTC -Vox-TD2-HD2-Wildfire-One S, SGS3, Huawei P6
-
okoska74
senior tag
válasz danjeee #6579 üzenetére
A root -ot én levenném a leírásban megfelelően. Egy tiszta telepítést próbálj (3 gombost). Viszont mindent elölről kell kezdeni.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
csiziktomi
senior tag
Bocsánat,ha láma kérdésem van,de nem jelenik meg a hívó-hívott képe semmilyen esetben se.Csak a fekete alap kontur van.Mit kell beállítani? Az eddigi telóim mind simán mutatták,nem kellett csinálni semmit(persze a kapcsolatoknál be van állítva a fénykép).Esetleg valaki tanács?
-
TomWexX
addikt
válasz csiziktomi #6584 üzenetére
Hívás alatt bal felül ott van a képe. Nagy kép csak az Emotion UI 2.0-nál lesz remélhetőleg '14. januárban...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz csiziktomi #6586 üzenetére
Nekem is a gmailről van szinkronizálva, tehát az nem lehet gond.
Így kéne kinéznie:Én ugye beraktam a T logót a 1430-hoz.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Tybike81
őstag
Üdv.
A galaxy s3-at akkor P6-ra cserélni.
Játék, nem nagyon lényeg, max Angry Birds, nem vagyok játék függő.
Ami lényeg: a fényképező ami S3 minőség legyen, gyors legyen, ne akadjon, telefonálni és netezni kell a készülék, meg néha navigáció.
Érdemes cserélni?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
-
molnartom
aktív tag
Szevasztok!
Ennél B122-nél ez a hiba még mindig megvan, vagy ott már jó!?
-
torrrent
aktív tag
Samsung uff. Én azért váltottam a nagy gyártók után errre, mert kellett egy teló ami nem tepsifón a mellett, hogy 4,7 colos a kijelője. Zsebre vágva sem zavaró a mérete viszont netre játékra hívásra, zenére elég. Volt már minden nálam Lg, Motorolaj, Samu stb. 2,5 hónap elmondhatom nem bántam meg a válsztásom. Aki meg almába akar harapni az előtte kóstolja meg, hogy milyen, mert nem biztos olyan az íze mint ahogyan kinéz. Viszont a játékos kedvűeknek ajánlom az X BOX nevű készüléket otthonra.
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
válasz molnartom #6593 üzenetére
Nálam B118 -nál sem volt ilyen gondom, bár én a tartózkodási helyet állítottam be rajta alapértelmezettnek.
-
gekko293
csendes tag
Többen is aggódtok amiatt hogy ha aksi cserére kerülne sor, nehezen szétszedhető, nyoma marad stb.
Nem biztos hogy egy lapon kell említeni az almás telefonokkal, de két ismerősöm is 3 illetve 4 éve nyúzza és még mindig jól bírják.Napi töltés mellett. Na már most jó páran 2 évre tervezitek a telót, annyit minimum ki fog bírni, nem? Én remélem hogy többet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest