- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz techno8 #2999 üzenetére
Nálam ez a nyerő bár ez drágább mint az előbb említett
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Megjött ez a hátlap piros színben. Marha jól néz ki Rendelek egy ....sárgát is
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
törölt tag
-
racerx
őstag
válasz #73596160 #3007 üzenetére
Ez vékonyabb mint a gyári tok? Egyáltalán véd e annyira mint az? (persze tudom, ha ugy esik akkor semmi se véd meg minden.. )de az érdekelne hogy érdemes e beruházni ilyenre a gyári helyett (mondjuk azzal sincs semmi bajom, de azé' legszebb a teló minden tok nélkül. CSak sajnos nem irodai munkám van, nem tudom az ingzsebből az asztalra tenni a telót Mondjuk szvsz a gumis szilikon, jobbnak tűnik ütközés elnyelés szempontjából mint a fém vagy sima műanyag..
-
eternity0086
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni! Gondoltam elkezdem használni a Greenify progit, mert szinte csak jót olvasok róla. Telepítettem hozzá az Xposed framework-ot. Beállítottam benne a greenify-t. Viszont az ikonok átálltak valami alap kinézetre és nem tudom őket megváltoztatni. Feltételezem az xposed-ban kell valamit állítgatnom viszont nem tudom, hogy mit. Valamint mi van még amit ez a progi elállít vagy átállít a telón..és hogyan állíthatom vissza?
Elnézést de ebben a Greenify-Xposed témában még kezdő vagyok!Előre köszönöm a válaszokat és a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
mrgold
tag
Mostanában vett valaki T-Mobiltól, még mindig független?
Ti "bírjátok" a 4,7"- t, az én régim még 3,5" ?
Köszi. -
racerx
őstag
válasz eternity0086 #3011 üzenetére
Én nem tettem fel a framework-öt, szvsz fölösleges, ahogy olvastam mire van, sztem az alap is megfelel. A framework ben többekközt az ikonok, képi elemek és egyéb dolgok vannak. Nem olvastam az xda-n a xposed fw dolgait, de csak van valami uninstallja. De ha nem akkor vissza kell rakni az original fw-öt. DE azt hiába rootolt a teló menet közben asszem nem lehet cserélni, csak recoveryből, de az alatt meg ne lehet elérni a filerendszert jelenleg. Legroszabb esetben ujra kell tenni a romot.
-
gabancs
addikt
Iphone-hoz gyártanak szuper tokot, sajnos a mienkhez még nem találtam hasonlót sem.
-
TomWexX
addikt
válasz eternity0086 #3011 üzenetére
Az Xposed akkor kell ha megvetted a donation verziót. Ha az ingyenest használod akkor felesleges.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
törölt tag
Vékonyabb, és fixen simul a készülékhez.
Én kíváncsiságból rendeltem egy ilyen csúszásmentes és egy ilyen szupervékony polikarbonát tokot.
Beszámolok majd a tapasztalatokról.
Vagyis az előbbit már használtam, az volt eddig a legjobb, amíg ügyesen el nem törtem. Ugyanebből a gumírozott nagyon csúszós felületű. -
honeker
őstag
csá... akinek BT kihangositoja van anak ajánlom ezt az apk [link]
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Valószínű én is egy P6-ot veszek, főleg, hogy a voda is behozta, előre lépett a listán.
Egy kérdésem lenne: valahol olvastam, hogy ha micro sd-t teszünk bele, akkor valamennyit lassít a sebességen. Elég furcsának tűnik nekem, de azért kíváncsi vagyok rá van-e benne igazság. -
mrgold
tag
Huhhhhhhh, megrendeltem, holnap megyek a készülékért!
-
eternity0086
csendes tag
Értem. Köszönöm a választ!
Leszedtem nem volt gond.. simán visszaállt minden eredeti állapotba.TomWexX:
Megvettem a donation verziót.. de lehet akkor feleslegesen.. Mert nem jöttem rá hogyan lehet hibernálni a gyári alkalmazásokat.
Ha elmondanátok azért hálás volnék.
[ Szerkesztve ]
-
petyaaa6
tag
Szerintem nemfogod megbanni
En imadok mozizni rajta, jofulessel a dolby..pfu s a kepernyo meret is igen kecsegteto ehez.
Osszessegeben, en imadom, aligvarom hogy hozzakelljen nyulni vmiert nekem pl a telefonalas stilusa,ahogy kijelzi..qrvara bejonTelefon sd miatti lelassulasat en nentapasztaltam meg (32gb class10)
Huawei p6 - perfect for business..and for everything
-
molnartom
aktív tag
Próbálta már valaki HDMI kábellel a tv-hez kötni?
-
petyaaa6
tag
válasz molnartom #3031 üzenetére
szerintem senkisem fogja próbálni hdmi kábellel .
Gyerekek,az aksi..aztqruva. valami űberjó egésznapos használat után (bő 8-10óráról beszélünk: több órás zenehallgatás,egyórás netezés,telefonálgatás..stb) mikor hazaértem, nemkamu, 65 % (!!) -on volt. Bazeg.
Előző telefonomat napközbe kellett tölteni már.[ Szerkesztve ]
-
petyaaa6
tag
Ti HD(720p) filmet hogytesztek föl a telóra? (6.50gb és hasonlók)
-
PietPunto
tag
Ma kipróbáltam a Google féle navigációt. Így elsőre nem rossz, bár ismert útvonalon navigáltam vele. Ha már sokan a tokokat említitek én egy Tom Tailor féle bőrtokot vettem. Nem volt egy olcsó, de ha már jó a teló akkor a tok is üssön.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Van köztetek Eger környéki?
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
TomWexX
addikt
válasz eternity0086 #3029 üzenetére
Most sajnos nincs időm segíteni, max holnapután...
De addig is tedd fel itt a kérdésed, biztosan fognak segíteni: [link]
Ne aggódj, nem vetted meg feleslegesen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
petyaaa6
tag
NTFS működik SDkártyán P6-al, ha valaki szeretne akár 8gb-os fileokat is feltenni.
ExFAT-et nempróbáltam.Huawei p6 - perfect for business..and for everything
-
hozelujiz
tag
Sziasztok!
Hónap végén jár le a (flottás) hűségem a vodánál és úgy néz ki már nem lesznek olyan jók a feltételek, ezért tarifa cs-t kell váltsak, amiben lehet jobb áron venni telefont. Ezért...
úgy néz ki egy P6-osra cserélném Atrix 2-met.
Elolvastam a tesztet és az utsó pár 100 hozzászólást is, azt hiszem nem lesz vele semmi gondom...Viszont ahogy nézegettem a tokokat >ez< tűnik a legtetszetősebbnek számomra! Van valakinek tapasztalata vele? Annyira méretpontos, hogy picit sem tud benne mozogni a telefon vagy van valami vékony szivacs/bármi, ami felfogja az esetleges ütést?
Gyári Huawei autós töltője van valakinek? Mert nem találtam elsőre csak >ezt< , amiről másik képet se nagyon és ez így elég kiábrándító! (tudom jó hozzá bármelyik micro USB, csak na...! )
Van esetleg valami jól bevált esetleg karcálló (f@szán) méretpontos fólia?
A válaszokat előre is köszönöm!
Aztán, ha sikerül beszereznem telefont, biztos lesz még...!
Üdv.
-
törölt tag
válasz hozelujiz #3043 üzenetére
Szia!
Nem fogod megbánni!
A fém tokoknál érdemes figyelembe venni, hogy jelentősen árnyékolnak, ezáltal csökken a térerő.
Autós töltőnél tök mindegy, mit használsz. Nekem van Samsung is, meg sima noname bedugós usb-s. Nincs különbség. Sőt, a sima gyári töltőjét sem bontottam még ki, mert van belőle pár darab. Ezt pl. egy Motorola és egy Nokia töltővel töltöm. A microUSB szabvány, nem márkafüggő.
Fóliám van több is, mert járt a tokokhoz, de nekem még nem hiányzott. Elvileg mind méretpontos.
Karcálló az az üveg, fóliában nem nagyon lesz.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
petyaaa6
tag
Jó GPS-t tudtok ajánlani,amit lehet használni offline-ba is és tömegközlekedés is bennevan?
-
petyaaa6
tag
Egyelőre nemlehet megoldani, hogy külső zene app (pl poweramp) is látszódjón locksreen-en illetve fent a bar-ban?
-
Zsocy155
őstag
válasz #73596160 #3042 üzenetére
Köszi.
Gondoltam, hogy nem igazán úgy van az. Egy tesztben olvastam, de van pl. olyan teszt ahol azt mondják, "oldalról" már nem igazán jó a betekintési szög, vagy böngészés közben akad a görgetés....
Ezeket elolvasom, de igazán itt a fórumban leírt tapasztalatokra adok, mert ugye ti már hetek óta használjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest