- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz s3nsitivity #7900 üzenetére
Tehát a P6 kernele meg van buherálva a Huawei által, nem egyezik a hivatalos 4.2.2 kernellel?
-
TomWexX
addikt
válasz s3nsitivity #7900 üzenetére
Nem lehet hogy ez miatt van az elakadás?
"So, it seems that our bootloader is unlocked but encrypted with a 1024 bits md5RSA cryptokey. Or Huawei give info about this, or we can forget about flashing custom kernels"
Itt a konkrét topik: [link] A 3-ik oldalon beszélnek erről...A MIUI romnak jó volt a gyári kernel?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz TomWexX #7902 üzenetére
Igen valószínűleg ez a baja, erre kell valami okosságot kitalálni.
Vagy dekódolni a bl-t.
Na most egyik se egy egyszerű dolog.
A legkézenfekvőbb az az lenne, hogy a gyári kernelt piszkáljuk meg de csak olyan szinten amit befogad a bl.A MIUI az patch rom, annak jó bármilyen kernel ami a készülékhez való.
Mehet a fejtörés.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
gabancs
addikt
Mondjuk nem igazán értem, hogy ez miért baj. Nekem tökéletesen működik a telefon, nem tudom elképzelni a még tökéletesebbet.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz gabancs #7907 üzenetére
Pillantnyilag ok a helyzet.De amikor majd elkezdenek elmaradozni a frissítések és az android kapja az új funkciokat....
Emlékszem HTC DHD-nál micsoda unoffical support volt..Iszonyat sok jo dolog került portolásra amit hivatalosan már soha nem kaptunk meg. Jó dolog ha van egy készülék mögött fejlesztői közösség.sajnos egyenlőre nincs és szerintem nem is lesz.[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
gabancs
addikt
válasz kecskebégető #7908 üzenetére
Ez igaz, de szerencsére ez már nem a defy korszak, a mai android már sokkal használhatóbb. Lehet, hogy lesznek új ficsőrök, bár a felhozatalt nézve, kétlem. Se az Iphone se a WP de még a BB sem tudott már olyan dologgal előjönni, amire minden képp szükség lenne. Már csak a gyári agymenés van, a Samsung féle jedi, vagy az lg féle harmatos próbálkozás. Ja meg a htc hírolvasója, amit még eltüntetni sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz gabancs #7909 üzenetére
Ahogy gondolod.Most is van rengeteg dolog ami hiányzik.És pl egy sony p és tsai már soha nem kapják meg hivatalosan.Soha nem mondd ,hogy soha....Nem tudhatod mi lesz.Mai világnam bármi lehet.Még az is,hogy csak kínában kap 4.4-et a P6-Hivatalos bejelentést a mi régionkra meg még nem láttam sehol.Persze lehet tévedek.
"a meg a htc hírolvasója, amit még eltüntetni sem lehet."
Ohh már ellehet egy ideje...
Mindegy nem akarlak meggyőzni én örülnék neki ha lenne nemhivatalos support.Szerintem mindenki.Ha neked nem kell ok .Bár kötve hiszem ha lenne nem használnád námely feljesztését mondjuk egy év múlva hamég meglesz a készüléked....-Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
gabancs
addikt
válasz kecskebégető #7910 üzenetére
Félreértettél! Örülnék én is, de én azt mondtam, hogy hála Istennek, ma már igen komoly mobilok vannak. Tehát jó ha van egy csapat, aki fejlesztget, de ma már nem olyan létszükséglet, mint 3-4 éve volt.
-
kecskebégető
aktív tag
Jut eszembe tudna valaki segíteni?
Mintha olvastam volna ,hogy van app amivel teljesen transzparenssé tehető a nav bar,hogy csak a piktogramok maradnak.Álmodtam vagy van lehetőség?Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
mec71
tag
Találtam egy nagyon egyszerűen telepíthető 3 betűs navit
-
s3nsitivity
addikt
válasz kecskebégető #7913 üzenetére
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
kecskebégető
aktív tag
válasz s3nsitivity #7918 üzenetére
jaja Hogyan tudom kivitelezni?
Mostmár szebb a homescreened mint a multkori.Azt a háttérkép nagyon elcseszete ez már simán vállalható.
(#7920) s3nsitivity
köszi közben már töltöttem is.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz kecskebégető #7919 üzenetére
[link]
felrakod a frameworkot, aztán vagy a Gravity box vagy az xblast(külön le kell őket szedni) modul segítségével beállítod olyanra amilyen tetszik.[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz s3nsitivity #7920 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz s3nsitivity #7920 üzenetére
Ez az Xposed nem cseszi el az ikonokat? Mert anno gyári rom-on nem tudtam használni, mert elqrta a témákat.
Mondjuk miui-ra nem merem feltenni, mert a múltkor kipróbáltam a sima 2.31-es (ha jól emlékszem) xposedet és bootloop lett a vége. Még szerencse hogy volt cwm, bár így is wipe data-t kellett nyomni.
Egyébként nekem greenify-hez kéne...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
arminlok
senior tag
így fekete háttérrel nem látszik olyan jól de amugy tényleg jól néz ki már csak a felső sávot kéne teljesen átlátszóvávarázsolni. Ami még nagyon nem szép az az átmenet nélküli hirtelen navibár szürkére váltás mikor lehuzod az állapotsávot pl
-
TomWexX
addikt
válasz s3nsitivity #7923 üzenetére
Próbáld ki gyári launcheren, ne a nován. Nekem sem volt fent ikon modul, mégis elállítódtak.
Miui-ra nem ismersz kompatibilis verziót?Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
s3nsitivity
addikt
válasz TomWexX #7925 üzenetére
xperia launchert használok az meg a gyári témát mutatja elvileg, de mindjárt megnézem
Szerk.: Igazad van, a stock ikonokat használja így mindegy milyen téma van beállítva.
Mondjuk ez könnyen módosítható ha már xposed. [link][ Szerkesztve ]
-
tbajusz
tag
válasz s3nsitivity #7927 üzenetére
Feltettem ezt is, aktiválnám az Xposed listában, kipipálja, utána meg indítanám, de nem megy. Azt írja engedélyezzem... nekem is lecserélte gyári ikonokra. mondjuk ahol én az indítóképen menuálisan állítottam be, hogy milyen legyen az ikon ott maradt. A menüben/záróképen a gyárival mutatja
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Szeretnék kérni egy rövid összefoglaló véleményt erről a P6-ról, ne haragudjatok, ha nem olvasok vissza több ezer hozzászólást, meg a végére már mindig elmegy más irányba a beszélgetés. Érdekelne az internetezés része, és leginkább a fényképező része. Pl. sötétben vakuval jó, szép képeket csinál-e? Van-e esetleg valami hibája a telónak? Én egy átlagos felhasználó vagyok, bár netezni szeretek a telón, és fényképeket készíteni. Nem hátrány, hogy a hátlap nem levehető? Köszönöm a válaszokat! Üdv!
-
tbajusz
tag
válasz s3nsitivity #7927 üzenetére
7928- ra ötlet? vagy más megoldás? mondjuk a gyári huawei feloldó képernyőn a gyári fénykpező ikon van a kezdőképen meg a módosított
-
olahroberto
tag
válasz kecskebégető #7921 üzenetére
Ennek az időjárás widgetnek mi a neve?
-
Pedy1225
tag
válasz kecskebégető #7930 üzenetére
Köszönöm a választ, természetesen elolvastam a tesztet, amiről nekem az jött le, hogy szuper a telefon. De szerettem volna itt tapasztalt használókat is megkérdezni. A véleményedtől viszont kicsit elbizonytalanodtam. Gyári hibás? Így kezdődött? Az jó Azt kiértettem a véleményedből, hogy a fotó az jó, a videó már nem. Mondjuk engem a fotó része érdekel, meg a net. Gondolkoztam Sony SP-be, de annak ahogy olvastam, rosszabb a fénykép minősége. A Samsung S III meg drága, bár nem tudom, hogy annak jobbak-e a képei, mint a P6-nak? Köszönöm, ha valaki válaszol! Üdv: Edina
-
kecskebégető
aktív tag
válasz olahroberto #7933 üzenetére
Fancy widget pro.Nagyon megéri az árát .tonna téma van hozzá.
-
olahroberto
tag
válasz kecskebégető #7935 üzenetére
köszi
-
kecskebégető
aktív tag
válasz Pedy1225 #7934 üzenetére
"Gyári hibás? Így kezdődött? Az jó "
Jaj te..... A 200.000 forintos szifonból is volt már gyárihibásom(I4 nem működött a beszéd mikrofon ami egy telefonnál elég nagy gond ).3 napon belűl azonnal csere van.Emiatt ne aggódj.SP jelen pillanatban egy hatalmas lutri.Hulladék kijelzővel orbitális szoft bugokkal.
S3 ugyanennyibe kerűl a vodánál de az meg már kifutó modell.Videóban nagyságrendekkel jobb a az s3 fotóban a p6 jobb .
Nézegess YT vidiket.[ Szerkesztve ]
-
arminlok
senior tag
azért az sp nem olyan rossz a kijelzöje tényleg gagyi kb 3 éve kiment a divatbol de szoftveresen nincs több gondja mint a p6nak és 25ezerrel olcsóbb de pl 4.4et nem valoszinű h mostanában fog kapni
-
kecskebégető
aktív tag
válasz arminlok #7938 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.Itt negyed annyi hibát nem olvasok mint az sp topikban és a sony facbook oldalán....
A 25 ezerrel olcsobbat ne nézzük az millió feltételltől függ.Én pl 1 forintért vettem a P6-ot....[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Pedy1225 #7934 üzenetére
Foooooogjatok le!!
Már megint a Samu...Egyébként, azt félretéve, hogy ki nem állhatom a sziszegős ferdeszeműeket az S3-ból esetleg az LTE-s verzió ami elfogadható.
A sonys szoftver nagyon szép a telefon is elég elegáns, de tele van buggal. Egy hulladék még az a rendszer.
Kamerába pedig a P6-ot tudom kritizálni. Rengeteget fotózok telefonnal, igaz mostanában remeg a kezem a nagy hidegbe. De attól még nem kéne bemozdulnia a képnek. Makróban, gyenge pedig annak van erősnek titulálva, szerintem inkább a fél távoli HDR-ben erős. Azt meg kell hagyni, hogy a színeket szépen kihozza. Egy jó erős közép mezőny. Kb S3 szinten van. Igaz egy Z10-em volt ez előtt annak a kemerája valami isteni így lehet kicsit szőrös szívvel ítélkezek.
Összefoglalva szvsz, a P6 a nyerő, a hármasból. Viszont ilyen összegért már ott van az LG G is ami egy fokkal jobb mint a P6 és egy árba vannak nagyjából.(#7931) tbajusz
Passz, nekem jó, igaz én fizettem érte.
Hanyas xposed-od van?[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz s3nsitivity #7940 üzenetére
Nem gyenge makróban szerintem
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz kecskebégető #7941 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
arminlok
senior tag
függetlenül annyival olcsóbb. Szerintem jó kis telefon az is.
Ha valamit akkor a makrót nem illeti meg a fikázás, nagyon jó képeket csinál és az 5 megapixeles elölapi meg igazi ritkaság. Külsőre P6 mindent ver főleg azt az ocsmány samsungotilyen képeket ne mostanában várj telefonnal...de majd a nokia biztos gyárt neked valót is (hacsak végleg meg nem szünnek)
[ Szerkesztve ]
-
tbajusz
tag
válasz s3nsitivity #7940 üzenetére
2.3.1
de inkább legyen szebb navibár. az ikon dolog a zárképernyőn zavart, de átállítottam másra. szép lassan minden 5* os.... -
Pedy1225
tag
válasz kecskebégető #7937 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Lehet, picit túlaggódom, de nem 1 évre szeretnék telefont, és hát nem nagyon ismert a neve sem, csak a tesztre tudok hagyatkozni, ami nagyon felmagasztalta a telót. Nekem fényképezni kellene, meg netezgetni, csajos dolgokra Azt hiszem végül meggyőztetek, vagy nem ? Ilyen árban nem találtam jobb képcsinálót
-
KisBundi
őstag
válasz s3nsitivity #7918 üzenetére
Melyik launchert használod?
-
s3nsitivity
addikt
válasz arminlok #7943 üzenetére
Hát a BlackBerry-m be ez volt az amit imádtam, ez a szem is teljesen random készült, auto beállításokkal. Irdatlan jó képet csinált.
Hát bocsi srácok, nagyon szeretem a P6-ost(nem szerettem még ennyire telefont. ) de a kameránál nagyon szigorú vagyok és ez csak egy erős közepes kamera.(#7945) Pedy1225
Esetleg egy fényképező + Nokia 3310 párost.
Bocsi és előre is köszöntelek köztünk.(#7946) KisBundi
Xperia Launcher 3
Z1-ből portolt.[ Szerkesztve ]
-
arminlok
senior tag
ez tetszett
-
Pedy1225
tag
válasz s3nsitivity #7948 üzenetére
Köszi! Most ezt direkt csinálod? Mikor már meggyőztek a többiek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest