- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz monroe8609 #6350 üzenetére
Annyi jót írtatok róla, hogy én is lecserélem a 114-et.
-
monroe8609
aktív tag
válasz #73596160 #6354 üzenetére
Igen előttem is már írtak sok jót.. Aksi időt holnap este fogok tudni mondani pontosabbat. Az viszont biztos h nagyon jól optimalizálták ! Gyorsabb mint Overdose! a GPS t is holnap tesztelem de azzal nekem eddig sem volt problémám. Wifi, térerő stabil mint Simicska az EU s pályázatoknal. Mi van még? Hirtelen ennyi
Szende robi:ez jó hír remélem nekem is beall holnap töltés után[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz monroe8609 #6355 üzenetére
hát én ma gameltem sokat rr3-nmal és így is elment 24 órát...
-
freemanone
addikt
Nah B122-vel egyből sikerült a root is és a BL-t is meg tudtam nézni. Nyitott a vodás készülékek esetében is. Viszont a fastboot drivert manuálisan kellett feltenni, mert nem tette fel az installer. A lényeg, hogy működik. A notifications toggle problémát pedig másodszori install megoldotta.
A gariról meg annyit, hogy vodához B606-al kell visszavinni, Te meg azt használsz amit akarsz. Így nincs mibe belekötni. Ha meg el se indul a telefon, meg se tudják nézni. Ennyit a garivesztésről.
[ Szerkesztve ]
-
gaborm69
aktív tag
válasz freemanone #6358 üzenetére
És ha más baja van,pl.:hangszóró vagy microfon ? Nem tudom honnan lehetne a vodás romot letölteni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 FE
-
gaborm69
aktív tag
válasz freemanone #6360 üzenetére
Nagy király vagy =-O Köszi.Pedig kerestem én is,de nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 FE
-
ITI-san
tag
Sziasztok!
Akkor legalább kiderült, hogy nem teljesen vagyok béna.
Vodás a rom és nekem sem sikerült Rootolni.
Sőt nálam volt, hogy tisztának hitt telepítés után eltűnt az értesítési panelem.
Na szóval Visszavittem a Vodának, kíváncsi vagyok mit szólnak. B111 -et tettem fel, mint hivatalos verziót.
Azt, hogy nem garanciális nem hiszem , mert ezt sehol sem tiltják, hogy új romot telepítsek. Sőt meg is kérdeztem őket előtte......
Sza....r ez a vodka fon.
Meglátjuk mit mókolnak a szervizben.
De ha valami úton módon megcsinálják, amit nehezen hiszek, hisezn az összes létező módon telepítettem újra a készüléket, akkor is hogyan tovább.....
vannak új romok, tegyem, ne tegyem, vagy csak az enyém lesz teljesen romos.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
törölt tag
válasz monroe8609 #6355 üzenetére
Fel is tettem. Kíváncsi vagyok, észlelek-e változást.
-
ITI-san
tag
Hogy nincs értesítési panelem,
meg a sláger téme: dobálja a Wifit....
Volt még egy üzenetem amit néha kiírt: "com.google.process.gapps" folyamat leállt.
Ekkor hiába okéztam nem reagált csak ideig óráig, majd újra előjött. Ezért is tettem fel a B111 -et teljes törlés után, aztán még vagy 3 szor különböző módokon, mivel eltűnt az értesítési panelem.(#6365) TomWexX Hogy elfogadják e a B111-et nem tudom, de nagyon ajánlom nekik. eddig csak bevette egy üzlet, hogy továbbítja a szerviznek.....
remélem elfogadják: Különben.....Dühbe jövünk.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Nimda
addikt
-
gaborm69
aktív tag
-
ITI-san
tag
Na ez az.
Ezért kérdeztem félhangosan, hogy akkor is merre tovább.(#6368) Nimda Gondolod, hogy amit írtam process va mifene hiba ezért van? A B111 miatt?
Szerintem bár ezt csak én tudhatom, vagy 5 ször próbáltam fel és letelepíteni egy szoftvert a telóra és azért ütött be a krahhh. Bár ez priv. vélemény. a tied szakszerűbb.A vodás rom nem túl erős, és vannak új dolgok amik jók lennének a telóra, nem beszélve az akkuidőről....
fel tudok e tenni hivatalos B606-ra úgy egy új szoftvert, hogy ne legyen zűr?
A válaszom, hogy elvileg sima telepítéssel megoldható, Sd kártyáról, de nem 3 gombos módszerrel. tehát teljes teló törlés után ugyan telepíthető rom, de hibásan (nem teljesen) működik.
Jelenleg ez a gondolatom.
Jó lenne, ha cáfolnátok, vagy erősítenétek a gondolatomat....[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
ITI-san
tag
Hát nagyon Köszi!
De ezt írhattad volna stílszerűen Kínaiul is, mivel csak két dolgot nem értettem belőle:
1., újra flashelte a romot. Ez micsoda? És lehet, hogy már csináltam is.....
2., full wipe elkerülhetetlen. ez velejárója vagy valami ragályos dolog?.....
Bocs, de én egy sima "L"user vagyok.....A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
ITI-san
tag
Ja csak úgy megjegyzem, hogy ezentúl a "Luser" mint olyan user, aki valamit elb....ott, és emiatt, saját hibájából hátrányos helyzetbe kerül. Törv. védve!!!!!!
Legalább is én még nem hallottam....![ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
Ehhez mit szóltok? [link] Egyik ismerősöm rendelt ilyen, hamarosan megjön neki, nagyon kíváncsi vagyok rá! (MIUI V5)
-
Newlachka
őstag
válasz ITI-san #6373 üzenetére
az a hibaüzenet azért volt mert vmi gaps nem ment fel rendesen..
elv nem köthetnek bele a b111-es romba mivel hivatalos gyári frissítés.
jogod van a telefont a legfrissebb szoftverrel használni, ha ez nem lehetséges(vodka esetében saját rom)akkor a cégnek biztosítani kellene a legfrissebb romot a telóhoz.(Ami úgysem lesz) -
ITI-san
tag
válasz Newlachka #6375 üzenetére
A vodánál Hivatalos frissítés?
Az tuti nem lesz.
Majd meglátjuk, hogy mit szolnak. Én vagyok az állatorvosi ló.
Csak ezután, ha vissza is állítják az eredeti állapotot, akkor mit tegyek?
Kellene a B122-mivel jókat mondtatok róla.Összefoglalva röviden ami a velem és a telóval történt.
1. Vodásként kártya-függetlenként kaptam meg, amikor beletettem a kártyát, átírta függővé. Na, ilyet sem hallottam még...
2., force után telepítettem a B111-et, lett eltüntethető navibárom, elveszett azt ért. panelem.
3., Okoska leírásával nem tudtam rootolni.és még nincs vége....... bár jó lenne már.
-
ITI-san
tag
válasz s3nsitivity #6379 üzenetére
igazad van. De így jobbnak tűnt.
Örömmel veszem ha elküldöd Priv-ben.
Másrészt a pontos szöveg sem ismert. Egy beszélgetés, vagy interjú közben mondta.
Ez csak egy variáció tőlem.[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Srácok tudom nem erről szól a topik, de választanom kéne valami telefont. Rohadt zsici t persze kb domino árakat mondott a 10 éves előfizetésemre, ha maradok az 500 mb-os netnél (br 2k). Ha mennék feljebb a 7gb-os csomagra, akkor az ilyen 2850 körül lenne és a KKV2 listás árakat kapnám meg, ami p6 esetén még mindig nagyon csirke, talán kék cégcsoportos kedvezményként egyszer 13k visszajön belőle. Szóval ki mit választana (5S-re nem futja). Xperia Z, Ascend P6, nagyon esetleg Padphone 2, de annyira nem tetszik, hogy nagyon nem.
-
törölt tag
Én a helyedben nem írnék alá sehol, hanem vennék egy P6-ot 96ezerért. 10ezer Ft különbségért nem szerződnék el évekre sehová.
A Z-nek csapnivaló a kijelzője, és tele van a Sony idegesítő sz@rjaival. Én is szemeztem vele, amikor megjelent, de nagyon-nagyon hamar kiábrándultam belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
"Srácok tudom nem erről szól a topik, de választanom kéne valami telefont. Rohadt /zsici/WTF? t persze kb domino árakat mondott a 10 éves előfizetésemre, ha maradok az 500 mb-os netnél (br 2k). Ha mennék feljebb a 7gb-os csomagra, akkor az ilyen 2850 körül lenne és a KKV2 listás árakat-WTF? kapnám meg, ami p6 esetén még mindig nagyon csirke, talán kék cégcsoportos kedvezményként-WTF? egyszer 13k visszajön belőle. Szóval ki mit választana (5S-re nem futja). Xperia Z, Ascend P6, nagyon esetleg Padphone 2, de annyira nem tetszik, hogy nagyon nem."
Céges előfizu?
500mb net 2k? ezt nem ismerem
7gb-s csomag 2850? wtf?
mediamania xs havi 3200-ért plusz 1GB netroll ha kell 1000 és 4200ból megvan plusz teló részlet -
seria
tag
Nem tudom, hogy mennyit milyen előfizetést akarsz választani.
Számold ki, hogy melyikkel jössz ki jobban.
Azért írom ezt mert én is hasonló cipőben járok. Nekem 2 korlátlan csomag kell az egyiket 500mb nettel a másikat 12 gb nettel veszem, így a legkedvezőbben vehetek telefont. A 12 gb mellé kérek egy tandem sim kártyát és lemondom a notebook mellé vett internetet ami 4000 forint.
Én így tudom megoldani, vehetnék LG G2-t, Z1 is nullával de mégis a P6-t választom. -
freemanone
addikt
ezek közül P6, sima Z-t nem vennék, max Z1-et, a padfone meg szerény véleményem szerint is gáz...
viszont nem is értem, mert kkv2-vel a padphone2 drágább neked mint a P6, amiért sokallod a lóvét.a többieknek: zsici a kedves horgas orrú betelepülő pénzsóher emberek megnevezése
(zs*dó)
kkv2 mindjárt érthetővé válik amint megnyitjátok a linket amit beszúrt. -
Newlachka
őstag
válasz freemanone #6387 üzenetére
ez valami céges ajánlatos valami?
na hogy muzsikál a telefonica a kezedben? -
Toobee
veterán
válasz Newlachka #6385 üzenetére
Igazatok van, hogy a viharba ne lenne, gondoltam, hogy ez a része nem fog tetszeni. Zsicinek szoktam becézni az izraelitákat. KKV2 árlista elérhető a linken, azon nincs mit magyarázni. A kék cégcsoport egy flotta, amiben benne vagyok, 2 éve még nagyon jó konstrukciókkal tudtam kihozni telefont vele, de mostanra elkopott az előnyük, a T-s saját előfizetésekkel jobban járnék (készülék szempontból). Annyi kedvezményem van, hogy 13ezer Ft-ot visszatérítenek a készülék árából, de ez csak egyszeri alkalom, tehát ha részletre venném, akkor csak 5ezer jönne vissza, mivel annyi a beugrója a készüléknek.
Igen, 500mb túlforgalmazási díj nélküli internetem van jelenleg 2000 Ft-ért és most lenne lehetőségem váltani a nagyobb csomagra ennyiért (ha maradnék a mostaniban, akkor KKV1-es árlista vonatkozna rám).
Maradok a mostani előfizetésemnél, mert benne van az egész családom a flottában, a szüleimet csak 3-4 hetente látom, ezért sokat beszélek velük telefonon. Egyébként az alap havidíjam 2600 Ft, amiből 1800 Ft-ot le tudok beszélni és emlékeim szerint hálózaton belül 7, azon kívül 11 Ft a percdíjam, bruttó nettó vonallal nem vagyok tisztában percdíj ügyileg. SMS-ből 30 db van az előfizetésemben, a felettit árakat nem tudom, de nem vagyok nagy sms-es (pont ezért vettem a netet, hogy ne beszéljem túl a havidíjamat). És elnézést a belépőmért, én sem kultiválom az érthetetlen szövegeket -
Newlachka
őstag
-
freemanone
addikt
válasz Newlachka #6388 üzenetére
Az akkuidővel még nem vagyok elégedett, de majd egy pár hét kell neki úgyis mire beáll. B122 van fent, root sima ügy volt, notifications toggle amiért annyit küzdöttem viszont nem tettszik így lecseréltem.
Hála égnek sok takarítani való nem volt benne, egész bloatware mentes a rom! Ami számomra nagyon meglepő.
A kijelzője eszméletlen durva, sebességre sincs panasz. Egyedül az zavar, hogy vannak olyan pontok, amiknek a betöltésekor megfagy teljesen pár másodpercre. Mint pl az alkalmazások kezelése menupont betöltése, de ez is csak az első alkalmora igaz.
Még mindig nagyon jók a benyomásaim és az az igazság, hogy ez kellett is, mert megfogadtam, hogy ha egy ilyen HW-el szerelt telefon is baxaxik droid alatt, akkor búcsút intek a google telefonjainak és beállok almasorba. -
Newlachka
őstag
válasz freemanone #6392 üzenetére
ez a jó ebben a telefonban,hogy szinte gyári sw-s minden szolgáltatói szemét nélkül.. meg fb sincs rajta gyárilag
-
freemanone
addikt
válasz Newlachka #6393 üzenetére
Azért tudok mondani hátrányt is... minek 4.2.2-es droid ha nincs widget a zárképernyőn?! CM10.1 alatt már nagyon megszoktam... Valamint szép meg jó ez a témázható dolog, de szintén a zárképernyőre térnék vissza, miért csak 3 gyorsindító lehet és miért fix a feloldás helye? A notification panel is elég gagyi részemről, hogy csak görgethető verzió van belőle, valamint a gyáriból hiányzik a flash light is.
Egyelőre ennyi, ami a negatív listát bővíti, de ezek orvosolhatóak némi hozzáértéssel persze. Sose szerettem, amikor egy gyártó úgy módosít valamit a saját képére, hogy kizár olyan lehetőségeket, ami a stock droidban megtalálható és nagyon jó funkció. Módosítsa, de tartsa meg a választás lehetőségét is egyben. -
Newlachka
őstag
válasz freemanone #6394 üzenetére
na akkor
hisuitban a gépen van témaszerkesztő....csinálj sajátot, vagy alakítsd át. -
Clavell29
csendes tag
Sziasztok!
A B122 ROM kapcsán mi a véleményetek az itt leírtakról (már aki próbálta) ?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47246335
- Still a couple of issues with B122 - provider name wrong and slow wake up mostly. Going back to official Huawei B111 which seems to run all things perfectly on my P6
- My bluetooth stereo audio no longer works on this build, too choppy to use. Tested with wifi off and have the same problem.Elsősorban ezekre gondolok.
Előre is köszi, akinek már fenn van a B122, és tapasztalt hasonlókat - vagy bármi mást, lett légyen az akár pozitív, akár negatív tapasztalat! Egyáltalán, mi az általános vélemény? Gyári, rootolatlan B111-et érdemes frissíteni B122-re? Üdv és písz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest