- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Konkrétan a képen látható tokot kaptam pluszba a készülékhez. Kipróbáltam és természetesen alapból semmit nem produkál az általad leírt ficsőrök közül. Ahhoz szerintem valami speciális programot kell még a készülékre telepíteni ami a közelség érzékelő vagy a fényerősség érzékelő segítségével képes érzékelni a tok csukott állapotát. Én próbáltam már hasonló programokat használni a Tabomon (rengeteg található a Google Playen) de nem igazán váltották be a hozzájuk fűzött reményeimet. Jó lenne tudni a program nevét. Amúgy hol hallottad vagy láttad a te általad említett tok működését?
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
B118-as romnál minek van az hogy telefonhívás közben mikor meg akarom szakítani a hívást 5-8 másodperc kell mire feléled a kijelző? A gyári vodás szoftnál nem volt ilyen gondom
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
-
vacs
veterán
(^)(>.<)(^)
-
koxaman
tag
válasz bpdjoco #7138 üzenetére
mióta van meg a telefon ? játszatsz rajta hogy forrósodhat ? (azt tudom hogy alapból melegszik) vagy olyan háttér folytam futott ? esetleg a nem megfelelő tok lehet az oka ? Mert én is most tervezek egy ilyenre beruházni, és most kicsit elbizonytalanodtam pedig mar egy jó ideje nyomon követem a fórumot.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20Pro (LYA-L29)
-
mati12
senior tag
Rühellem ezt a piacgazdaságot.. Még meg sem melegedett az ember zsebében a jelenlegi készülék de már beharangozzák a következőt ami mindig egy kicsivel jobb egy kicsivel szebb mint a jelenlegi...! Na én ezért nem írok alá még egy hetet sem egyetlen szolgáltatónál sem. Hol fog tartani két év múlva a jelenlegi Huawei P6....?
-
eternity0086
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést a balga kérdésért de lehet még nem keltem fel vagy túlságosan hétfő van mert nem sikerült rájönnöm..
Gmail-ben a csatolmányba képen és videón kívül, hogyan csatolok más típusú fájlt (pl: pdf)
Mert amikor fájlkezelőből mellékelem megosztás funkcióval, akkor működik, viszont a levelezőből csatolásnál nem találom ezt a lehetőséget ha új levelet szeretnék írni vagy ha válaszként akarok valakinek valamit küldeni.Köszönöm a segítséget!
-
newtunder
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Múlt héten vettem a telefonom, és ma reggel ezt tapasztaltam: ha belépek az Energiakezelőbe, azon belül az Idításkezelőbe és próbálom gördíteni az oldalt a következő üzenet jelenik meg Az Energiakezelő alkalmazás sajnos leállt. Volt valakinek hasonló gondja? Előre is köszönöm!
-
gabancs
addikt
válasz eternity0086 #7160 üzenetére
Úgy látom, hogy a Gmail app nem tud ilyet. Ellenben a gyári levelező olyan mint bármelyik asztali társa, így azzal már tudsz csatolni bármit.
-
törölt tag
Azért nem kell ám ezt annyira komolyan venni, még a P6 sem használja ki legtöbb esetben a 4 magot mert a programok nem kezelik, nincsenek optimalizálva rá. Sokszor az újdonságnak tűnő valamik csak parasztvakítás, használhatatlan szarok csak arra jók hogy eladják vele a "megint újat csináltunk" című fejezetet, és nem biztos hogy jobb használhatóbb mint az elődje.
-
gekko293
csendes tag
válasz #73499136 #7164 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek! Csak hát a fogyasztó társadalom. Ahogy minket is elvarázsolt a mostani P6, az új is valószínűleg így tesz, hiába nem lesz sokkal jobb. De a mienk értékcsökkenése drasztikus lesz sajna ezáltal. Mondjuk a Samsung se szarozik, okádja a készülékeket...
-
galbi1972
tag
Akinek esteleg nincs meg az értesítési panel, annak érdemes a play-ről letölteni a "Power toogles" nevű app-ot. Rooot kell hozzá. Nekem tökéletes!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz galbi1972 #7166 üzenetére
Inkább ezt töltsék le.
Nem kell hozzá root de ha van akkor további funkciók érhetők el.És brutálisan testreszabható.(#7165) gekko293
Miért baj ha kevesebb fogyasttássl kisebb melegedéssel sokkal jobb teljesítményt kapunk?
Ez miért fogyasztói társadalom.
Egy Qualcomm Snapdragon QSD8255 tudja azt amit a Huawei K3V2 ugye nem?....
Hagyd már ezt a fogyasztói társadalom dumát.Akkor lenne igazad ha valóban ugyanazt a teljesítményt nyújtaná.Dehát látjuk mindenben jobb.
Az meg,hogy a gyártó pénzt akar keresni mindig is így lesz.Akinek ez gond SOHA ne a csúcskészüléket vegy meg mert mint itt a példád sirás lesz belőle.Félre ne érts én sem örülök ,hogy máris értéktelenedik a készülékem de tökéletesen tisztában voltam vele ,hogy ez lesz..Aki kicsit is pokos és van biztosítása az meg majd megoldja valahogy...[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
-
freemanone
addikt
válasz kecskebégető #7167 üzenetére
GPS, repülőgép mód, 2g/3g váltó biztos hogy igényel root-ot, minden ilyen app-ban. Amúgy Ez jobb annál szerintem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
gekko293
csendes tag
válasz kecskebégető #7167 üzenetére
Kinek mit jelent a "sokkal jobb teljesítmény"? Valakinek már ez is bőven elég ennyiért. Csak az merült fel hogy ilyen hamar jön az utód. Nem mindenki tudja cserélgetni fél évente...De tény, ha nagyobb piacot akar a Huawei mobilok terén, akkor fel kell pörögnie.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz freemanone #7170 üzenetére
Persze ,hogy igényel nem is írtam ,hogy nem.Csak azt,hogy megy anélkül is viszont rootal tökéletesebb.
Amit lineltél az is egy remek app . Tényleg csak izlés kérdése ki mit használ.(#7171) gekko293
Itt nem az kérdés kinek mennyit ér mert ez szubjektív.Objektíven nézve mr a soc ami belefog kerülni akárhonnan nézzük jobb soc mint a mienk.Ha a picacon lenne mindkettő én biztos az ujabbat választanám(Persze nem azonnal mert új készülékekkel könnyen belehet fürödni)Aki nem annak nem értem az indokait hacsak azok nem anyagi jellegből fakadnak akkor ok.De minden más edetben ha nincs kritikus hiba az ujabbat kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz kecskebégető #7172 üzenetére
akárcsak a power toggles. viszont root nélkül fabatkát sem ér, hiszen a legfontosabb opciók (legalábbis számomra) csak azzal működnek. A gyáritól meg annyiból jobb mindkettő, hogy van bennük zseblámpa is, valamint nem ormótlan ikonokkal van teli.
-
arminlok
senior tag
ez az adat, hogy 8 mag ez túl sokat nem jelent tényleg csak marketing szempontjábol jo. Ettöl eltekintve valoszinüleg gyorsabb lesz feltételezve hogy növelik a tranzistorok számát is stb. Meg azota talán fejlödtek a szoftver optimalizálás terén is
-
-KP-
addikt
A mai napon megnyomkodtam egy p6-ot az egyik tmobile üzletben. nem voltam hasraesve a sebességétől őszintén szólva. 4mag/2gb kombótól többet vártam volna. Kezdő android userként én csináltam valamit rosszul? Ti mennyire érzitek gyorsnak, reszponzívnak a készülékeiteket?
-
sanyci
senior tag
Pl. s Samsung S-View tokjai ilyenek (szinte minden újabb Samsunkg tudja: S3, S4, S4mini, 6.3Mega), de az LG és még a Concorde legújabb telói is tudják ezt a funkciót.
Az ilyen ablakos tokokban van egy mágnes, mi aktiválja ezt a funkciót, de ezek szerint a Huawei P6 ezt nem tudja, de akkor meg miért gyártanak több tucat ilyen tokot hozzá???Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
jampop
tag
Összevissza nyomkodott bemutató készüléktől mit várnál?
Minimum újraindítás után kellene próbálni.
Nekem az eddig használt andoid mezőnyből ez a leggyorsabb, smooth, pedig volt egy pár telóm.
Nagyon jól optimalizált.Remélem, hogy mások is megerősítenek.
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
-KP-
addikt
én is remélem mert tetszik a készülék xperia sp, nexus 4 és p6 a jelöltjeim. jó lenne a p6, mert meg tudnám venni rendes magyar gyári garral szolgáltatótól és részletre t-nél. 10-20ezer forint+részlet rendes garral vs. csengess ki 90 ezret nexus 4-re egybe bolti garral nagyon nem mindegy
-
gabancs
addikt
válasz eternity0086 #7168 üzenetére
Félre értettél! Nem böngészön keresztül mondtam az emailt, hanem van email app a készüléken.
-
kecskebégető
aktív tag
Teljesen jó teljesen reszponzív.Vagy a készülékkel vagy veled van baj.
SP -t kihagynám nagyon küszködik a szoftver bugokkal.
Ki tudja lesz e normális javítás illetve kérdéses még a kit kat is
Nexus 4 jó alternatíva de ott meg szeret törni az üveghátlap.[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz kecskebégető #7183 üzenetére
akkor ha tudom, majd kipróbálom máshol is.
tudom hogy jó a nexus 4, de tartok a bolti garanciától. ha ne adj isten gond lesz, akkor az ország déli részéről postázgassam a készüléket, és telefonon/e-mailben meg kb. úgy ráznak le, ahogy akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
Ja értem.Bolti gari is jó lehet ha 2 év hivatalos gyártoi.De az ilyen 1 év +tartozék+magyar nyelv kerülendő!!!Egyébként személyesen is leráznak sufni bolti garival szinte bármiyen mondvacsinált indokkal!!
Szóval én nem kockáztatnék ennyi pénzt.[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz kecskebégető #7186 üzenetére
nem találtam gyártói garos Nexust sehol. csak telenornál, de nekem független kell, vagy T-s (munkahelyi csomag odaköt)
-
-KP-
addikt
válasz kecskebégető #7188 üzenetére
megoldható, ha nagyon akarom. miért?
-
KisBundi
őstag
Vki meg tudja nekem mondani mi a különbség B122 és a B119 között?
-
tbajusz
tag
Root elején nekem nincs az USB módok között USB tárolóeszköz!?
Összekötöm a géppel és csak MTP, Hisuite meg valami fényképező lehetőség van! Valaki tudja miért? Így nem tudom indítani az Eroot- ban, nem jelenik meg az ikon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest