Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz BoneDragon #4055 üzenetére
az tuti, de update-re a későbbiekben itt sem lehet számítani
-
xlife75
csendes tag
Halihó mindenki!
MMS-megoldás T-Mobile-nál bármelyik ROM-ra.
1., Marketből letölt APNRemover, mert ugye a legtöbb ROM-ba bele van hegesztve egy APN-beállítás (Messages -> Menu -> Settings ->Connection settings), ami elég nehezen lenne szerkeszthető, csak parancssorból.
A nagy átverés az, hogy semmi köze nincs ahhoz, ha átállítgatsz bármit is az APN-ek között. De ez a jó kis APNRemover mindet kiüti!2., Kézzel felvinni az APN-eket (Menu -> Settings -> Wireless & Network ->Mobile networks ->Acces Point Names -> Menu -> +
Internethez:
Név: T-Mobile NET
APN: internet
APN type: defaultA többin ne változtass!
Majd, Menu -> SaveMMS-hez:
Név: T-Mobile MMS
APN: internet (ÉS NEM MMS!!!)
Username: (üres)
Password: (üres)
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.051.126.010
MMS port: 8080
APN type: mmsA többin ne változtass!
Majd, Menu -> SaveHa most elbandukolsz a Messages-ben lévő beállításokhoz, meglepve tapasztalhatod, hogy a mezők átváltoztak az előbb felvittek szerint.
Have fun!
[ Szerkesztve ]
---- A végtelenbe! És tovább! ----------
-
xlife75
csendes tag
2-3 nap a guglival és egy része itt is elhangzott. Az egyik hozzászólásban volt itt az, hogy ne MMS-t állítsunk be, hanem Internet-et, de a ROM-ba előre behegesztett beállítások kiütését külhoni HTC Hero tulajok hozzászólásai alapján vettem.
Még az is lehet, hogy megtartom!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Olyan progi nincs, vagy valamivel nem lehet megoldani hogy a főképernyőt döntve mutassa?
Csak mert dőltben szoktam msnezni, meg netezni is, és zavar amikor netből ki, rosszul álló főképernyő, majd újra msn.Valaki?yo
-
chros
őstag
válasz xlife75 #4057 üzenetére
Es, probaltad, mukodik ????
Hat, ha ez jo !!!! Mennyit szarakodtam vele, hogy menjen es nem ment ....
Kiprobalom ....Ezer koszonet az infoert ....
Ui: Modaco 3.2 alatt nekem nincs ilyen : Messages -> Menu -> Settings ->Connection settings
(Connection setting)[ Szerkesztve ]
-
xlife75
csendes tag
Ja, néhány hozzászólással előrébb írtam, hogy 2.1-es ROM-mal kaptam a Hőst, és ezek között próbálgattam mindenfélét. Nekem műxik a Sensehero és a Villain 5.1 alatt is. A többivel még nem játszottam...
De még lehet, hogy a BeHero alatt is megnézem...
A Vanillain alatt alapból ment, de az nekem annyira nem jött be...Szóval a hivatalos előtt is érdemes 2.1-re váltani, főleg, hogy állítólag jobban kezel sok mindent.
-
-
Criton
veterán
Kijött a legújabb VillainROM a VillainROM 5.3.
Ha valaki kipróbálja, akkor mesélje el milyen
Állítólag nagyon gyors, rengetegen dicsérik, de itteni vélemények is jók lennénekWhat's new in 5.3?
- Fixed Splashscreen spelling error
- Added Legend Bookmarks widget
- Added Missing 2.1 Sense widgets such as Sync Now (if this is missing, please let me know, it's a simple patch to fix)
- Added Added fully working FriendStream & Widget
- Fixed US localisation issue with dialler & people (no more hyphens in the numbers)
- Added OPTIONAL Live Wallpaper addon
- Fixed _ALL_ Streaming issuesOverall 5.3 Features:
- Good 3D Performance
- Gallery 3D Rotate works perfectly (App slow on first load)
- Apps2SD working
- FIXED ALL STREAMING ISSUES!
- VillainROM custom splash screen (you'll only see it once or twice
- Syncing works flawlessly
- Extra Special HTC Keyboard with Voice Input & LOADS of options
- All hardware working as it should
- No graphical glitches anywhere
- Busybox
- Rooted
- Huge APN list
- VPN
- Launcher 2 works - just push it.
- LIVE WALLPAPERS WORK WITH SENSE (Use optional patch)
- Network Location working 100%
- All apps in market[ Szerkesztve ]
-
feenty
aktív tag
Én nemrég raktam fel, eddig minden nagyon patent benne.
Kivéve talán azt, hogy a 3D galéria nagyon lassú... Az xda-n azt álllították, hogy azért mert feltettem a roiseLiveWallpaper patch-et. Szóval vagy live wallpaper SenseUI alatt, vagy szép 3D galéria.
Egyébként tényleg nagyon gyors és egyenlőre stabil." everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
xlife75
csendes tag
És mennyire zabálja az aksit? Most nekem is Villain van rajta, de még az 5.1-es. Az is elég jó.
Amit én várok az egy olyan ROM, amelyik biztosan kezeli az A2DP Bluetooth kapcsolatokat, és végre össze tudnám lőni a kihangosítómmal. Na, akkor lennék teljes mértékben elégedett a Hősömmel!---- A végtelenbe! És tovább! ----------
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Haver nagy HTC-s, és mondott nekem valamit, aminek utánra szeretnék járni.
A t-mobile g2-es heromat előfizetéssel vettem, mix díjcsomagban, ami azt jelenti, hogy havi 2k-t beszélhetek/smsezhetek összesen, mást nem(+persze a telefon törlesztője).
Namost havernak mondtam, hogy milyen már, hogy rajtvan minden hónapban a pénz a telómon, de nem tudok vele se netezni, se gps, se semmi, csak wifiről.Valamit vásárlásnál mondott az eladó hölgy, hogy mást mindent "letilt", nehogy tudjak 60k-s számlákat csinálni -mellesleg nem csinálnék-
Namost haver azt mondta, hogy ha gyári független romot felpakolok telóra, akkor semmi gebasz nem lessz vele, illetve a havi fix 2k-mból tudok gps-ezni, meg netezni, szal mindent.
Vélemények?
(bocsi a szövegfal miatt..)
yo
-
feenty
aktív tag
Sajnos egyenlőre sem az akksi élettartamáról nem tudok nyilatkozni, sem az A2DP-ről.
Az akku ma fog kiderülni hogy mit bír, mert ma egy 24 órás műszakban fogom nyűzni töltés nélkül, az A2DP-t meg sajna nincs lehetőségem tesztelni, soha nem volt rá szükségem.
A tegnapi napot jól bírta, majd ma kiderül mi lesz a sorsa.
Ha nem jön be akkor a következő tesztalany a SenseHero lesz mert abbol is kijött tegnap éjszaka egy 2.1 v2 jelzésű...Szerk.:
A fényképező is rendben van nálam: 5mpx[ Szerkesztve ]
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
Blue@X
senior tag
válasz kenny123 #4078 üzenetére
Hello!
Most is tudsz netezni, csak engedélyezd a mobilhálózatokat. Természetesen akkor már képes leszel nagy számlát csinálni, ha nincs mobilinternetes előfizetésed.
A GPS-t is betudod kapcsolni a gyári ROM-on, azt nem tudja letiltani senki, csak te magad!Ha custom ROM-ot raksz fel, ugyanott leszel mint a gyári ROM-mal, akkor is ugyanúgy fizetned kell majd a mobilinternetes netezésért!
-
tothl
addikt
Basszus gyerekek most tényleg én vagyok csak ilyen, vagy ti vagytok vaksik egy kicsit....oké, 5Mpixel meg minden, de nézd már meg milyen képeket csinál....akármilyen megapixelen....senkinek nem tűnik föl, hogy a színegyensúly teljesen szar....kékes-zöldes árnyalata van az összes képnek na meg ahogy kinéznek......
1-2 ember jegyezte ezt meg a fórumokon is, a többiek úgy látszik letojják.
-
qfm
őstag
Milyen 8gbos memóriakártyát használtok, amivel semmi gond nem volt? Ha esetleg olyan amivel a goldcard is ment az külön jó lenne. Két 8gbos nokia class6 -ost próbáltam, de csak a gond volt velük, a 2gbos sandisk-al soha semmi gond nem volt, de kellene egy nagyobb is.
-
kenny123
addikt
De mivel MIX díjcsomagban vagyok, így az elkölthető pénz minden hónapban 2000Ft, semmivel sem több.Így már nem tudok akkora számlákat csinálni, igaz??
Azt meg tudod mondani, hogy mobilhálózatokat hol tudom aktiválni, és a gps-t?
Hó elején kipróbálom, mert csak akkor jön lóvé..Köszi
yo
-
őstag
Amúgy az a durva, hogy sztem ez a hibás fehéregyensúly miatt van. Sikerült olyan képet is csinálnom 2.1-gyel, ami teljesen használható és nem tiszta zöld. Ez persze nem volt túl gyakori, meg azért az sem volt olyan jó, mint az 1.5-ös képei. Meg mintha, de ezt lehet, h csak én látom így, a kijelző is szebb lenne az 1.5-ösön.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
pazonyi
csendes tag
Olvasgatom a fórumot egy ideje. Az lenne a kérdésem, hogy kell-e nekem Hero vagy elég egy butább telefon is. Nem vagyok egy műszaki zseni. Kapisgálom, hogy mi az a root,de ennyi. Állandóan naprakészen kell lennem majd mindig a frissítésekkel? Nem elég, hogy megveszem, állítgatok, töltögetek (frissítgeti magát) azután időnként felrakok 1-1 új progit és használom. Mire is tudom használni majd? Telefonálni, navigációra, és még? Nem akarom, hogy szinkronizálja magát az e-mail listámmal, mert nincs ilyen. Ha e-mail-t kapok arra tudjak válaszolni, képet csatolni, kicsit böngészni stb. Eddig a telefont telefonálni használtam, néha fotózni, meg a naptárat. Kell ez vajon nekem?
-
pazonyi
csendes tag
Eddig egy Nokia asszem 6500 volt. Ezután nem lesz nagyon bonyolult. Tetszik meg szeretném meg vennék új előfizetést is. Pont kapóra jönne a T-mobile-nál.
-
Criton
veterán
válasz pazonyi #4092 üzenetére
Szia!
Attól ne félj, hogy naprakészen kell lenned a frissítésekkel.
Sajnos a HTC nem nagyon dobálja az emberek felé a frissítéseketA telefont sok mindenre tudod használni, szinte mindenre.
A fényképezőgép is egész jó képeket csinál.A jelenlegi szoftver, ami van hozzá viszont nem a legjobb, és mindenki most vár a megváltásra, de sajnos csak várunk és remélünk.
-
xlife75
csendes tag
A megoldás Villain 5.3 ROM-hoz:
-
Szafi77
tag
A VillainROM 5.3 nekem nem jött be! Fixelni kellett volna alap dolgokat! Nem kezeli jól a tanusítványokat! És iszonyatosan lassú, nálam egy nap alatt a lassúsága miatt 3x fagyott meg újraindítás szinten. A GPS egyszercsak elkezdett fake infókat küldeni és úgy tett mintha egyenes vonalban haladnék kersztbe Budapesten - árkon bokron keresztül - az újraindítás megoldotta...
Most a SenseHero 2.1 v2-őt próbálom .. eddig jobb, és gyorsabb ..
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest