Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
kanállal nehéz lesz, bár erővel... !
Goldcard és már meg is van a normál Hero a G2 Touch-ból. 5 perc.
Apropó, végigpróbálgattam a legend leakeken kívül az összes 2.1 -es ROM-ot, és a fényképezővel van bajom.....zöldes árnyalatot kapnak a képek...mások is panaszkodnak rá....a defiance-nak is ez az egyetlen hátránya, amúgy szuper.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Multituccs és xvid-támogatás van már rá?
szerk.: Akár hero akár G2, de yxplayer vagy mi kilőve.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
RatSon
aktív tag
2.1 Romból Villaint próbáltam ki eddig mit gondoltok érdemes lenne váltani valamelyik másik Sense-es Romra? ha igen melyikre?
mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
szrobi66
aktív tag
Én a BeHero 1.3.2őt használtam, nagyon bejött, most a legend wwe port 1.2 van fent, ez is nagyon stabil. Most tervezem kipróbálni az aHero 0.6ot...
Pár napig használtam a Villain 3.4et, nincs vele stabilitási problém, csak nekem nagyon zabálta az aksit. (viszont rohadtul tetszik a SenseHeros kinézet, amit a Villain 3.4 is használ)[ Szerkesztve ]
-
Szafi77
tag
válasz szrobi66 #3361 üzenetére
nekem egyik BeHero 1.3.* sem jött be, úl sok volt az FC. az 1.2.6-al nincs egy sem - ez van most.
A legend wwe 1.2-vel szemezgetek. Arról mik a tapasztalatok. Olvastam hogy lassú - nagyon - ez igaz?A Villain meg felejtős, egy kicsit lemaradt a srác ...
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
szrobi66
aktív tag
válasz Szafi77 #3366 üzenetére
Nekem gyomlálás nélkül mondhatni gyors, minimális bug néha feltűnik, de pl amikor megvettem augusztusban a telót, a gyári rom ennél jóval lassabb volt. Amiket használok semmi nem fc-zett a BeHero1.3.2nél, pár játék (pl Labirynth full) fc-zik, de az minden új 2.1es romnál (eris, legend) fc-zik, a legendnél nem megy a 3d gallery, azon kívül minden ok. A BeHero 1.3.2, és a legend wwe 1.2 között igazából egyenlőre nem látok külömbséget.
-
tothl
addikt
válasz szrobi66 #3361 üzenetére
Az aHero 0.6 -ban bizonytalan a live wallpaper fícsör ! Úgy próbálgasd majd, hogy nekem csontra fagyott, akku ki-be segített csak.. .
Le is zúztam, nem szeretem az ilyet. Gyorsnak sem volt gyors.
A Defi 2.1 a fényképező szokásos hibáján kívül okés, akkut sem zabálja, javasolom.
A Behero 1.3 -makkal nekem csak bajom volt. -
szrobi66
aktív tag
Sejtettem, hogy nem lesz jo... pedig a kezdetleges 2.1es rom-okkal ment... A defiance, villain, snsehero, raidroid,... romok közt meg nagyon külömbség nincs (max külsőségek) mert ugyanarra épül. A BeHeroban látok jövőt (meg a legend wwe port, bár ahogy a minimális angoltudásommal kivettem, ez a BeHero folytatás bétája, mert ugyanaz a srác csinálja) a hivatalosig, ha tökéletesíteni tudják a legendet herora, meg ha jól tudom, a végleges(hivatalos) is ez lesz...
-
RatSon
aktív tag
AutoKiller 2.0 beta tesztelésre ki hajlandó?
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Senkit nem szeretnék megbántani és lehet, hogy nem olvastam el mindent, de a hivatalos Android 2.1 hoz valamilyen olyan újítást, ami nem a 3D-s képnézegetés, hangfelismerés, stb.?
Tehát, engem ezek a csilli-villi dolgok nem igazán hoznak tűzbe, de például egy root nélküli app-ok futtatása az SD-n már jobban mosolyra fakasztana.- - - We Enter Into The Future - - -
-
RatSon
aktív tag
itt megtalálható.
díjjaznám ha írnátok véleményt róla, előre is köszi
-
CHIPman
nagyúr
Egyébként a HTC ExtUSB kompatibilis a microUSB-vel?
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
htcinca
csendes tag
válasz mikoljan #3380 üzenetére
Egyébként a teljes újítási listát itt olvashatod (ezek az alap androidra érvényesek - a HTC elsősorban úgyis "majd" "csak" a "csili-vilit" teszi hozzá):
[link]
[link]
Ebből pedig az is kiderül, hogy a 2.1-es nem hoz már sok újdonságot a 2.0-hoz képest:
"Android 2.1 does not add significant user features, see the Android 2.0 Platform Highlights document for the latest user features." [link] -
chros
őstag
-
-
tothl
addikt
Nem sok mindent tudok irni. Az apn beallitasokat reszletesen nem irkalom le, mert le lett irva tobbszor is, csak az mms -hez szuksegeset. Nem gepelek annyit... Hiaba is tennem, ha nem megy neked, akkor rossz ROM-ot hasznalsz. Roviden a sztorim : A gyari g2 touch rommal ment az mms, a Hero ROM-mal pedig nem, egeszen addig, amig nem frissitettem a legujabb radio rom-ra. Addig hiaba allitottam a megfelelo apn-eket, nem mukodott sehogyan sem. Utana viszont az automatikus beallitassal is mentek (reset to default). Most a 2.1 -es eris leakkel nem megy alapbol, van egy mmszap nevu progi, oda is be kell allitani a megfelelo mms apn beallitast....mondjuk nekem nem mukodik, de azert megprobalhatod...
A t-mobile mms beallitasa :
apn name : T-Mobile MMS
apn : mms
proxy : not set
port : not set
username : mms
password : mms
server : not set
mmsc : http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
mms proxy : 212.51.126.10
mms port : 8080
mms protocol : wap 2.0
mcc : 216
mnc : 30
auth. : not set
apn type : mms -
Lord Soth
tag
Lehet hogy buta kérdés, de ugyanakkora a töltési sebesség, ha számítógépre van kötve a telefon illetve ha a hálózati csatlakozóra?
-
chros
őstag
En is csak az mms beallitasaira gondoltam ...
Amit leirtal, nekem is ez volt meg, es nem megy ...En arra a linken talalhato hozzaszolasra gondoltam, amit fentebb irtam:
"APN: internet, es nem mms" Es ez igy mukodott ???
APN type-hoz mit irtal be akkor? (most ugye mms-t irtal)Koszi
-
siskot
csendes tag
Szia!
Én kipróbáltam a 2.0 -át és szinte az összes korábbi verzió is fent volt a telón.
A program nagyon jó és hasznos, viszont mostanában (legutóbbi frissítés óta és a 2.0-nál is) azt tapasztalaom, hogy egy idő után leáll a program. (Agresszív módban használom)
Elindítás után még látom task managerrel és task killerrel is de ha eltelik kb egy óra akkor eltűnik a futó alkalmazások közül? Ez miért van? Én rontok el valamit?
Hero-n használom. Modaco 3.2 van fent, de 3.1 nél is tapasztaltam.
köszi, Siskot
-
RatSon
aktív tag
leáll, mert pont erre van kitalálva, hogy a háttérben futó progikat kinyírja. ha ezt nem szeretnéd akkor process manager fül -> hosszu tapi a processre és Keep alive.
egyébként meg a 2.0 hivatalosan is kint van, új funkciókkal
kérlek ha még nem tettétek minősítsétek a marketen, illetve írjátok meg nekem hogy mi hiányzik még belőle, vagy mit látnátok szívesen.
ha van kedvetek jöhet a donate is[ Szerkesztve ]
-
tybcy
csendes tag
Lenne egy kérdésem, biztos volt már rá válasz de nem akarok 3400 hsz.-t végignyálazni. Ahhoz hogy a memóriakártyára telepíthessek programokat ne csak a telefonmemóriára root-olás szükséges? Vagy más trükkje van? Mert alapból nem nagyon érdekli hogy hova akarok telepíteni.
-
Szafi77
tag
válasz Seraph 16 #3397 üzenetére
Kicsit megkésve de kint a Navigon telepítési leírás a forumomban !
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
eldiablo
addikt
Másnak is kopik így a telefonja?
Nem zavar, de mégis..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így készül egy Earfun headset
- Elite: Dangerous
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest