Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrex
csendes tag
Sziasztok!
Nagy örömmel olvastam reggel, hogy közelebb kerültünk egy lépéssel ahhoz, hogy legyen hivatalos 2.1. A dátum átállítás után nekem is lejött a frissítés. Bár nem nagyon értem, hogy mért kellett ez neki.
Viszont mire beértem a munkahelyemre már a HTC Support oldalról eltűnt a dolog. Vélemény? Meggondolták magukat?
-
hrex
csendes tag
Sziasztok!
Nagy örömmel olvastam reggel, hogy közelebb kerültünk egy lépéssel ahhoz, hogy legyen hivatalos 2.1. A dátum átállítás után nekem is lejött a frissítés. Bár nem nagyon értem, hogy mért kellett ez neki.
Viszont mire beértem a munkahelyemre már a HTC Support oldalról eltűnt a dolog. Vélemény? Meggondolták magukat?
-
hrex
csendes tag
Jogos, köszi! Én europe nélkül néztem (http://www.htc.com/www/support.aspx), úgy nincs ott Reggel meg még nyílván az itteni linkre kattintottam
-
őstag
back again...
kidifirnigel Örülök! Mi volt a probléma? Hátha tanulhatunk belőle...
Criton A keleti hivatalosnál szvsz a villain sokkal jobb. Mellesleg ha FOTA frissíted majd a hivatalos 2.1-re, utána nem biztos, hogy fogod tudni rootolni!
tothl A 10.3-mat próbáltad már? 10.2-ről kell a wipe? Apps2sd-t vissza lehet fordítani? Van egy kis gondolkodási ideje így, ha el akarok indítani egy programot. Az lenne az igazi, ha én választhatnám ki, hogy melyik program kerüljön a kártyára és melyik maradjon a telón.
Lord Soth Szvsz tothl-nak igaza lesz. Valami beragadt a háttérben, aminek nem kellene. Én csináltam elem kivevős restartot, meg taskillerrel kiütöttem mindent, meg újraraktam a probléma megjelenése előtt telepített szoftvereket és most nagyon bírja az akku. De szervíz előtt szerintem legalább egy rom cserét próbálj meg, az is segíthet (feltéve, h rootolt vagy).
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Lord Soth
tag
válasz Seraph 16 #4909 üzenetére
Köszi a segítséget. Nekem gyári ROM-om van. A telefonnak ehhez a részéhez nem nyúltam sosem, nem is tudom hogyan kell.
Tehát azt javaslod, hogy minden progi uninstall, aztán újra install? Ha mindent back-up-olok az SD kártyára, és onnan vissza, akkor az elmentett user data megmarad vagy elvész?
Elem-kivevős restart? Az akksira gondolsz? Simán vegyem ki és rakjam vissza?
Nekem ASTRO file manager van fent, és az abban lévő processes managerral szoktam mindent kiütni, de nem nagyon segített eddig.
-
őstag
válasz Lord Soth #4910 üzenetére
Akkor érthetően is megpróbálom...
Szóval először próbáld meg, hogy kikapcs, akksi ki, akksi be, bekapcs. Ha nem sikerült, akkor nézd meg a taskkiller nevű progit sárgával jelöli, hogy mi használ cpu-t (az astrot annyira nem ismerem...). A reinstall nálam azért tűnt logikusnak, mert a hiba fellépte előtt pont felraktam egy programot, és gondoltam hátha az a ludas.
A romot akkor inkább ne piszkáld, mert lehet kelleni fog még a garancia...
SD kártyára viszont szerintem nem tudod root nélkül lementeni a programokat anélkül, hogy a beállítások elvesznének (legalábbis én még nem láttam ilyet)"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Lord Soth
tag
válasz Seraph 16 #4911 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Igazából azóta van ez a dolog, amióta letöltöttem egy foci VB-vel kapcsolatos app-ot. Akkor valami iszonyat ütemben merült a telefon. Csináltam egy uninstall-t (és nem raktam vissza), utána már javult a helyzet, de még mindíg nem állt vissza a régi üzemidőre. Az első 2,5 hónapban átlagban 3 napot ment a gép, de nem volt ritka a 4 sem. Most meg 2-t sem bír ki.
-
őstag
válasz Lord Soth #4912 üzenetére
Csak nem battery leftet használsz v vmi hasonlót? Ha igen, akkor azt valószínűleg elkalibrálhatta az általad említett program, és most kezd visszaállni, de gyakorlatilag lehet, hogy már minden rendben van.
Criton Először én sem akartam, de aztán nem bírtam ki (ez már hobbi... ). Persze nem akarlak rábeszélni, enélkül is tud mindent a Hero, amit csak kell (meg vagy 1000x többet )l. Csak azt ne felejtsd el, hogy a lehetőséget is elveszítheted, hogy később rootolhass. (Mondjuk én nem hiszem, hogy idővel ne találnának arra is megoldást, de sajnos nem 100%...)
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Amiota felraktam a par hete megjelent Official 2.1 rootolt 2.1 ROM-ot + a Radio ROM frissitest, marhara gyorsan merul az akksi. Az eredeti ROM-al 3-4 nap vigan megvolt, most ugyanolyan hasznalat mellett masnap reggel-delelott kornyeken mar 60% korul van a toltottseg. Amit eszrevettem, hogy mikor a WiFi vagy a mobilnet be van kapcsolva, akkor sokkal jobban merul, ill. a Battery Usage-nel sztem eleg magas az alap Cell Usage erteke.
Senki mas nem tapasztalt hasonlot esetleg az uj Radio ROM-al?(Gondolom hogy az lehet a ludas, semmi egyeb progi nincs beakadva, csak az alap cuccok futnak)
-
Lord Soth
tag
válasz Seraph 16 #4914 üzenetére
Simán az a neve, hogy: battery widget. Amúgy az az érdekes, hogy valóban mintha javult volna a helyzet, pedig az uninstall - install procedurán még nem vagyok túl. Sőt! Még az akksit sem vettem ki. Remélem tényleg rendbe jött a dolog. Mindenesetre köszönöm a segítséget!
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
G2-m van, és ma a dátumot előre állítva nekem is megjött a frissítés, amin nagyon meglepődtem.
Szerintetek ezek alapján van esély arra, hogy a 2.1 FOTA megjön júni végén hasonlóképpen? Vagy nem érdemes várni, inkább rakjam fel a rootolt hivatalost majd? -
őstag
válasz Lord Soth #4919 üzenetére
Akkor szerintem rendbe fog jönni. Főleg, ha látod is a javulást...
tgb Érdekes. Így sajnos nem tudom, mi lehet a gond...
nyogo83 Pont egy hasonló témát tárgyalunk. A te esetedben egy rom reinstall lehet a legegyszerűbb. Amúgy a 2.1-esek meg az új rádió elvileg jobban szívja az akkut, mint a korábbiak. Nálam a villain 10.2 és új radio most tovább bírja, mint a sima gyári 1.5 bírta, habár, amikor felraktam azonnal volt egy akku szívós problémám, de megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
kidifirnigel
csendes tag
válasz Seraph 16 #4909 üzenetére
Szerintem az volt a baj, hogy a HxD-ben logikai meghajtóként nyitottam meg az SD kártyát, nem fizikaiként... mindenesetre úgy egyből ment minden, mint a karikacsapás, szerintem nem volt fél óra, mire down-oltam, és feltettem az új romot! Amúgy SenseHero 2.1 b5-öt tettem fel, egész jó, bár nem látok nagy különbséget, sebességre semmiféleképp nem gyorsabb, szebbnek viszont szebb.
Egyet nem tudok: ki van kapcsolva a google szinkronizáció, mégis állandóan akarja a kontaktokat szinkronizálni, és ugye zavarja, hogy a lementett számok nem egyeznek a gmaillel, szerinted hogy lehet ezt kikapcsolni? -
nyogo83
senior tag
Cronos 1.7-et felraktam, minden flottul ment.Miutan visszapakoltam MyBackup-al a cuccaimat (app+sms stb.) A market FCzik :S. Legalabb is mikor le akarok tolteni valamit, akkor com.android.vending FC-t tol es el se inditja a letoltest...Mielott restoroltam az app+data-t, kiralyul ment :S Volt valakinek hasonlo tapasztalata?
-
MrRobi023
csendes tag
Sziasztok!mostanába nem jut időm a fórumot olvasni(vizsgaidőszakom van), 2.1 elvileg ma jött ki,tud e róla vki?ha igen írja már le köszönöm.
-
Zsé2003
aktív tag
Feltettem egy iGO-t. Viszont az nem akar holdat találni. Keresi, keresi, de már nincs türelmem várni. Valakinek valami ötlet?
-
-
fenomen24
csendes tag
válasz Zoltán77 #4931 üzenetére
Szia!
Én is a UK-ben vagyok, Edinburgh környékén. Én a Three-nél vettem a Hero-t, de az enyémben nincs benne az általad említett opció (About phone-> System software update-> Scheduled check) About Phone-ig rendben, de a többi nincs meg. Erre esetleg van valami ötleted?
"Azért, mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
CrawLinG
tag
hello! bocsi a hülye kérdésért de most vettem egy htc hero-t gondlom az alap 1.5 van rajta és sehol nem találom az üzenet és email csengőhang beállítását.....a telefon csengőhangját megtudtam változtatni de a többit nem :S tudna nekem valaki segíteni hogy hol keresgéljem ? előre is köszi a választ
-
-FreaK-
veterán
HTC Hero running VillainROM 10.2 with JIT enabled and Sense. Ninpo's BFS kernel at 729MHz. Shens's Theme.
Linpack: 5.03 MFLOPSEz egész jól hangzik, vajon igaz? JIT+sense?
[ Szerkesztve ]
-
schummy
tag
miért nem lepődtem meg, hogy nincs 2.1?
-
fenomen24
csendes tag
válasz T0rnad0 #4933 üzenetére
Hali!
Elvileg a legfrisebb van rajta, még a HTC oldalán is csak régebbi érhető el.
Adatok:
Firmware version: 1.5
Baseband version: 63.18.55.06JU_6.35.08.29
Kernel version: 2.6.27-430d1aea
Build number: 2.73.771.73
Software version: 1.0.0.A6288Ha valaki ebben lát valamit, kérem ossza meg velem is
Másik: gondoltam, leszedem a HTC oldaláról a szolgáltatómhoz való drivert, újra telepítem, csak próbaképp. Elindítom a HTC Sync-et, csatlakozik szépen. De mikor a letöltött RUU-t indítom, a Veryfi....message után azt írja ki, hogy a telefon nem csatlakozik. Szerintetek mi lehet a probléma?
Előre is köszi!
"Azért, mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
aktív tag
Na mindenki eladta a telefonját? )
-
Cabrio
aktív tag
Vki használj a Herot Brando ultra clear fóliával?
Mennyire rontja az érzékenységét a kijelzőnek?
Ilyet vettem anno az 5800 Nokiára és azon rettenet jól bírta, nem kopott el fél év alatt sem és az érzékenységéből sem vesztett a kijelző.
Bár az rezisztív volt a Hero meg nem és ezért érdekelne, hogy ezen mit alkot, mert feleslegesen nem akarok kidobni rá egy csomó pénzt ha gagyi lesz tőle a tapizás. -
mrbig
csendes tag
válasz schummy #4940 üzenetére
Nekem tegnap reggel megjelent az értesítő, hogy megjött az első frissítés (youtube player, meg pár apróság, egészen pontosan ez: http://www.htc.com/europe/support.aspx ). Elvileg ez előzi meg a nagy frissítést. Csakhogy hajnalban nem tudtam ezzel szüttyögni, meg nem is akartam backup nélkül nekiállni, úgyhogy a "later"-re kattintottam.
Most kész vagyok a backupokkal, de most nem nem tudom elővarázsolni az értesítőt. Van valakinek valami ötlete?
-
mrbig
csendes tag
No, megoldottam. A HTC support azt mondta várjak pár hetet(!), és újra megjelenik az értesítő. Ez nyilván nem út, úgyhogy előre toltam a dátumot egy hónappal (a firmware download prompt before downloadon állt), ezután előjött megint az ablak, és lehetett frissíteni.
Egyébként úgy tűnik nem veszett el semmi, szóval nem kellettek a backupok, de azért jobb az ilyesmire felkészülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 (product) RED 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest