- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
Milyen memóriakártyát vennétek hozzá? Csak class 10-ben gondolkodjam?
-
L4ck091
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, a Honor 8 és a P9 között vacillálok, az ára miatt eddig a H8 a befutó, viszont olvasva a fórumot a dupla koppintásos ébresztésről olvastam azt is, hogy benne van és azt is, hogy nem tudja.
Mi az igazság?
G2-ről váltanék, nagyon megszoktam, hogy csak kopogtatni kell, nem kell nyomkodni semmit, így nagyon örülnék, ha tudná a 8-as is, főleg így, hogy hátul van az ujjlenyomatolvasó.Olvastam még, hogy az értesítési LED a 7-esen szokatlan helyen volt és sokszor észrevétlen maradt, ezen a téren is történt előrelépés a telefonnál?
Aki esetleg G2-ről váltott, tudna írni egy pár mondatot, hogy mik a tapasztalatai váltás után?
Köszi előre is!
-
Sragi
őstag
válasz L4ck091 #14205 üzenetére
G2-ről váltottam novemberben még. G2 mai napig a szívemcsücske de ez minden téren köröket ver rá. Elfogultság nélkül mondom. Dupla kopp nincs ellenben van egy szuper ujjlenyomat olvasó ami okosgombként is funkcionál. Meg fogod szokni 2 hét alatt,hogy nincs "kopogtatás" Negatívum talán az,hogy a Nougat nem az igazi még ,de ettől függetlenül eddig nagy hibába nem futottam bele. Nekem az 5.0 is bejött. A led tényleg picit hülye helyere került. Negatívum ha egyáltalán annak lehet e hívni ,hogy nagyon csúszós a készülék tok nélkül. Röviden ennyi jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
L4ck091
csendes tag
fant0mi, köszi, úgy tűnik, még itt se találták meg a legjobb helyet.
Sragi, pont néztem az aláírásodat, én is ebben a sorrendben használtam a telefonokat.
Nekem is szívem csücske a G2, csak gyorsan merül már és néha nem azt csinálja, amit én szeretnék, de ha lehetne kapni újat, rendes frissítéssel szerintem nem hezitálnék.
Kamerája, akksija milyen a G2-höz képest?
A nougat biztos új és szokatlan lesz, mert 4.4.2-t használok, frissítettem egyszer, de annyira hozzászoktam ehhez, hogy visszaraktam és újra belaktam -
7Heads Drago
veterán
Sokat mondtatok nekem árban a javításra... Hála Istennek!
46 vagy 48-at mondott itt nekem valaki.
Nem mellesleg ha nem kérem a javítást akkor 3000 ft-ot kérnek bruttó. És ezt a Huawei centerben az úr is nekem 4300 ft-ra mondta a teloba.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Samanbacsii
őstag
válasz 7Heads Drago #14212 üzenetére
Melyik szerviz csinálta ennyiért?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
7Heads Drago
veterán
válasz Samanbacsii #14213 üzenetére
TMX
Viszont ami érdekes. Idézek az első emailből:
Tisztelt Beküldő!
A készüléken garanciamegvonás történt külső mechanikai sérülés miatt. A gyártói utasítások értelmében a készülék garanciális javítását nem tudjuk vállalni.
Az általunk készített jegyzőkönyvet mellékelten csatoljuk...Na már most ez remélem, így hogy velük javíttattam nem így lesz és megy a gari tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz 7Heads Drago #14214 üzenetére
Mivel összetörted a kijelzőt, arról megvonták a garit. Ezt fizeted ki. Ha olyan alkatrész megy tönkre, aminek nem volt köze a sérüléshez(pl alaplap), akkor arra áll az eredeti gari. A cserélni kívánt darabokra elvileg 1 év garanciát kell vállalniuk. Viszont korrekt árat mondtak, máshol sem olcsóbb gyári alkatrésszel.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gianone
őstag
válasz Quqesz #14215 üzenetére
Én ezt nem így értelmezem. Mivel fizikai hatás érte a telót, megvonták a garit. Az egész telótól.
És olvastam is ilyen esetet. Talán bekapcsoló gombot akart valaki gariztatni, de mivel repedt volt a kijelző, nem csinálták meg. Ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Quqesz
nagyúr
válasz gianone #14216 üzenetére
Láttam már olyan tmx esetet topikban, ahol az volt, hogy ha kicserélik a kijelzőt náluk, akkor nem ugrik a gari a többi alkatrész esetben.(itt v az lg topikban)és miután kicserélték a kijelzőt pénzért a másik hibáját gariban javították. Addig nem volt hajlandó javítani a tmx az eredeti garis hibát, míg a törött kijelzőt nem cserélték ki pénzért.(srácnak pechére a garis hiba után leejtette). De megcsinálták neki a telefont és a gari sem ugrott.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz Quqesz #14217 üzenetére
Írtam nekik ez ügyben emailt.
Kíváncsi leszek a válaszra.Megjöttek az Aliról a tokok. Egy szürke és egy fekete.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz 7Heads Drago #14218 üzenetére
Ez nagyon jo tok, ugyanez van nekem rajta csak az ipaky markaju. Jo a fogasa es jol ved.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
t_a_m_a_s
addikt
Érdekes dolog ez a LED. Én kimondhatatlanul örülök neki, hogy ilyen kis diszkrét. Agyfaszt kaptam a Samsungok értesítési LEDjétől, amivel éjszaka/sötétben világítani lehetett...
Tokot viszont azonnal venni kell rá, ez vitathatatlan. Nekem előbb volt tokom hozzá minthogy ideért volta a telefon. Anélkül olyan mint az olajos-taknyos hal
Holnap majd jól beletépünk...
-
7Heads Drago
veterán
válasz nrg_52 #14219 üzenetére
Ha megjön a szervizből meglátjuk, hogy illeszkedik. Egyenlőre tetszik.
Már csak az üvegfólia kérdéses mikorra jön meg. Ez a tok 19 nap alatt ideért.Nekem nem tűnik olyan csúszósnak, mint mondjátok. Én inkább a bénaságom miatt veszek rá. A honor 6 se volt sztem jobb ebből a szempontból, max nem volt ilyen legömbölyített.
[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
válasz 7Heads Drago #14212 üzenetére
Az a 4-5 ezer forint bőven benne van, lehet más színhez más az ár, valutamozgások, változtat a a gyártó az árakon stb. Mikor elolvastam az első mondatot azt hittem valami 10-20 ezer forintot spóroltál
-
nrg_52
addikt
válasz 7Heads Drago #14221 üzenetére
Emellett raersz kivarni a foliat, szepen az uveg fele er.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
7Heads Drago
veterán
válasz bence66 #14224 üzenetére
Én ahhoz képest mértem, hogy ez nem csak simán tört, hanem meg is hajolt egyik oldalon ívben. Illetve ez akkor is sántit. A számlán a felmérés 3000 ft-ért szerepel. Mig a Huawei centerben lévő pasi 4300-at mondott.
De lehet hogy csak szimpi vagyok nekik.Azt viszont nem vágom, hogy szoftveresen miért kell hozzányúlni... A 38.000-es ár jobb volna.
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz 7Heads Drago #14226 üzenetére
Szoftveresen mindig hozzá nyúlnak. Akármilyen kis gonddal viszik be az emberek, alapból nyomnak egy FR-t, néha csak azt.
Maine coon
-
Quqesz
nagyúr
Egy kis hálózati anomália
Tegnap apóséknál voltunk és annyira nincs jel, hogy szenvednek rendesen ám a telefonok még 2g-n is. Szóval hazaérve látom, hogy akkustatnál piros a mobilhálózat. Gondoltam ott kavarhatott be, de itthon nincs baj, jelerő fullon, 4g kijelezve és az emailek megjönnek. Reggel ránézek és minden ugyan úgy működik, de a piros csík maradt. Wtf? Másik telóról felhívom és kicsengés helyett hangposta! Beállban nincs szolgáltatás a hálózatnál.....2g-re lekapcs, marad a hiba. Aztán sim kikapcsolása majd vissza helyrerakta(jöttek is az üzik keresés miatt).
Akinek tehát az akkustatban piros csík van(a jel meg fullon) és nem kis ideje, az kezdjen el gyanakodni, hogy vmi nincs rendben........de ez a hálózatvesztés már más telefonnál is előfordult.....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Vesporigo
aktív tag
Mindenki külföldről rendel hozzá tokot? Kis hazánkban nem kapni megfelelőt?
-
Adami83
tag
Páran tudom rendeltek ilyen fülest. Én ma kaptam kézhez. Még töltőn van, de nem látja a teló az elérhető eszközök között. Valaki tud segíteni mi lehet a gond?
Csak be kellett kapcsolni Bocsi az offért[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
Úgy járt már valaki, hogy töltőre rakta de nem ment a telóba a szufla? Ráadásul nem azt írta, hogy gyorstöltés, hanem csak töltés. 5 perc alatt semmi se ment a telóba, kihúztam visszadugtam és most 19 perc alatt 25 %-ot töltött (gyári töltőt használok). Érdemes ránézni a telóra miután felrakjuk, hogy megy-e a szufla gyorstöltéssel, nehogy aztán fél-egy óra múlva kellemetlen meglepetés érjen...
-
dave0825
őstag
válasz Adami83 #14241 üzenetére
Én is ilyet rendeltem 2 hete, még nem jött meg. Minőségre, hangzásra mi a véleményed? Nem használtam sosem bt-s fülest, csak vezetékest, de vájtfülű sem vagyok, viszont ne legyen túl mély, ilyen erőltetett kínai basszus szerű.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Quqesz
nagyúr
válasz bence66 #14248 üzenetére
Én negy szuszakolnám abba vissza. Tekerd össze lazán és mehet a fiókba. Nem jellemző, de láttam már megtört kábelt(pl az apple lightning kábel ilyen). De a te esetedben még nem hiszem, hogy ez lenne. Ha mozgatod és el kezd tölteni hirtelen, akkor tört meg. Nem tudom mi az oka, de az lg töltőfejeknél is elő szokott fordulni ilyen eset.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest