- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz #16820480 #14499 üzenetére
Én igy csináltam: (de biztos van egyszerűbb módja is): beraktam az sd kártyát,spotify uninstall. Telefon tárhelynél beállitottam,hogy az sd kártya legyen az alapértelmezett telepitési hely.(ujraindul) Spotify telepit,és felraktam legalább 1 offline albumot. Ezután telefon tárhelynél visszaállitottam hogy a belső memória legyen az alapértelmezett (újraindul). Ezután amit spotifyra letöltök zenéket,azt az sd-re menti, ha meg programokat,játékokat telepitek,azt a belső tárhelyre. Ez igy leirva hosszúnak hangzik, valójában pár perc.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Gedeon31
addikt
Ilyen autós telefontartót használ valaki mennyire fogja a telefont van tapasztalat? [link]
[ Szerkesztve ]
-
er2es
tag
Sziasztok!
Olyan probléma volt valakinél hogy chrome random kilép? Jelenleg elindítom a Chromeot, bejön és 2 mp múlva bezáródik. Újraindítás, chrome újratelepítés megvolt de semmi, és szerintem nem is frissült ma a chrome.
Köszi
-
Slapy
aktív tag
Köszi az óra ötleteket, de egyenlőre szerintem olcsóbb árfekvésben gondolkodom... galaxy s4 telefont cseréltem le most és a kezdetektől egy gear fittel használtam együtt. Utóbbit odaadtam feleségemnek, de most nagyon hiányérzetem van okos óra nélkül..
[ Szerkesztve ]
-
er2es
tag
válasz sharp4 #14515 üzenetére
Köszi, igen az segített, csak nem igazán ezzel akartam foglalkozni de azért ahhoz jobban bosszantott hogy úgy hagjam és chrome betaval nyomjam - még ilyet nem is láttam, a chrome app restart loopba kerül, amiből akkor esik ki ha koppintok a képernyőn.
amugy hogy legyen egy kis közszolgálat is - ezen kívül 1 megemlítendő fontos problémám van a telefonnal, mégpedig hogy szerintem a rezgőmotorja nagyon gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz Gedeon31 #14530 üzenetére
Biztos vannak olyan korulmenyek.
A Honor 6-osom ketszer esett le. Egyszer a csudajo Bartok Bela uton, a masik alkalommal meg akkor, amikor vastag bumper tokban volt a telefon, es ugy mar gyenge volt a magnes (pedig mindket femlapot betettem). Ugy latszik, hogy gyenge, hogy rateszed vizszintesen es ahogy zotykolodik akkor elfordul elbillen kisse, akkor gyengen tart.A H8 a vekony msvii tokban egy femlappal jo, a buckas szolohegyi uton sem esett le.
[ Szerkesztve ]
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Egy ideje 360-ason vagyok.
Előtte használtam párszor azt a funkciót, hogy lezárt képernyő mellett a hangerő gombbal fotóztam. Most nem működik, de nem is találom a beállításokban. Ebből már kimaradt, vagy csak nem találom?Köszi!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
spider80
őstag
szia! Nem maradt ki. Inditsd el a fényképezőt,húzd jobbra a képet a beállításokhoz, és ott hangerő gomb.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Próbáltam megoldani segítség nélkül, elolvastam a topikot amit találtam a kérdésemmel kapcsolatban, de nem jutok dülőre....
Feltettem ezt a 380-as fenét, de benyeltem én is, "NRD90M test-keys" vagyok....
Hogy tudok visszamenni a békés kis alap Nougat-ra? Az se érdekel ha egy évig nem jön semmi OTA-n, de valami borzalom nekem ezzel a rommal (OTP alkalmazást nem enged használni, valami brutálisan merül nekem amióta frissen telepítettem ezt,....)Segítségeteket előre is köszönöm!
Ja, igen, FRD-L19 a telefon modellszáma.
További szép estét Nektek!
Üdv,
P. -
glacious
addikt
Végre megjött az awei füles, elég jól szól, más mint amit megszoktam, de szabadabb tőle a mozgás.
-
Mátésum
aktív tag
Gondoltam, megosztok egy kis koncert eredményt. Annyit hozzátennék, hogy meglehetősen hangos volt, úgyhogy a fülemnél sokkal jobban bírta a telefon
https://goo.gl/photos/g4wtDKi3JimNEsqu7
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.Elvileg frissítettem b381re.Semmi újat nem veszek észre.A firmware finderben van egy másabb b381 azt sikerült felraknom a tárcsázós,dload mappással!Nekem sikerült,biztosan fog nektek is.
-
zzola
titán
válasz Banderasz74 #14546 üzenetére
-
zzola
titán
válasz Banderasz74 #14548 üzenetére
Ez proxys frissítés, még letöltés alatt van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest