- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenovomen
aktív tag
válasz 7Heads Drago #13552 üzenetére
Nem tudom, hogy nálam mi okozta.
Valamivel összeakadt.https://m.mobilarena.hu/hir/mar_majdnem_5_on_a_nougat.html
Jelenleg 5% részesedésnél tart, azért az nem valami sok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #13551 üzenetére
Hát, ez inkább dekoráció, mint védelem. Honorra még nem rendeltem, most akarok valamikor, de OP3-on volt, az tartósnak tűnt, elég jól tapad. Viszont egyik barátomnak meg szintén OP3-on simán lehorzsolódott, amikor ejtette a telefont.
Szóval mondjuk egy szilikon tokot messze nem vált ki, viszont nem fog úgy csúszni, csillogni és nem gyűjti az ujjlenyomatokat sem. -
-
-
zunga
tag
A b380-at fel lehet rakni 3 gombossal? Csak mert 2 kártyával használom a telot, és nincs memkártyám, csak azért meg nem veszek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz lenovomen #13560 üzenetére
Én inkább csak microlaggokat vettem észre. Pl mikor galériában rányomsz a listában egy képre és onnan vissza, akkor a kép nagyító/kicsinyítő mozgása picit darabos. Még pár helyen van ilyen, de ezek javíthatóak, és nem vészesek.
Nekem ma inkább olyan volt, hogy az iránytű bolondúlt meg. Polaritást felcserélte meg hasonlók. Újraindítás után jó lett(452 órája volt reboot, szal nem rossz). Asszem legutoljára is csak azért lett újraindítva, mert fullra lemerült.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz lenovomen #13564 üzenetére
De a tácsvíz is csinál ilyet, meg a G4 hibátlan rendszere is. De annyira minimális, hogy sokan nem is foglalkoznak vele. Nekem is csak nagyritkán tűnik fel......az viszont tény, hogy a b131-ben nem volt ilyen.....
[ Szerkesztve ]
-
fecs
senior tag
Javaslatotokat kérem!
Adott egy B120-as készülék 2 SIM kártyával TWRP recovery-vel. Valamelyik program miatt a mediaszerver eszi az akksit, estig nem bírja a készülék...
Készenléti idő szempontjából mi lehet az akcióterv? Factory reset és gyári recovery?Pixel 6a
-
Aryon87
félisten
válasz TaRka94 #13571 üzenetére
Hulyeseg. Regi rogeszme, annakidejen az elaoknek kellett, ezeket mar nem kell. Persze idonkent jo ha kap egy full multitask uritest, meg restartot.
En kb havi 1x ujrainditom, azt jonapot, koszoni jol van.
Anno az Xperia SP pl volt annyira fos, hogy na azt kellett tobbszor is ujrainditani..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Én is kérdeznék valamit. Mióta meg van a telefonom néha produkálja a következőt. Ha hosszabb dokumentumot nyitok meg (30-40 oldal) és lassan pörgetem ahogy olvasom hirtelen ugrik vagy 5-10 oldalt.
Nagy ritkán körülbelül 30 alkalomból egyszer az is előfordul hogy nem érzékeli hogy hozzáértem valamelyik navigációs ikonhoz vagy valamelyik menüponthoz.Mivel egy LG G3 telefonról váltottam aminek jóval nagyobb a kijelzője és lassabb azt gondoltam hogy nálam van a gond. De most már nem vagyok biztos benne. Egyébként a hüvelykujjammal kezelem a telefont és elég nagy a kezem.
A telefonon jelenleg B360 van amit a HiCare appal raktam fel. Nem volt mókolva soha.
Egyébként gyors és hibátlan a telefon.Szerintetek user error vagy telefon hiba? Esetleg ez ilyen? Vagy a nagy ujjaim miatt (rosszul érek hozzá)csinálja ezt?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
peanar
senior tag
Szia.
Próbálj meg egy másik dokumentum kezelől, hátha az segít.Sokan panaszkodnak a bongeszőre...nekem sem valt be, így jött a Firefox. Azzal nem volt baj, de aztán mégis. Olykor olykor le fel lapozásnál ugrott egy picit a kép. Most Yandex browsert használok nagy megelégedésemre.
Ezzel csak arra akartam utalni, hogy ahány telefon, felhasználó annyi szokás, mindenki találja meg telefonjának és magának a legjobb(an működő) alkalmazásokat, persze ha vannak alternatívák😉 -
Quqesz
nagyúr
válasz TaRka94 #13571 üzenetére
Az LG G4-et 2000 óra után indítottam újra, de akkor sem muszájból....ezt sem fogom, ha nincs hiba. Átlagban 500 óra után nyomok újraindítást(megjegyzem szifonosok erre verik az e-péniszt, hogy soha nem kell reboot, aztán meg ott sem árt).
-
Orgi
addikt
válasz 7Heads Drago #13528 üzenetére
Hát igazad lett, az Euronicsban a 128 most az már a végleges, minden kedvezménnyel, kuponnal számolt ára :-(
-
bsebi
csendes újonc
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy a b380-at a 360-ra fel lehet rakni belső memóriából tárcsázóssal az összefoglalóból vagy csak SD kártyáról? Köszi előre is a segítséget aki tud! -
AngeloDivina
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használ ilyen üveget? Most érkezett, de még nem raktam fel. Tapasztalatok vannak?
Köszi!Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Yager01
senior tag
Rootolt készülékben használ valaki hirdetés blokkoló programot? A BlackBerry hub levelező kliensét akarom használni de dobálja a reklámokat. Érdemes e miatt rootolni ?
-
Aryon87
félisten
Hát srácok, örültem az itt töltött kis időnek (2 hónap), elköszönök, mert a H8-at elvitte az új gazdája. Maradok a márkánál, hamarosan egy Mate 9 fog érkezni.
És nem tartom kizártnak hogy még visszatérek hozzátok, mert ez a telefont nagyon eltalálták, számomra minden téren kimagaslóan teljesített, mondom ezt egy LG G4 majd G5 után.
(lehet családba beszerválom a H8-at )Problémamentes használatot mindenkinek!
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
nem rég kaptam egy ilyen telót, szeretnék tenni rá egy jó custom rom-ot, tudnátok ajánlani valamit?
Egy Nexus 5-öt vált most ez le, viszont az már nagyon be van lakva, rengeteg plusz funkcióval és addig nem akarok átköltözni, míg ezt is össze nem pakolom szépen.
(Nagyjából ezeket tudja az előző rom, csak hogy léteznek-e itt is ilyenek.)
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz atillaahun #13589 üzenetére
Custom romokról nem sok szó szokott itt esni, elég jól el van találva a telefon.
Én a helyedben xda-n néznék szét, hogy mik vannak és, hogy hol van a legtöbb hsz/tapasztalat illetve, amit folyamatosan frissítenek. -
jag222
csendes tag
Mindig vannak új dolgok, B360: alkalmazások / x alkalmazás/ értesítések
És itt van egy menüpont: szalagcímek. Próbáltam ki/be kapcsolgatni, de semmi nem történt. Ez mire való.
Illetve ugyanebben a menüpontban van a csengőhang, rezgés ki/be állíthatósága. Ez szintén mire van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest