- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jatszo
aktív tag
válasz lenovomen #14400 üzenetére
Az ígéret megvolt:
"A Honor 8 amerikai premierje után, a márka Google+ oldalán elhangzott: az első tizenkét hónapban legalább három havonta érkeznek rendszerfrissítések a mobilra, és a második tizenkettőben is garantált a szoftvertámogatás, beleértve a biztonsági és rendszerszintű update-eket."
Csak a gyakorlatba nem sikerült átültetni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lecso56 #14392 üzenetére
Hát, igen, ilyet én sem láttam még igazából. Amiből marha sok van mindenhol, az az ilyen arany meg rózsaszín tükrözős tokok, szörnyen néznek ki
zsolt92: Nekem Aukey QC3 van, ezzel nem váltott át gyorstöltésre. De mutatja is az animációt, meg kiírja, hogy "fast charging"?
Quqesz: Hát, lehet, hogy az valami szériahiba volt, de tényleg sokan panaszkodtak rá. Akkoriban hoztam Kínából több embernek is ilyen kvázi névtelen kínai tokokat, azok teljesen rendben voltak, nem törtek, meg repedtek. És ráadásul harmadába kerültek, mint a Nilkin.
-
Vesporigo
aktív tag
Sikerült átmentenem minden adatomat a ZTE Blade V telómról sd kártya segítségével.
Most már csak valamilyen fájlkezelőt app kellene és teljes a boldogság... Ti milyet használtok?
Na meg majd egy normális tok + fólia. Apropó, ha valaki rendelne Spigen Rugged Armor (fekete) tokot, beszállnék én is a rendelésbe, nagyon tetszik a cucc! Meg akkor már rendelnék hozzá valami rendes fóliát is.
-
atillaahun
veterán
Akinek van 380-on root-ja, tudna nekem adni légyszi egy system/app valami phone manager apk-t (kék pajzs az ikonja)?
Tegnap pucolgattam kicsit a rendszert és ezt az egyet valahogy nem sikerült backup-olni és most eltűnt a Battery meg Permissions menüpontom.Vagy ha valahol van gyári rom olyan formában, amiből kitudom rángatni, az is megtenné.
[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Vesporigo #14406 üzenetére
Bakker, egyvalami mégis kimaradt, nem tudja beolvasni a telefon az elmentett jegyzeteket. Ez is sd kártyára lett mentve, látja is a fájlkezelő note.db és note.db-journal fájlokként. Van ötletetek, hogyan tudnám ezekből visszavarázsolni az adatokat a Honor 8 jegyzettömbbe? Több bejegyzésként voltak rögzítve a jegyzetek az előző telefonon, most sem szeretném egybe ömleszteni őket.
-
NightHunter0
csendes tag
Sziasztok!
Az osszefoglalo alapjan probaltam frissiteni a B380-as ROM-ra (frd-l09c432b131-rol).
Harom gombos modszerrel probaltam, mivel SD kartyam nincs, viszont telepites kozben 5%-nal azt irja ki hogy "incompatible with current software".
Ez mitol lehet?Valaszt elore is koszi
-
Slapy
aktív tag
Sziasztok! Eddig nagyrészt csak olvasgattam, de végre beléptem én is a klubba! media-ban vettem egy kéket!
Rákérdeztem a 3 hónap kijelző garanciára és azt mondták törésre csak külön vásárolható garancia van...
Egyenlőre nincs időm foglalkozni a telóval, hazaugrottam, leraktam és rohanok tovább...majd este , de gyanítom lesznek majd kérdéseim...[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
válasz NightHunter0 #14413 üzenetére
Az esetek nagyrészében ezt dobja. Próbáld a TWRP-s módszerrel!
-
Sanki
addikt
válasz NightHunter0 #14413 üzenetére
Elsőnek a B360 kerüljön fel.
-
Slapy
aktív tag
Igen közben találtam róla cikkeket, hogy regisztrálni kell és akkor van rá
-
fdisk
őstag
Van-e itt vki aki a sim-memkari összeházasítását meg tudná csinálni nekem? (Eger, Mezőkövesd környéke)
Részleteket pm-be.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #14408 üzenetére
Már semmi. Sikerült visszaszenvedni rá.
Bár 2 tool-t azért kukázni kellett az UPDATE.APP és a system.img fájlok megnyitásához, meg a fájl system/priv-app alá másolása után még az engedélyeit is vissza kell állítani, hogy működjön.
Csak gondoltam megosztom ha legközelebb valaki ilyesmivel bűvészkedne. -
newman8929
tag
Ezzel próbálkozott már valaki? [link] Valahogy root nélkül megoldható lenne?
(Tényleges monokróm mód) Érdekes hogy a honor 8 Pro-ban alapból benne van[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz newman8929 #14427 üzenetére
Nem hinném, hogy menni fog root nélkül.
-
atosan
veterán
-
Sanki
addikt
válasz newman8929 #14431 üzenetére
Összefoglaló.
-
Sanki
addikt
válasz newman8929 #14433 üzenetére
Ha ezekkel nem vagy tisztában, akkor inkább el se kezd szerintem. Miért kell a root neked?
A bootloadert nyitni kell, aztán tudod felrakni a custom recoveryt (twrp), majd utána tudod rootolni.
A SuperSU pedig a root hozzáféréseket adja meg. -
newman8929
tag
Hogy legyen monokróm módom 😅😅
Egyébként ez simán mehetne összefoglalóba, hatalmas segítség volt ez, de azért még olvasgatok róla 😊😉
Jól értem, hogy a "gyári recovery visszarakása nem megy még b380-on? Vagyis nem tudom vissza állítani a root-ot? Bezárni a bootloader-t? Ha kell egyáltalán..?[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz newman8929 #14435 üzenetére
Részben le van írva.
Lehetséges a zárás, pl a huawei multi toolal. -
atillaahun
veterán
válasz newman8929 #14427 üzenetére
Szerintem adb push-val (kábelen pc-ről) megoldható lenne, de a partíciók mount-olása miatt valószínűleg az se gyerek játék.
-
Bass
addikt
Sziasztok a telo reklamal hogy a hatterben nagyfogyasztasu appok vannak,ugye nem is kell mondanom hogy a face,messenger pl. Be is van allitva hogy a kepernyo lezarasa utan zarja be de idonkent reklamal. Valamit be lehet kapcsolni meg hogy tenyleg kapcsolja ki ? A masik hogy az emui internationalon talaltam temakat amit bemasoltam a hwthemes mappaba a belso es sd tarhelyekre de nem latja a tema valaszto,valami tippetek lenn? Ket napja van meg a telo igy meg nem ismertem ki rendesen.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
-
mati12
senior tag
Emlékeim szerint a telefonnal kapcsolatos tesztekben mintha azt olvastam volna valamikor,hogy az ujjlenyomat olvasó gomb több dologra is képes pl. galériában lapozgatás,értesítési sáv kezelése stb. Ezzel szemben én a menüben csak a gomb 3 lehetséges beállítását látom. Létezik ez a funkció vagy rosszul emlékszem?
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz TerdikBt #14442 üzenetére
köszönöm! Ez már fél siker.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
NightHunter0
csendes tag
válasz NightHunter0 #14441 üzenetére
A proxy modszerrel vegul sikerult frissitenem kozvetlenul B380-ra
-
Bass
addikt
Sziasztok használom a Rockradio.com alkalmazást és a teló bezárja az appot ha a képernyő kikapcsol. A zárképernyő tisztításánál úgy van bekapcsolva/ill. ki hogy ne bántsa de még is. Van még valami rejtett kapcsoló?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest