- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
En tegnap csinaltam DR-t. Nem volt ra szukseg, de inkabb toltam egyet ra, mivel en az FF modszerrel, majd a update.app modszeresen raktam fel a frissiteseket.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Hol tudom megnézni, hogy mennyi a SOT?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Adami83
tag
Sziasztok
Ha a telefon bt-n keresztül a kihangosítóra van csatlakozva, akkor a navígáción nincs hang. Ha a bt-t kikapcsolom akkor megint van. Valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani, hogy a kihangosítón szóljon?
Egyébként egy JVC autórádió és egy igo navigáció -
Quqesz
nagyúr
válasz Samanbacsii #12552 üzenetére
Beáll/aksi/fogyasztási szint/hw/kijelző
Adami83
Mikor össze van csatlakozva nyomj a rádión az aux-ra, mintha zenét játszanál le a telefonról a rádión és akkor ott fog nyekeregni a navi....... persze ritkán, viszont mást nem is tudsz csinálni a fejegységgel, max a telefon zenetartalmát játszod le. Talán a navigon volt ami ketté tudta választani, de igo-ról nem tudok(Here is ilyen)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Abban kellene egy kis segítség, hogy a névjegyeim nincsenek szinkronizálva a google fiókommal. Viszont szeretném az adott beállításokat megtartani, de a google címtárban csak azt az opciót láttam, hogy vagy vcard, vagy csv importálásra van lehetőség. Viszont, ha csak exportálom a névjegyeket a telefonnal, akkor a beállított képek pl. nem jelennek meg egy újratelepítés, szinkronizálás után ugyanakkora méretben, hanem csak egy lebutított képet ad hozzá a telefon a névjegyekhez. Van arra mód, hogy a meglévő névjegyeket szinkronizáljam a google fiókkal? Most be van állítva a címtár szinkronizálás, de, ha eddig azt adtam meg a névjegyeknél alapból, hogy csak a telefonon legyenek elmentve, akkor gondolom hiába, ugyanis nem látom a kontaktokat a google címtáramban. Előre is köszi!bocs, közben megoldódott. Egyszerűen napok óta keresem ezt a beállítási lehetőséget, de megtaláltam - igaz a fotókat nem mentette oda, úgyhogy azért, ha valaki tud segíteni mégis, azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Jocco99
csendes tag
Sziasztok!
Mivel sehol nem találni olyan üveget, vagy fóliát ami teljesen fedné a kijelzőt, így én tegnap felrakattam a wowfixit et(folyadék) ami elvileg karcálló és egy év garancia is van rá. Ha van igény rá majd szívesen beszámolok a tapasztalotokrol :-)
-
vamosip
tag
Sziasztok!
Használ valaki MiBand2-t?
Nekem olyat csinál 360-as sw-vel, Play-es MiFit van fent, hogy napközben BT bekapcsolva, rendesen átmennek az értesítések, majd másnap reggel (függetlenül attól, hogy ki van-e kapcsolva éjszakára a BT) egyszerűen nem kapcsolódik, nem értesít. Rájöttem, hogy ha kilövöm (kényszerített leállítás) az alkalmazásokban a MiFit-et, majd újra megnyitom, utána működik rendesen estig...
-
dokee78
félisten
Köszi,a helpet.
Szeretné vissza tenni egy végleges B360-at.
Melyik lenne a végleges EU változat? -
Pato77
csendes tag
Nos, én továbbra is küzdök.
Frissítés után megvolt hétvégén a FR, de nem hogy jobb nem lett, hanem még rosszabb.
1. Az ujjlenyomat olvasó továbbra is egy f*s. Frissítés előtt mint az óramű ment, ha koszos volt, ha vizes volt a kezem. Most nagy ritkán lép be elsőre, kb. 10-ből 3*, a többi esetben csak rezzen, ha újra ráteszem megint rezzen, vagy nem is rezzen csak sötét marad. Kurta idegesítő, Természetesen már rengetegszer töröltem, s vettem fel újra, olvasó patika tiszta, stb. Rém idegesítő, tanácstalan vagyok, mert a Samsungot épp ezért (is) dobtam, mert folyton szórakozott a leolvasója, és nagyon boldog voltam hogy ezé mennyire patent, Erre tessék.
2. Mindezek mellé már csak csemege, hogy FR után repülőből online-ba való visszakapcsoláskor állandóan bekapcsolja magát a Bluetooth, pedig a kutya nem kéri. Továbbá a GPS helymeghatározás ha épp úgy van kedve, magától bekapcsol.
3. Amikor épp sikerül elcsípnem egy jó pillanatát, és beenged ujjal, olyan nehezen tér észhez. Az ikonok itt-ott el vannak tűnve, majd 1-2sec után megjelenne. De volt olyan is hogy ujjal beléptem, fekete üres háttér, majd szépen felbugyogtak az ikonok. Mintha az egész be lenne mocskos módon lassulva.
Minden rendesen lett megcsinálva a frissítést ő ajánlotta fel, csak okéztam, szépen gond nélkül felment, a FR is simán ment. Egyszerűen nem értem, hogy egy remekül, patentül működő, általam nagyra becsült és imádott telefonból, hogy lett lett egy frissítés után ilyen kutya, idegesítő hibákkal teli telefon.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Hol találok, EU-s B360-at?
-
Pato77
csendes tag
Srácok, az ok hogy valami nem oké, de mi??
-
Aryon87
félisten
válasz Pato77 #12567 üzenetére
Az olvaso eseteben hardveres hibara gyanakszom. Amugy 1 uj van felvive, vagy tobbet is probaltal? A jelenseg ugyanaz-e?
A rendszerlassulas megint egy erdekes dolog, lehet valoban erdemes lenne downgradelni, es megnezni, ott is produkalja-e a hibakat. Ha igen, akkor szerviz lesz[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
ma megkaptam OTA-n a B380-at. Korai HiCare-es B360 volt fent.
Bár kissé furcsáltam, mivel a német oldalon azt írták, hogy a B380 OTA frissítést stoppolták, mivel rövid időn belül jön a EMUI 5.1., igy erről már lemondtam. Erre mégis...[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz szatocs1981 #12570 üzenetére
Ez jó, akkor "kezdődik".
-
Dwatti
addikt
válasz dokee78 #12566 üzenetére
Neked is ajánlott az összefoglaló szerint vissza 6.0-ra majd OTA-n 7.
Amúgy b360 02.14 -
Dwatti
addikt
válasz Pato77 #12576 üzenetére
Akkor kapcsold ki aztán fr > majd egyből szerviz menüből wipe data/partition stb de szerintem kezd előröl Downgrade > b131 ...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Pato77 #12576 üzenetére
Ezt tobben is irtak, hogy semmikepp ne allitsd vissza a telefont, hanem tisztan lakd be. Valoszinu van ott olyan app ami kiakasztja a rendszert.
-
-
Dwatti
addikt
-
Quqesz
nagyúr
Pár napja frissült a gmail app és azt vettem észre, hogy a promo meg a közösségi értesítéseket ha képernyőzárrol törlöm, akkor az elsődleges fakkban az ikonja kiszürkül(kék volt eddig). A másik a chrome indítása: ha rányomok kb 2-3 sec mire reagál, de ez a tabomon is ilyen...(0-ról indításnál)...amúgy ez a 7.0 nem olyan fluid, mint a b131, de nincs igazán gond vele, majd javul...
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok! 7.0val működő call recorder programot használ valaki? Melyik működik normálisan?
-
norberto9
aktív tag
válasz balazs0102 #12587 üzenetére
Én ezt használom,és nagyon bevált:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder
-
Quqesz
nagyúr
Jut eszembe, ez a kijelző plusz gari a hicare reggen múlik v kell ott még mást is csinálni? Be vagyok regisztrálva......
-
SlausK
tag
válasz balazs0102 #12587 üzenetére
-
fábiánsándor
csendes tag
Szevasztok. Szenvedtem eddig a két kártyás vodával, egyik adat, másik hang. Hétvégén voda net kártya lemondva, helyette Telenor dupla annyi adatmennyiség, kevesebb árért, és azóta nincs gond a hívásokkal. A hang kártya vodás maradt.
-
Vitya103
tag
van különbség a DE meg az UK b131 között vagy nekünk mindegy melyik ? vagy esetleg meg lehet tudni melyik régiobol jött a telom?
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Van itt olyan tulaj, aki külföldről/kínai webshopból rendelte a készüléket?(#12600) Aryon87: ha a Xiaomi és a Honor közt kellene "győztest" hirdetned, melyik lenne az?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Apro eszrevet:
FR elott a kamera es zenelejatszo (poweramp) mindig "osszeakadt", vagy lehet inkabb a program rossz beallitasa volt az ok, passz, a lenyeg hogy zene kozben ha a kamerat elinditottam, a zenet mindig megallitotta, kamerabol kilepve a zene ment tovabb.
Na most ez az FR utan megszunt, a zene megy kamerahasznalat kozben is
+ A drive most ujra mutatja a feltoltes allapotat is az ertesitesi savban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest