Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pato77

    csendes tag

    Nos, én továbbra is küzdök.

    Frissítés után megvolt hétvégén a FR, de nem hogy jobb nem lett, hanem még rosszabb.

    1. Az ujjlenyomat olvasó továbbra is egy f*s. Frissítés előtt mint az óramű ment, ha koszos volt, ha vizes volt a kezem. Most nagy ritkán lép be elsőre, kb. 10-ből 3*, a többi esetben csak rezzen, ha újra ráteszem megint rezzen, vagy nem is rezzen csak sötét marad. Kurta idegesítő, Természetesen már rengetegszer töröltem, s vettem fel újra, olvasó patika tiszta, stb. Rém idegesítő, tanácstalan vagyok, mert a Samsungot épp ezért (is) dobtam, mert folyton szórakozott a leolvasója, és nagyon boldog voltam hogy ezé mennyire patent, Erre tessék.

    2. Mindezek mellé már csak csemege, hogy FR után repülőből online-ba való visszakapcsoláskor állandóan bekapcsolja magát a Bluetooth, pedig a kutya nem kéri. Továbbá a GPS helymeghatározás ha épp úgy van kedve, magától bekapcsol.

    3. Amikor épp sikerül elcsípnem egy jó pillanatát, és beenged ujjal, olyan nehezen tér észhez. Az ikonok itt-ott el vannak tűnve, majd 1-2sec után megjelenne. De volt olyan is hogy ujjal beléptem, fekete üres háttér, majd szépen felbugyogtak az ikonok. Mintha az egész be lenne mocskos módon lassulva.

    Minden rendesen lett megcsinálva a frissítést ő ajánlotta fel, csak okéztam, szépen gond nélkül felment, a FR is simán ment. Egyszerűen nem értem, hogy egy remekül, patentül működő, általam nagyra becsült és imádott telefonból, hogy lett lett egy frissítés után ilyen kutya, idegesítő hibákkal teli telefon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák