-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
mindenkinek további hibamentes használatot kívánok, én végül visszatértem a szifonhoz
-
m1lan
őstag
válasz Corsa02 #12231 üzenetére
Az akkuidőtől nem kell félni. Én is felkészültem a többiek véleménye után, hogy legalább 1 óra kijelzőidőtől búcsút vehetek majd, de nem. A végén már nem bírta olyan jól nálam a 6.0, mint az első hónapokban, aztán felment a B131, majd a B360, és most megint olyan jó akkuidőket hoz, mint amikor elkezdtem használni, pedig FR-t sem nyomtam
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Becksman
őstag
Másoknak is lassan frissített a gyári appkat a play?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Az alsó vezérlőt fel- le húzással el lehet tüntetni?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Sanki
addikt
válasz Samanbacsii #12256 üzenetére
Alapesetben nem tüntethető el, viszont teljesképernyős alkalmazások esetén eltűnik.
-
Ropman
tag
A 6.0-as ( B131-es firmware ) csak a Downgrade (Nougat (Android 7.0)--> Marshmallow (Android 6.0)) leirasban talalhato linkrol toltheto le ? ( csak mert egyszer nem sikerult ma leszednem, mert megszakadt, s most masodjara is azt irja hogy varjak meg 1-2 orat mire lejon ( 100K-val szeretne letolteni :/ pedig hat azert ennel joval gyorsabb a netem ))
termeszetesen a downgrade-et szeretnem megcsinalni, hatha utana jok lesznek a VR-es progik :/
By Luke SkyRopman :]
-
Ropman
tag
meg egy kerdes, amit leszedtem, abban kitomorites utan nem volt dload mappa, viszont volt META-INF mappa illetve az ominozus update.app.
jol sejtem hogy csak az update.app-ot kell a sdcard/dload mappajaba masolnom ? ( s a META-INF mappat meg siman kihagyom az sd-rol - amit meg a firmware-es zipben talaltam )
( a csatolt pdf alapjan gondolom ezt bar elege zavaro hogy ott van az a plusz META-INF folder )
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
válasz Ropman #12262 üzenetére
vegul lejott a normal oldalrol is .. s ahogy neztem mas a merete a ket update.app-nak .. igy inkabb az eredeti oldalrol (huawei ) toltottet kezdtem el felrakni... ( ami meg fura volt hogy megtalaltam a META-INF mappaban a sha1-digest-jet az update.app-nak s az nem egyezett meg a zipbol kitomoritettel )
-
Ropman
tag
válasz Dwatti #12264 üzenetére
kozben feldobtam ( azaz downgrade-eltem 6.0-ra ) s a vr360tube mukodott ahogy kellett neki... most megprobalom ismet frissiteni 7.0-ra ( ha megint elromlik akkor nincs mit tenni maradok 6.0-an )
viszont kiralysag, hogy mukodni fog az aminek kell mindenkepp
koszi a segitseget mindenkitol
-
Samanbacsii
őstag
Sanki: köszi.
Más : próbálta már valaki sdcardra ragasztani a második sim chipet így használva egyszerre a két simet + micro sd-t?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Ropman
tag
no a ujboli frissitestol ismet elromlottak a VR-es appok.. :/ pedig toltam ujra factory resetet meg cache wipe-ot is.. igy vissza allok android 6-ra, mert azon tokeletesen mukodott..
-
nrg_52
addikt
válasz norberto9 #12268 üzenetére
Szerintem max a festek kophatott meg, az enyemen is van par pici potty. Benyomodni aligha fog tole. Az enyemet rendszeresen leejti a pici lanyom az agyrol a szonyegre, de egy benyomodas sincs rajta.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Becksman
őstag
7.0án fotók böngészésénél ujjlenyomatolvasós lapozásnál másnak se olyan folyamatos? Nem tudom, de nekem olyan mintha így beakadva adná be az új képet.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Corsa02
őstag
Az alkalmazáslistát nem lehet átvariálni? Hogy milyen sorrendben legyenek az ikonok?
The Truth Is Out There --->
-
clon
aktív tag
Ropman - vélelmezhetően a VR nincsen 7-es droidra optimalizálva (mivel eddig nem volt sok stabil verzió), de mivel elindultak több márka több típusára is a 7-es frissítések minden bizonnyal a VR is hamarosan javításra kerül.
Becksman - nálam is hasonló, DE ha óvatosan és kis mozgással (nem széltől szélig) akkor ez olyan mintha megszűnne - lehet az érzékenység kicsit túl lett "tolva" és nagyon érzékenyre sikeredett.
-
Ropman
tag
lehetseges... bar tobben jeleztek hogy nekik jol mukodik a B360-nal is .. ezert is gondoltam, hogy talan csak valami factory-reset vagy cache wipe maradhatott csak el nalam.... ( de nem, nekem tuti nem megy... marmint android 7 alatt, de android 6 alatt minden fain )
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Visszanézve a videókat azt kell mondjam b360+fr után jobb lett a minőségük.Ezzel most így már meg vagyok elégedve, bár az ois hiánya látható,de nem zavaró.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
-
Pato77
csendes tag
Ahogy fentebb emítettem nem vagyok guru, így a kérdésem: mi az a 360 és 380? Az aktuális verzió? B360?
Amennyiben az, láttam hogy írtátok itt hogy jön vagy jött 380. Az nekem nem jött, hiába próbálom kerestetni vele. Nekem ez azért lényeges, mert szeretnék egy FR-et csinálni, és ha már csinálom, gondolom érdemes lenne 380-al, nem? -
Quqesz
nagyúr
-
Pato77
csendes tag
válasz newman8929 #12282 üzenetére
Mi az a nougat?
-
spider80
őstag
válasz Quqesz #12285 üzenetére
Többen írták már, hogy a képstabilizátor rontja a minőséget. Próbálj most videókat azzal, és anélkül. Úgy kiderül.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Aryon87
félisten
válasz newman8929 #12292 üzenetére
Es tenyleg
Amugy valoban ront a videominosegen a szoftveres stabiXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Pato77
csendes tag
Volt már egy hosszú monológom a frissítés utáni észrevételekről.
Most ismét pár dolog, ami szerintem a frissítés óta észlelhető:
1. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a "világ talán legjobbjának" titulált ujjlenyomat olvasó a frissítés óta közel sem olyan fix és magabiztos mint előtte volt. A frissítés előtt szinte elsőre mikor az ujjamat rátettem kinyitott a telefont, nem volt kérdés. Most nagyon sokszor csinálja azt, hogy ráteszem az ujjam, csak zizzen, nem ismeri fel. És ha ez van, mármint hogy elsőre nem ismeri fel, akkor tehetem rá folyamatosan, utána már nem ismeri fel a további 4 alkalommal sem bárhogy teszem rá, jöhet a jelszó. Tapasztalt valaki ilyet az övénél frissítés után?
2. Én navigációra WAZE-t használok. Ugye oda kell némi adat kapcsolat is. Namármost, mikor elindítom a WAZE-t már bekapcsolt helymeghatározással, eleve írja az elejétől, hogy nincs adatkapcsolat. Felül, pirossal.A navigálást ugyan elkezdi nagy nehezen (ez sem olyan flott, mint a frissítés előtt mert a GPS jel megtalálása is mintha lassabban menne), de folyamatosan írja felül pirossal hogy nincs kapcsolat. Majd 2-3-4-5 perc múlva ez eltűnik, de időről időre folyamatosan visszajön, magyarul meg-meg szűnik az adatkapcsolat. Valakinek ilyen tapasztalat? Frissítés előtt olyan flott volt ez, mint az olajozott villám, most meg szórakozik.
Köszi előre is.
-
Pato77
csendes tag
válasz Hoorus #12299 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek, a FR-et a hétvégén bevállalom.
Azt meg tudjátok írni, hogyan a legegyszerűbb és legcélszerűbb a biztonsági mentést megcsinálni?
És még egy kérdés. Tud valaki nekem linkelni alibabás vagy itthoni linket gyárilag ehhez a telefonhoz való autós töltőre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest