Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz juve600 #3905 üzenetére

    MIUI mellett:
    - több beállítási lehetőség
    - egyéni preferencia: ha megszoktad az app drawer nélküli launchert, azt nem lesz nagyon könnyű megoldani pixelen
    - jobb kontroll app jogosultságok fölött
    - egykezes mód, jobb gesztusok (legalábbis egyelőre; a q talán lép előre ebben)
    - szintén egyéni preferencia: van, akinek jobban tetszenek a MIUI-féle ikonok, állapotsáv, ilyenek

    Csupasz droid mellett: kb. minden más. Gyorsabb ugyanolyan, de még gyengébb hardveren is, nem kell szarakodni azzal, hogy megjöjjenek az értesítések, nincs olyan, hogy a notchos telefon rosszul jelzi az értesítéseket, stb. Ugyanolyan hardverrel jó eséllyel jobb lesz az akkuidő csupasz droiddal, mint MIUI alatt. A telefonnal gond nélkül tudsz raw módban fényképezni, és piszok jó a jpeg motor is. Nincs probléma a widevine támogatással.

    Az elmúlt ~5 évben kínai telefonom volt, pár hónapja van Pixel. Hiányzik az utolsó telefonból (Meizu) néhány dolog, pl. a hívásrögzítés, a night mode vagy az alkalmazások zárolása tökéletes volt, lezárt képernyőre szépen be lehetett állítani gesztusokat (pl. zseblámpa indítás, kikapcsolás a telefon feloldása nélkül), de a gyári droid könnyen megszokható, belakható.

    Konkrétan Mi8 vs Pixel 2 XL: a Mi8 mellett szól a valamivel szebb, kompaktabb dizájn, a kétségtelenül combosabb, egy generációval frissebb hardver, a kellemesebb színvilágú kijelző, illetve ha szükséges, a dual SIM. Kézbe véve is érződik, hogy egy frissebb telefon, mint a Pixel 2 XL. Viszont a Pixel vízálló, jobb a kamerája, nincs notch, nagyobb a kijelző felbontása (VR alkalmazásoknál jól jöhet), valamivel jobb az üzemideje, és nem csúszik ki a kezedből a csupasz ház, nem szükséges tokot venni rá.

Új hozzászólás Aktív témák