- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Egész jó a kicsi 3 aksija. Eddig vagyok 39%-on és 4 óra sot van. Mobilnet , navigáció és youtube. Nem rossz egy pici telefontól
s24U+15p
-
natë
nagyúr
Ha valaki Pixelben vagy bármilyen egyéb készülékben gondolkodik, nagyon ajánlom a Turbado-t. Eszméletlen korrekt cég...
-
Drakmusz
addikt
Én például rendeltem tőlük egy 2XL-t, de egy hét után elálltam a vásárlástól.Kicseréltettem egy első XL-re, de az meg lencsehibás volt.Szinte azonnal adtak egy újat, nem volt gond.
Az első cserénél pedig a lehető leghamarabb meghozták a készüléket, hogy még az ünnepek előtt megkapjam.Az árkülönbség utalásánál is így jártak el.Nagyjából ennyi.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
alladek
csendes tag
Sziasztok
128-as Pixel 2 XL tárhelye majdnem tele van, már az összes filmet, videót letöroltem, de még mindig csak 7 giga a szabad memória tárhely
Képeim a Google Fotokba vannak feltöltve. Mivel és hol lehet tele a rendszer, hogy alig van üres tarhelyem?Egy napon, ami talán el sem jön soha, majd én is kérek tőled valamit. Addig is ez a kis szívesség a nászajándékom a lányom lakodalmáról.
-
alladek
csendes tag
-
veterán
-
leslien
nagyúr
azért valjuk be nem megy annyira a Pixel 3 mint a 2... mindig sale van állandóan kitalálnak vmit...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
the_pimp
senior tag
-
K82
őstag
válasz stickermajom #3139 üzenetére
Nem, amit Pixellel töltöttél fel, az marad eredeti minőségben akkor is ha telefont váltasz, a kvótába nem számítanak bele.
"Photos and videos uploaded before 1/31/2022 will remain free at original quality. "
[link]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Divinity
őstag
Láttatok már Pixel hibát, Pixel 2 XL-en?
Szerdán jött meg, hétvégén jobban megnyomogadtam és ezt láttam..Írok a Turbadónak hátha lecserélnék, nincs kevdem gariztatni és X hétig telefon nékül lenni, akkor inkább elállok a vásárlástól és gyorsan vezsek máshol egyet
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
válasz spawn21 #3143 üzenetére
Épp ez az, hogy nem vettem meg.
Annyit már nem ért, hogy 40 ezerrel többet fizessek érte mint a partneros-ért (ahol egyébként szintén volt EU-s csak nem 2 hanem 1 év garival adták volna ugyanúgy)
Amiben bízok az az, hogy még bőven benne vagyok a vásárlás elállási időbe és hátha e miatt cserélik, hisz ők küldtek hibásat nem elromlott. Az a baj még az se játszik, hogy elállok aztán megveszem tőlük újra mert azóta emeltek rajta egy szépet..return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Bossi
őstag
válasz spawn21 #3130 üzenetére
Hát igen brutális fejlődés nincs, de azért fejlődött...
vezeték nélküli töltés, picit jobb IP besorolás, jobb újabb kijelző, Titan M hirtelen. Hát igen a dizájn az maradt szinte, nincs 8 kamera de itt nem is kell.
Egyébként nekem a mérete miatt nagyon bejön...[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Divinity #3141 üzenetére
14 napon belül vagy, visszaviszed elállsz a vásárlástól és kéred vissza a pénzt, vagy ők cserét ajánlanak. Ismerős a Pixel Xl-t vitte vissza 3 nap után semmi gond nem volt náluk - kérdezték kell-e másik ilyen készülék, nem kellett és 1 napon belül vissza utalták a vételárat - szóval korrekten lerendezték.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Divinity
őstag
válasz ghiottone #3147 üzenetére
Vissza is írtak és tényleg ez történik.
Holnap jön a futár elviszi, ha megérkezett hozzájuk küldik is az újat. Persze ingyen az egészet.Ha tényleg minden ilyen gördülékenyen fog menni akkor pozitívan csalódok bennük.
[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
K82
őstag
Pár perce megjelent a februári frissítés.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest