- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi020
tag
Ez igaz, próbáltam ezeket a romokat is, de ezekbe egy xiaomi-n pl több hiba volt.
"Gyárit nem rootoltam, de kinyitod a bootloadert, bebootolod a twrp-t és feltelepíted a magisket, nagyjából ennyi."ezt így jól el lehet baltázni azért, ezért kérdeztem, hogy nincs e egy jó magyar leírás vagy legalább youtube video.
-
fatal`
titán
válasz tibi020 #4552 üzenetére
Ha elbaltázod visszarakod a factory imageből a gyári ROM-ot
Itt nem bugosak, mivel mindent kiad hozzá a Google. Nincs olyan, hogy nem működik a camera vagy egyéb. Persze időnként előfordulhatnak, főleg a korai romokkal de nekem teljesen stabil, nem is használtam a gyári ROM-ot semennyit.
OnePlus hasonló még, azok is jól romolhatók.
-
tibi020
tag
Pretty straight forward for those of us who like a nice clean flash. Not you dirty dogs.
1 clean flash lastest Android 10 factory image and install
2 setup the device don't set a password or pin
Install latest canary Magisk manager
3 pull the boot.img out of the Factory image zip.
4 move the boot image to phone internal storage
Patch boot.img with Magisk.
5 download latest twrp.img and fastboot boot it
Install the patches boot.img to your boot
Mount opposite partition if A then mount b, if b mount a
Ignore the error.
And repeat flashing patched boot.img like you did the first time
Mount original partition reboot. And boomez így müködik?
vagy van lépés ami kimaradhat? -
fatal`
titán
válasz tibi020 #4558 üzenetére
Android 10-re még nincs stabil magisk ezekszerint, én még Pieon leszek egy darabig.
Ja igen, elfelejtettem, hogy TWRP nem tud decryptálni a májusi factory image óta (elvileg az OmniROM repoban meg van patchelve, csak nincs új TWRP release azóta), ezért kell levenni a pin kódot.
Pieon tudtommal patcheli a kernelt a zip úgyhogy ott nem kell a boot imaget kicsomagolgatni, legalábbis én sosem csináltam ilyet.
-
leslien
nagyúr
próba képek [link] most csak a 7.0 béta P3 ...
piros még mindig nem haver...
bakker most nézem h 16:9 ben van...
csinálhatom újra ...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
SkyS1gn
félisten
Most akkor rosszabb az uj app?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Thom!
veterán
P4 Kontra
-4K30fps video
-UFS 2.1 storageEgyelőre a demo példányokban ez van. Várom a végleges hardvert és szoftvert.
-
Drakmusz
addikt
Nem valószínű hogy ezek a paraméterek változni fognak, ez van.
Marad a tavalyi szenzor, de a rekeszérték változik f/1,73-ra.A Night Sight hosszabb expozícióval működik, gyorsabb lesz a számítási sebesség.Pontosabbak lesznek a portrék a kiegészítő szenzornak köszönhetően.
Nagyjából ennyi.
Az mondjuk érthetetlen hogy miért korlátozzák a videó felbontását.
Egyébként bármit is vennél a mai kínálatból, nagy csodákra nem lehet számítani.A gyártók már elérték a határokat, egy ideje csak stagnálás van.Na de mind1, a jegyem már megvan a Pixel járatra.Addig csendesen várakozok....https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
addikt
Sziasztok!
Google Pixel 2 128gb-ot honnan lenne érdemes venni?
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
technoboi
tag
Tudtok ajánlani Pixel 2 XL készülékre kijelzővédő üveget ami tényleg jó? Kétféle jött nekem eddig, egyik csak körben ragad, és a kijelző rész "szivárványos" maradt, a másik teljes kijelzőn ragadt, de meg nem ívelt, ezért a szélei elállnak :/ Egy köztes kellene, ívelt és teljes kijelzőn ragad Köszi
Iphone 14 Pro Max / Apple Watch 7 45mm / Airpods 3
-
addikt
válasz stickermajom #4586 üzenetére
Tényleg, eddig tudott elöl lenni ez is, nemtudom miért csak a 10-ben van ez így.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
kerxy
senior tag
válasz stickermajom #4586 üzenetére
Hogy értve a fotók után? Nalam sehol nem látszik, hiába gorgetek lejjebb.
-
SkyS1gn
félisten
Hugom Pixel 3-ja beázott baszki... alig volt a tengerben 10 percet, nem is folyamatosan...
Hova érdemes elvinnem BP ahol tudnak vele kezdeni valamit?
Legutóbb bnőm Iphone X-e ázott be édesvízben, de innentől én senkinek se mondom hogy nyugodtan rakja bele, ez valami átok. Én meg mosogatom a 2XL-t 2 éve 😄
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz SkyS1gn #4590 üzenetére
Magyarországon nem tudom, én anno januárban a német CDTI hivatalos szervizzel leveleztem - customercare.googlepixel@ctdi.com
Akkor: +one main component replacement costs around for Google Pixel 3rd generation:
- 191 GBP - regular size
- 202 GBP - XL size.[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
sphe
senior tag
válasz SkyS1gn #4590 üzenetére
Nekem most romlott el az USB csatlakozó, és az alsó hangszóró is egy kicsit recseg a sós víztől néhány perces utánajárásom eredménye következik:
Beszéltem az arenatel telefon szervizzel, 7 - 8000 Ft a munkadíj (összesen és nem alkatrészenként, hozott alkatrész csere esetén).
[link] - itt lehet alkatrészeket rendelni Magyarországon, azonban úgy látom hogy nagy részük OEM és nagy részük csak rendelésre szerezhető be.Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
sphe
senior tag
válasz SkyS1gn #4594 üzenetére
Pont most rendeltem angol ebayről alkatrészeket. Persze nálad még az is kérdés, hogy vajon mi működik és mi nem
De eléggé lényegtelen hogy honnan lett rendelve sajnos, mert úgy tudom bár rábiggyesztik a telefonokra a különböző IP minősítéseket, ha vízbe viszed akkor ugrik garancia (barátom az iPhone XR telefonjával pont így járt a nyáron)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
forintuser
őstag
Usb portot, ha a töltő fej kiesik.. Hogy javítsam meg?
Holnapkészítést vállalok.
-
addikt
válasz forintuser #4596 üzenetére
Ha kitisztítod, az nem segít rajta?
-
addikt
válasz forintuser #4598 üzenetére
Nem lehet hogy csak a kábel rossz? Nálam is volt már ilyen, hogy csak a kábel nem volt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest