- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
válasz BigBlackDog #11000 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen, akkor nem telepítek fel vírusirtót! Más kérdesem lenne! Leszedtem a Nexus 7-re egy Media Importer nevü programot, de a gondom az, hogy nem olvassa az ntfs fájl rendszert a pendrive-ról, illetve az sd kártyát sem olvasta egy kártya olvasón keresztül. Mi lehet a gond?
-
kovsol
titán
Felraktam a stock romra való tablet ui -t. ezt és ha videót nézek akármelyik lejátszóban alul ott marad a fekete sáv, csak a jelek tűnnek el róla
May the Force be with you!
-
törölt tag
Az új PA nightly-ban írnak a changelog-ban battery percentage-ről. Ezt hol lehet beállítani? Ha az amire gondolok, ideje volt már...
-
-
Skynet258
veterán
válasz bzoley #11112 üzenetére
Ha jól látom százalékos akksi kijelzést szeretnétek az értesítési sávra? Battery Widget Reborn megoldja ezt szépen, plusz még infót is ad az akksiról (mikor merül le várhatóan, stb.). Már ha valami ilyesmit keresgéltek...
-
bzoley
veterán
válasz Skynet258 #11113 üzenetére
Őőő, nem egészen. Épp fordítva, az aktuális PA-frissítéssel kaptunk egyet a gyári helyére, mint új funkció. Csak a minőségen elmélkedtünk kicsit, hogy lehetne szebb is. De azért kössz
Viszont közben eszembe jutott, hogy aki szereti a PIE controlt, az nem sokra megy vele. Nekem szerencsére nem nagyon jön be, vagy csak meg kéne szokni.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Hálózati nyomtatót hozzá tudok vajon adni a nexushoz?
havri
-
edward2
addikt
No akkor lehet az első nexus 7emnek annyi vagyis megy gariba.
Volt már olyan valakinek hogy nem tölt a készülék? 10% körül megy az akksi töltés és nem megy feljebb. Ez az eredménye az 1 hete tartó gyors merülésnek... Kuka gyanús.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Segítséget kérnék.Problémám a következő:
Note II-ről szeretnék NFC-vel átküldeni képet/videót,de a fogadás helyett felnyitja a play áruházat,és azt írni nincs ilyen program.Arról a Note-ra tökéletesen átjön a kép(bár baromi lassan),viszont fordítva nem.Milyen program kellhet hozzá?Samsung Galaxy S22 Ultra
-
ólomvarjú
tag
Aki használ paranoidot; tudtok vmi bt fixet?
-
alacka
tag
Szépjóreggelt!
1. Mitől lehet, kideríthető valahogy, hogy újra indul az op. , inőnként a Launcher Switcherem fodad a képernyőn.
2. Ráadásul most fülhallgatót csatlakoztatva elnémítja a készüléket.
(Még nem reseteltem.)Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
Mankó
veterán
Tenném vissza a 4.1.2-t s egyszerűen nem tudok belépni a recovery-be mert robot piros felkiáltójellel a hasában. Nexus toolkittel sem tudok feltenni semmilyen más recovery-t. Bele merjek így kezdeni a rom vissza rakásába?
-
Mankó
veterán
Sikerült azóta megoldanom. Már a 4.1.2 van fent, felraktam egy CWM-et is, s abból megcsináltam a wipe-okat és a factory resetet. Hát nagyon remélem, hogy jobb lesz az aksi ideje, mint a 4.2.2-nek, mert az már a 7 órát se érte el.
Ha meg nem jön be ez se hosszú távon, akkor jövök majd segítségért Custom Rom ügyben.Szerk.: Azt hogy nézem meg, hogy a root meg maradt e?
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
4.1.2-n hogyan lehet előcsalogatni a tablet ui-t? Esetleg ilyen számos aksi kijelzőt is lehet valahogy csiszolni rá?
-
alacka
tag
-
Gery15
addikt
Mi a rák ez a médiaszerver? 62%-ot nyúlt le az akksiból?
HyperX
-
Mankó
veterán
-
fatty
aktív tag
Kellene vinni superuser-el is, nekem 4.2-n is volt fent. Proba supersu-val, vagy nexus root toolkit progi.
-
Stauffenberg
nagyúr
Van valakinek azzal kapcsolatban tapasztalata, hogy miként muzsikál az Ubuntu az N7-esen? Olvastam, hogy van lehetőség dualboot rendszerre, tehát a meglévő Android mellé is mehetne. Azt is olvastam, hogy a N7-ben kevesebb RAM van, mint az ajánlott Ubuntu mellé, de ennek ellenére működik. Korlátozza ez valamennyire a használatot vagy a felhasználói élményt?
-
TOZ
addikt
válasz Stauffenberg #11145 üzenetére
Még nagyon alpha ez az Ubuntu. Nem érdemes felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest