- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
nemneménem
nem akaródzik a kicsikének rootolódnia...
4.2.2
nexus 7 toolkit (donate - így tehát már rotolható vele a 4.2.2 is -- 15-ös menüpont)
a bootloader nyitás meg volt
de a rootolás az istennek se megy...hiába választom a 4-es v. a 8-as pontot, egyszerűen nem akaródzik.
(driverek is telepítve voltak előtte!)
ráengedem, hogy rootoljon, nyomok kékt yest, utána meg reboot és Waiting for device van - ennyi...
a N7 bebootol, és kész - usb hibakeresés persze be van kapcsolva.
szóva waiting van - de mire, s meddig...?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Hegasus
senior tag
Nahát! eddig azt hittem, hogy a készülék hozza az ipad mini üzemidejét, de hogy bő egy órát ráver... ez több mint felemelő érzés. (nekem elég reális értéknek tűnnek, kivéve a gl benchmark, ami nem szereti a tegrát és aszerint a dead trigger, vagy real racing3-nak szaggatnia kéne elég masszívan... )
amúgy a nexus 10 is veri majd egy órával az ipad4-et a chip teszjében, szóval kezdek rájönni ha android csak a nexus.
(de figyelve ki gyártja, mert az n4-nél úgy olvastam, hogy az lg elbaltázott valamit a gyártósoron a flash-elésnél, és újra kell rakni az egész androidot, és akkor lazán duplázni lehet az üzemidőt. de nem tudom ebből mennyi igaz.)Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Halo
senior tag
válasz BigBlackDog #10753 üzenetére
kösz, így működött.... de miért...? no, ezt se fogom megérteni
kösz, még egyszer - más is tegye meg ezt!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
válasz sto1911 #10756 üzenetére
nem - win7, mindkét gépen.
a lapin szoktam a telókat, meg a táblát dugdosgatni, így oda van telepítve minden.
most átraktam az asztali géphez, és pár driver telepítés után működött mint a karikacsapás.
pedig a drivertelepítés a lapin is meg volt... no, működik, ennyi - kösz még egyszerMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
brumi1024
veterán
válasz Hegasus #10754 üzenetére
Na a videós értéket még nem sikerült hoznom sem 4.1.2-vel sem 4.2.1-el, pedig próbáltam(wifi ki, alacsony fényerő). Mit hoz ki a chip a N10-re? Nekem az engadget és a verge tesztekből nem annyira jó üzemidő rémlik, bár javíthatták. Az iPad 4 pedig ebben saját tapasztalatból brutális, nem egyszer jött ki 11-12 órás böngészési idő egy töltéssel.
-
Hegasus
senior tag
válasz brumi1024 #10758 üzenetére
feltöltöttem az egész tesztet!
az durva! itt feleannyi a böngészési ideje...
amúgy a legújabb az újság lehet 4.2.2 androiddal készült, ami érzésre szerintem jobban bírja.
nem lehet, hogy alma most dobott ki valami "frissítést", amitől csökkenhetett ennyire az üzemidő? mert a chip-eseket nem úgy ismerem, mint akik szórakozásból írnak számokat (főleg, hogy az alma jött ki nekik győztesen érthetetlenül... )Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
brumi1024
veterán
válasz Hegasus #10759 üzenetére
Ez tényleg nagyon kevés, fogalmam nincs hogy jött ki ez az eredmény. Itt van pár teszt(google első oldal) ahol mindenhol ilyen 10 óra körüli idő jött ki: Engadget, Anandtech, Trustedreviews, és mondom a saját tapasztalataim is ezt támasztják alá.
Az utolsó frissítés pedig épp, hogy akksit hivatott javítani, ennyire csak nem rontották el, bár....
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
CM 10-et feldobni annyi, hogy előtte wipe és cwm alól zipet-et felteszem? Dalvik kell?
HyperX
-
Hegasus
senior tag
válasz brumi1024 #10760 üzenetére
Én elhiszem!
én is úgy tudtam, hogy az alma stabilan tartja a 10 óra böngészést... Felettébb érdekes, és az egyik tesztben ami linkeltél, ott a nexus 10 is tovább bírja, mint a chipnél... de lehet, hogy több napon át tesztelték, mindennap 2-3 óra vagy nem tudom.de hogy legyen egy kis on is, ki milyen kontrollert használ játékokhoz? (márha használ valaki) A kékfogas ps jobb vagy a vezetékes, és kaphatnék linket, akár pü-be hogy honnan vette (olcsón, és nem hamisítványt)?
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Juan187
csendes tag
Nos kedvet kaptam rom-olgatni.Ki melyikre esküszik?Igazából 4 érdekelne:JellyB,Xenon HD,Dirty Rootbox,Cm 10.
Ami érdekelne az a testre szabhatóság és a megbízható,stabil működés.Nézegettem a táblázatot az első hsz.-ben de engem a saját tapasztalatok(tiétek)érdekelne. -
BigBlackDog
veterán
Egyébként Real Racing 3-ban kocsit valahogy el lehet adni?
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #10768 üzenetére
Wifi probléma kezd előjönni nálam is. Ha csatlakozva vagyok és netezek nincs probléma. De csomószor a wifi bekapcsolás után nem akar hálózatra csatlakozni. Probáltam elfelejtetni vele a hálózatot, de utánna sem megy. Most éppen azonosítási problémával hisztizik. 3-4 hete használom, eddig semmi problem nem volt. Ha néhányszor ki-be kapcsolom a wifit, utánna sikerül. Esetleg ötletek a megoldásra?
[ Szerkesztve ]
-
fPApi
őstag
válasz Juan187 #10767 üzenetére
"Nézegettem a táblázatot az első hsz.-ben de engem a saját tapasztalatok(tiétek)érdekelne."
Ha jól értettem, akkor az a táblázat fatty saját tapasztalata, jól összefoglalva. Szerintem jobbat nem fogsz kapni, mivel minél többen írnak, annál eltérőbb lesz a végeredmény, mivel különbözőek vagyunk. És azt is tudni kell, hogy a custom ROM-ok azért messze nem tökéletesek, az egyikben ez, a másikban az nem működik rendesen, így mindenkinek az jön be, amiben az nem működik, amit ő épp nem használ (vagy neki nem fontos). A táblából ki tudod venni, hogy a neked fontos dolgokat melyik ROM(ok) tartalmazza(ák), azt viszont nem úszod meg, hogy saját magad próbáld ki, hogy ezek közül melyik jön be neked.
-
dbocskai
tag
Hasonló tabletemhez keresnék tokot. Lehetőleg olyat, amit ki tudok hajtani, és mikor behajtom lezárja a kijelzőt.
Tudtok valamit ajánlani?Köszi
-
alacka
tag
Lenne egy hatamas kérésem.
Legyetek szíves meggyőzni, hogy rootoljak, ROM-ot, kernelt cseréljek!
Egy előttem egyelőre még ismeretlen erős motivációra lenne szükségem.
(Combos játékokat nem fogok játszani, nem szempont.)Külön köszönet érte, ha mindez címszavakban, néhány képernyőképpel/linkkel sikerülne.
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
bzoley
veterán
válasz alacka #10772 üzenetére
Mi a fenének, ha nincs rá szükség? Ha szükség lenne rá, úgyis adná magát. Ha csak ezért kell, hogy csesztesd a gépet, akkor meg nem kell motiváció. Elkezded az elsőnél, és kipróbálgatod, végignyomkodod mind, addig úgysem nyugszol. Bár ezt cél nélkül hülyeségnek tartom.
-
turho
addikt
Emberek, az avast-tól merülhet a tab standby-ban is gyorsabban, mint szokott? Mintha hozzányúlás nélkül is leszívna12-20 %-ot 1 nap alatt. Mást nemigen tettem rá, ami olyan...majdnem vadonatúj.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Juan187
csendes tag
Abban segíthetne még valaki,hogy ha én egy frissen felrakott rom-ról csinálok egy mentést twrp-ben-akkor azt bármikor visszarakhatom bármire egy factory reset után?Vagy még az sem kell?
-
bbuffy
senior tag
Van valami megoldàs arra hogy az autosync ne zabálja le az akksit? Mondjuk beállitani hogy óránként legyen sync csak, ne 5 percenként. Mindezt egy akksiszívó batteryoptimizer nélkül. Ez a hat óra nagyon kevés amit az akksi produkál. Nem is értem hogy érnek el egyesek 9-10 órát.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
alacka
tag
válasz bzoley #10774 üzenetére
Szívtelenek!
Az a célom, hogy megtudjam van(nak)-e pöpec, jól kipróbált alkalmazások, s melyek azok, amelyeket jószívvel ajánlanátok, anélkül, hogy céltalanul elkezdenék fözöcskézni, s végignyomkodnám az összes vari minden lehetőségét, hátha találok olyat, ami jó lesz valamire.
Ti foglalkoztatok ezzel, gondoltam mindegyikőtöknek van kedvenc, ütős alkalmazása, s hátha ajánlotok egyet-kettőt.
S ha úgy kérném, hogy tegyetek közzé, legalábbis nekem egyet-egyet, akkor már az a válasz, hogy jusztsem?Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
bzoley
veterán
válasz alacka #10781 üzenetére
Na de úgy tűnik, neked perpill nem hiányzik semmi, mert akkor arra keresnél megoldást. Vagy esetleg úgy tedd fel a kérdést, hogy van-e valamiben vaalami plusz, vagy nem is tudom. Én legszivesebben hagytam volna mindent gyári állapotban, ha az normális lett volna. Nekem kellett a TabletUi, ezért cserélni kellett a romot. Díszítés miatt a gyári launcher helyett kellett egy Apex, stb. De minden egy-egy igény miatt került változtatásra.
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
Ezt a TabletUI-s dolgot nem lehet megoldani úgy, hogy az értesítő, és állapot sáv ne költözzön le a navigációs sávba, viszont a navi gombok elcsússzanak balra?
HyperX
-
tag
Érdekes dolog történt az imént. Épp töltöttem le a Real Racing 3 at erre 30%-nál befagyott a tab. Kikapcsoltam hosszan nyomva a power gombot azóta be se kapcsol töltést se veszi sz.gép sem ismeri fel. Valami hasonló történt már valakivel itt? (gyári Rom "buhera" nélkül)
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
tag
válasz bbuffy #10788 üzenetére
Se töltő, se recovery se pc semmi reakció. Úgyhogy megy holnap a szervizbe.
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
Gery15
addikt
Feltettem most a CM 10.0-át és, ahogy csatlakozott a wifi-re jelezte is, hogy van frissítés 10.1 a hivatalos oldalon miért nem találtam vajon?
HyperX
-
cky2k
csendes tag
Sziasztok!
Playről való rendelés esetén hogy működik majd később a gariztatás? Kapcsolódik a garancia a vásárló Google accountjához, egyébjéhez, vagy csak az tablet "alvázszámához"? Tehát ha veszek használtan egy eredetileg Playről rendelt Nexust, lesz problémám a gariztatással? -
tag
Kis előrelépés most pc próbálja felismerni ismeretlen eszköznek (ez elég hülyén hangzik így). Eszközkezelőben annyit ír hogy "APX"
-
cky2k
csendes tag
válasz BigBlackDog #10797 üzenetére
Úgy, hogy Külföldiában él a valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest