- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatty
aktív tag
válasz #59070464 #10297 üzenetére
Regebben probaltam, ami nem tetszett, hogy nem lehet megadni fix helyet az idojarasnak, igy nem mindig azt mutatja ahol vagyok, plusz a helymeghatarozast is aktivalni kell. Masik a betumeret allitas hianya, tul sok helyet foglal a kepernyon. A letoltheto kiegeszitokben vannak jo dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
-
tyll30
tag
Nexus 7 ről tudok valahogy netet osztani?
-
assemble
addikt
válasz tyll30 #10306 üzenetére
Nem tudom miert kell ezen felhuzni magad. Ugy ertettem, hogy technologiai akadalya sztem biztosan nincs, es ha alapbol valamiert nem is tudna az alap szoftver, akkor is valszeg megoldhato a dolog nemi moddolassal, szoftverekkel, romokkal.
Es 1 perc raguglizas utan ugy tunik, hogy ez is a helyzet, az alap szoftverebol valamiert hianyzik az opcio, de vannak ra megoldasok.[ Szerkesztve ]
-
tyll30
tag
válasz tupijani #10311 üzenetére
Nem mondod ! ?
tudom mire való a google.
root és rom csere nélkül gondoltam !
több dolgot kipróbáltam sajnos egyik sem működött! (telefonon simán mentek )
Azért kérdeztem itt a fórumon hátha valaki használ már valamit!
Linkeket leírásokat én is betudom másolni, de amiket próbáltam sajna nem működtek!De azét köszi !
-
BigBlackDog
veterán
válasz tyll30 #10312 üzenetére
Kicsit kevésbé lekezelően nem lehetne? Ez nem egy support, itt nem kell ütni az asztalt a támogatásért. Itt "csak" fórumtagok vannak, akik próbálnak segíteni.
A "root és rom csere nélkül gondoltad" elvárás nem volt az eredeti probléma specifikációjában. Mind ahogy az sem, hogy konkrét tapasztalatokra lennél kíváncsi. Egyébként google tényleg a barátunk.
Itt lenne a témával kapcsolatban egy írás. Bár nem saját tapasztalat, csak hátha segít.[ Szerkesztve ]
-
tyll30
tag
válasz BigBlackDog #10313 üzenetére
Sajna ehhez is root kell!
Ilyenből találtam többet is .Köszi
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz tyll30 #10314 üzenetére
szted manapság mit lehet root nélkül csinálni aminek értelme is van?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
havri1
félisten
válasz C.Brigante #10315 üzenetére
Nem sokat, de nem is értem miért nem rootolja a készüléket?
havri
-
Hegasus
senior tag
Hát én totálisan megvagyok elégedve az üzemidejével, főleg hogy csak 3d-s játékokkal játszok és úgy lett közel 5 óra sőt ha nem facebookozok 15 percet, akkor meg is lett volna, az a ****** facebook 15 perc alatt 5%-ot ledarált(direkt figyeltem, mert gyanús volt, hogy majdnem úgy eszik mint egy játék), lehet hogy vissza is térek a böngészős változathoz....
amúgy szinkronizálásban csak a chrome és a google aktualitás van bekapcsolva, levelek a telefonon jönnek.korábban írta valaki hogy a mediaszerver fogyaszt neki, érdekes módon nekem is ott van, pedig nem is használom arra ami a funkciója, minden esetre ez alapján a leírás alapján le is tiltottam a play music-ot, azt meglátjuk ott lesz-e még.
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
csabám
addikt
válasz vtomi2 #10324 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy vetted vagy home made?
Ha az első, akkor hol? Itthonról szeretnék, hogy minél előbb megérkezzen. . .luna40, H3gam: Azért nem találjátok, mivel Google Music nálunk még nincs (hivatalosan) szvsz.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
datomi
tag
Nekem is N7-em van kb. 3 hónapja (wifi,16gb).
Csendben követtem idáig a fórumot, és többektől is olvastam, hogy 8-9 óra üzemidejük van, nekem csak 5,5-6.
Lehet ezen növelni?
Nagyrészt netezésre használom, kb. 15% fényerővel, Dolphin browserrel. Néha kevés játék, nem 3D, pl. Plants vs Zombies. Wifi mindig megy.Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
csabám
addikt
Köszi, én is néztem ezeket.
Találtam Y-t, de ehhez megint csak kell egy sima otg. . .vtomi2: Nem tudom, hogy ez mennyire megoldható. Összerakni még összetudom, de nem biztos, hogy működne is
Szerintem ebből egy microusb-s host lesz a vége!
Köszönöm mindkettőtöknek.[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
alacka
tag
válasz C.Brigante #10317 üzenetére
Mindjárt megharagszom! Miért ne lehetne valaki minimalista maximalista?
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
törölt tag
Extreme Digital-nal levo microUSB-s OTG kabel, ami 990 Ft (szerintem csak egy ilyen van nekik, ezert nem is linkelem), jo lenne a Nexus 7-hez? Lenne toluk egy rendelesem a mai napom es akkor hozzacsapnam.
-
Meridius11
aktív tag
Képtelen vagyok a Virtual City Playground játékot működésre bírni a Nexus 7-emen. Ahogy elindítom, megragad a fekete képernyőnél, volt hogy a System UI is leállt már. Ez a fejlesztők gyökérsége, vagy egyedi probléma nálam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest