- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz rollaz #11036 üzenetére
Köszi, ezeket már néztem én is a DAGi stylsokat. Szállítással együtt 4,5k körül jönne ki. Viszont több helyen olvastam, hogy hajlamosak szétesni ha sűrűn használod. Én jegyzetelnék vele leginkább (nem kézírást, hanem pl: grafikon vázlatot, forgatáson vagy előtte helyszín bejáráson kamera pozíciókat, műteremben fényforrások helyét, stb). Persze ez egyszerűbb papíron egy ceruzával, de azért sokszor jól jön ha rögtön oszthatom a többiekkel az anyagot.
-
törölt tag
-
alacka
tag
válasz Stauffenberg #11052 üzenetére
DAGI-t használok, napi fél óra átlagban, pontosan lehet vele dolgozni.
A tartalék hegyeket meg békebeli nyomós ceruzába applikáltam. De lehet kivénhedt filctollba, kinek hogy tetszik. Aztán lehet próbálkozni a vizes alapú rostironnal is.
A fennmaradó időben gumihegyű kommersz stylust tolok, kézzel ritkábban tapizom.
Gondolom fóliája válogatja, (meg hogy mennyire van felkenve) hogy mit bír. Üvegen gyors, precíz.Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
v_angelus
tag
Nekem egy hete van meg a P507 elég masszívnak tűnik, nem tudom hogy eshetne szét. Az újamat nem is használom már . Az ebay-ről lett rendelve (a gyártótól), a kapott csomagban még egy P301 is benne volt (ajándék), és mindkét stylushoz egy-egy plusz fej. Így tényleg megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
fatty
aktív tag
XDA Tablet UI mod, stock 4.2.2 rom-ra. Ez meg kis leírás, és képek.
-
brumi1024
veterán
válasz kovsol #11040 üzenetére
Nexus 7 toolkit tud olyan backupot(2-es opció) backup-backup all apps alatt, ami pont ezt csinálja. Onnan meg megkérdez vagy 5 dolgot, én mindig a recommendedet használom. Aztán wipe után tetszőleges romra visszaállítható.
Mindenki: Én nem szoktam factory resetet csinálni PA frissítéskor, és általában ilyen adott romon belüli frissítéskor nem is nagyon kérik(cm10.1/pa pl nem írja), csak a nagyobb verzióváltásokkor.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Magyar nyelv létezik a nexus 7-re?
-
rollaz
tag
Az enyémnek még semmi baja, pedig a táskámban és az ingem zsebében szoktam tartani, tehát gyakran esik, ütődik.
-
havri1
félisten
Milyen jegyzet program a legjobb kézírás rögzítésre?
[ Szerkesztve ]
havri
-
ólomvarjú
tag
Sziasztok. Köszönöm a választ mindenkinek. Akkor hamarosan megpróbálom a 4.2.1 el. (Vagy támogatok..) Azután úgyis jönnek a főzött romok. sztem a pa lesz
Nekem note om volt. Abban volt egy gyári browser, azt nrem találom sehol.. A bill ,eg ugyanaz mint a cm 10 ben, nekem a note on is az volt, ugyanazok a beállítások, angol meg magyar, ott alapból volt minden, de akkor hogy tölthetem le a magyart? Illetve, ha már úgyis romolok abban kell majd rendezkedni.. Nekem 3g-s van, arra milyet ajánlotok? Telefonálni nem akarok, nekem elég ha sms-t lehet fogfadni/küldeni.
Köszönöm
Ja és a dolphin lenne nekem is legjobb, azt használtam mindig, de a flash hiánya óta letettem róla de a kii-t meglesem thx[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz havri1 #11067 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. Táblagép terén eddig inkább iPad-del volt tapasztalatom. Ott például a Paper egy iszonyat jó jegyzet készítő, bár az kevésbé kézíráshoz van, inkább ahhoz, amit én is leírtam példának, hogy mire kell a stylus. Sajnos ilyen minőségű rajz/jegyzet/grafika készítő alkalmazás nem létezik droidon. MÉG.
DAGi: Köszi mindenkinek a visszajelzéseket. Lehet teszek vele a próbát.
-
brumi1024
veterán
Windows 8-ra megoldás a toolkithez:
1. Metro felület, Charm bar Beállítások(jobb oldali előjövő menü=Charm bar), Gépház
2. Általános beállítások, Speciális Rendszerindítás, Újraindítás
3. Hibaelhárítás, Haladó beállítások(azt hiszem ez magyarul), Windows indítási beállítások
4. Ki kell lőni az aláírt driverek megkövetelését és innentől menni fog a toolkites driver install.A magyar menünevekben nem vagyok biztos nem volt kedvem most újraindítani. Egyébként ez le van írva a toolkit faq-ban az XDA-n.
Szerk.: Ja hogy win7? Akkor mindegy, ezt azért már nem törlöm ki.
[ Szerkesztve ]
-
ólomvarjú
tag
válasz BigBlackDog #11074 üzenetére
Még nem.. A toolkit elvileg feltette, meg rádugtam a tabot, de azt írta h npt succesful, most restartolom mindent aztán meglátjuk..
-
ólomvarjú
tag
válasz ólomvarjú #11076 üzenetére
Na ki lwtt nyitva, ott van h unlocked. Rootoltam is, meg telepítettem a supersu-t az viszont nincs sehol, tehát nemtudom, hogy sikeres e. A cwm et feltettem, az be is jött. Mégegyszer megpróbálom a rootot, aztán jöhetnek a romok thx mindenkinek
Na csak megvan az su is
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Most hogy tul vagyok nehany toltesen a 4.2.2-vel, illetve lement a google+-os mizeria is, azt kell hogy mondjam, hogy egy jo oraval rosszabb a fogyasztasa a 4.2.1.hez kepest.
Valamikor idot szakitok ra es vissza teszem a 4.1.2-t, latnom kell most mar annak a gyorsasagat es aksi fogyasztasat. Aztan ha nem jon be, akkor meg mindig felfrissithetem 4.2.1-re.
Velemeny? -
havri1
félisten
Nem tudom az előzményeket, de pl ilyen helymeghatározás, gps, google asszisztens le van tiltva? Mondjuk utóbbit én még nem tudtam kikapcsolni, mert nincs menü gomb. Telefonon úg ykell kikapcsolni, hogy a keresősávba bökve, menü, és beállítások. Na ez itt fejtörés egyelőre
Wifi alvás beállítások?
Én a 2-ik töltésen vagyok túl, de nem mérvadó az idő, mert nyomogatva van intenzíven.havri
-
Mankó
veterán
válasz havri1 #11083 üzenetére
Ezek mind ki vannak love, csak a google aszisztens nincs, azt nem is tudon hogy kell. Ugyanazok a bealitasok vannak, mint a 4.2.1 es most 7, jo esetben 7 es fel orat megy egy toltessel. Ott meg atlag 8 es fel ora meg volt.
Mind a 2 rommal sokat van nyomogatva. Sokszor estenkenti fel kell dugni a toltore, annyit.
Ez a google asszisztens kikapcsolasa erdekelne. -
havri1
félisten
Mennyi a kijelző idő ebből?
Akkor lenne ideális, ha ez mind az lenne kb
Megtaláltam a kikapcsolását :
Google Asszisztens kikapcsolásahavri
-
kovsol
titán
Meló helyen filmek, könyvek és magazinok is elérhetőek. Igen így kicsit más lenne a market.
Toltam egy backupot az appokról, majd csináltam egy rootolás 2, all in one. Elindítottam a gépet és az angol ip vel léptem be és egy rakat cuccot le is töltött a gépre. Pl Ice Age filmeket tudom nézni, meg magazinok, könyvek.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
havri1
félisten
-
ólomvarjú
tag
Megint elakadtam
Leszedtem a pa romot, de mindkét recovery elutasítja a telepítést
Mit csinálok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
-
Mankó
veterán
válasz Stauffenberg #11034 üzenetére
Dagi 507em van, folia nincs, tokeletesen hasznalhato. Kulfoldrol rendeltuk az egyik ph-s kolegaval. Valami 20$+ szallitas volt, hozzam itthoni postaval meg volt egy /5osbol es annyit siman megert ez antoll.
Nezz rola videot, eleg meggyozoek es a valosagban is jol hasznalhatoak![ Szerkesztve ]
-
zsozsi 78
tag
Én nem tudom jó áron vettem e 71990ft vettem a 32 gb változatot
-
Mankó
veterán
Lekestem a szerk.idot.
Mi innen rendeltuk: http://shop.brando.com/DAGI-Touch-Panel-Stylus-P507-_p6641c1363d31.html
20$ volt, ingyenes szallitassal. (2-3 het alatt jott meg) Valahol az oldalon vannak bemutato videok is, de a neten is rengeteg van fent. Engem ezek a rajzolos videok gyoztek meg.
Remelem tudtam segiteni a valasztasban.Zsozsi78: jo arnak szamit, de gondolom 1 ev garis, 3g nelkuli.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Nagyon szemezgetek ezzel a paranoid rommal, kulfoldi forumokon azt irjak, hogy a 4.2.1-es verzi stabilabb, gyorsabb. Valakinek errol tapasztalata, aksi mennyit bir?
Ha vissza akarom tenni a 4.2.1-et, hogyx utana feltehessem a 4.2.1-es patranoidot, mik kellenek hozza? Factory resetz, wipe stb., kellenek?Hat ez a 4.2.2 siralmas aksi idot tekintve, 6 es fel ora hasznalat, kepernyo ebbol 70% es mar 5%-on van az aksi. Ez tuti nem marad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest