Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz zoltannovak #2994 üzenetére

    Lesz aki biztos fog tudni ajanlani jobb kernelt, esetleg fozott romot a mostani gyarinal, de par appnal tobbet hatterben tartani folosleges, mert ugyis kilovi a rendszer es ha visszatersz valamelyikhez ujratolt, igy altalaban mindent kilovom idonkent. Gyari stock sw-t hasznalom titkositassal, es nekem nem gaz (persze elteroek az igenyek) 6S-es iphone mellett sem. Ez ilyen, ennyiert ezt kapod, 2giga ram ennyire eleg, de miutan a keszulek fogasra sem premium hatasu igy teljesen rendben / osszhangban van az egesz, sot jobban teljesit mint amilyen az anyaghasznalat, a rezgomotor, a hangszorok minosege alapjan az ezekkel pariban levo keszulekek nyujtani tudnak. Biztos lehet rajta javitani, de vilagvero taltos sosem lesz belole. Jo sebesseg, jo hasznalhatosag es (remelem, mert meg nincs egy hetes) hosszan stabil mukodes...ennyi. Ja meg persze mindig legfrissebb elerheto rendszer ami szinten jo. Nekem egyik fontos elem a jo kamera (legalabb fotokban), mokolas nelkul jol mukodo rendszer (azert lehet, hogy kiprobalok ezt-azt, de meg nem szantam ra idot es nem is erzem a szukseget mindenkeppen), jol mukodo ujjlnyomat olvaso...ezeknek pedig eddig megfelel, nem varok tobbet tole es nem az az arszinvonalu keszulek amit feltenek (16Gb-os 80ezer korul kaphato 32-es meg 91ezertol), fel ev mulva meg eladaskor sem hatalmas bukta (mondjuk 20-25ezerrel kevesebbert a mostani arakhoz kepest el lehet majd adni valoszinuleg siman).
    Ha tobbet varsz akkor joval tobbet kell kolteni (pl. 6P), es vannak meg jo keszulekek szinten joval dragabban amik premium kategoriasok, de alig-alig mukodik jobban a rendszeruk (es az is csak egy ideig)...talan a multitask es a videozasi kepesseg ahol ra tudnak verni az 5X-re, de azok meg sw verzi lemaradasban lesznek szinte mindig, amik emellett tele vannak folos programokkal.
    Type-c a meg kis elterjedtseg miatt szivas, a toltokbol nem tudom mi lehet jobb, de lehet, hogy a kabel / adapter lesz a ludas nalad.

Új hozzászólás Aktív témák