-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
válasz Cseri0058 #2290 üzenetére
Szia.
Én is N4-ről váltottam és nekem is újra töltöget appokat, de én azt vettem észre, hogy pl.: Ha újra töltögeti a telefon az alkalmazásokat, utána egy ideig zökkenő mentesen tudom bármelyiket használni, érdekes nekem ez, de én erre tippelek: (Ki is próbálom ma, hogy kiveszem azokat az alkalmazásokat amiket használok akkor milyen lesz. )
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok!
Ha nekem nem annyira jönnek be ezek a nexusok (5X,6P), akkor meddig kell várjak a következő Nexusra?
November? HTC Nexus lesz? -
Sonex79
aktív tag
Szerintetek mi az a minimális pc konfiguráció ami már szaggatás nélkül lejátsza a telefon által felvett 4k videót Win10 alatt? Elsősorban alacsony/közép árkategóriás videokártya, vagy i3 integrált videokártyás tapasztalatok érdekelnének. Köszi előre is a kissé off témára a válaszokat.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
tudtok mondani olyan üzletet, ahol van kiállítva ilyen telefon, meg lehet tapogatni, nyomkodni, szaglászni, stb.?
Nagyon jó lenne, ha 6p-vel össze lehetne hasonlítani. Főleg méretben, mennyire kezelhető, stb.Köszönöm a választ.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
vorosp
csendes tag
Sikerült valami jót találni? Én is most keresem az "igazit"
Nekem anno ez volt Nexus 4-hez: https://www.mall.hu/tartok/samsung-gyari-univerzalis-autos-v200sabeg
Ezzel most csak az a gond, hogy amikor hangerő szabályzó gombok pont oda esnek, ahol a tartónak meg kellene tartania a telefont....
XDA-s fórumot is nézegettem, de ott is elég vegyes a kép, hogy ki mit használ, ajánl.... -
czombos
tag
Én ezt használom: http://www.istyle.eu/hu/iottie-easy-flex-3-univerzalis-autos-allvany.html, pont a hangerőszabályzó elhelyezése miatt vettem meg ezt.
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Expansys-nál olcsóbb lett a fekete 32GB -os modell (104 955). Apró szépséghiba, hogy nincs raktáron.
-
slice14
veterán
Hova jutotunk, már 84-ért van a 16GB-s gyártói garival. A 32GB-ről meg ne is beszéljünk. Én vettem anno 132-ért, most meg 91 ért meg tudnám venni, ahol anno vettem.
Na jó, fogjuk fel úgy hogy harmadik körös felár.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
tomboy0013
veterán
Én is megvettem 84-ért a 16 gigásat. Ma hozta a futár, eddig nagyon zsír.
-
Norbi.
őstag
Ötletetek arra, hogy valamit javítsak a zenei teljesítményen? Elsősorban fülessel, kihangosítva nem érdekel hogy szól. Elég halk illetve nem is szól úgy, elsősorban mély kevés.
Lumia 950után elég ergyán szól, illetve van nálam egy P8 az is köröket ver a hangzásra.[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Nem tudom type c-n megoldható e (biztosan, nem néztem utána) de külső DAC+erősítő párost (vagy egyben a kettőt, pl. valami FiiO) javasolnék, egy jó minőségű fülessel vagy fejessel. amúgy nem hallgatok telón zenét, csak egy ötlet, ahogy kérted...
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Norbi.
őstag
válasz Sonex79 #2325 üzenetére
Havi szinten megfordul a kezem között több száz telefon, ugyanis most is egy boltban ülök. Nem hiszem, hogy a fülesemmel lenne gond, mert elég sok telóval használtam már. Beats Urbeats-et használok egyébként. Nem rossz, de azért messze van at ideálistól.
niof: Szerintem megoldható, csak nem szeretnék külön egy eszközt erre.
[ Szerkesztve ]
-
Baloo27
aktív tag
Ha valakit èrintene a jövőben: az 1x használt töltőmet sikerült cserèlnem az Lg központi szervizeben 8perc várakozás ès 2 perc ügyintèzès alatt.Elvileg ez már javított verzió(a szervizes Úriember szerint).Expansysos beszerzès...mielőtt kèrdezi valaki
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Sziasztok!
Láttam ilyen garis hozzászólásokat. Szóval, ma 30 nap után visszakaptam a készüléket. Ugye sikerült belenyúlnom a sűrűjébe és egy olyan készüléket kaptam aminek berottyolt a digitizere. A készüléket anno egy kis gsm boltba vettem (páran mondták is, hogy szerintük cseszhetem a garit). Kicsit paráztam is, hogy hol javíttatják a készüléket, de meglepetésemre kezembe nyomták a javított készüléket a gari levéllel együtt (pecsét rajta) és úgy tűnik hivatalos LG szervizben járt a teló Semmilyen imei szám nem lett beregelve. Amúgy a teló kapott egy teljesen új előlapot lcd-vel mindennel együtt, szóval bódogság van
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Sonex79
aktív tag
Lg gyári fülessel szerintem jó a hangerő, a mély, a hangzás is (fx booster hangszín a személyes kedvencem) egy átlag felhasználónak. Nem tudom milyen igényeid vannak egy mobillal kapcsolatban, de a pc-s sennheiserem sem jobb látványosan.
Olyan egyébként van, ha már boltba dolgozol, biztos tapasztaltad, hogy egy füles és egy telefon nem passzol, ilyenkor nincsenek mélyek és hangerő sem az igazi, ezért írtam. Nekem a nexus 5-nél volt ilyen gondom, mikor a gyári agybadugós helyett másikat kerestem (sokadikra találtam először csak egy noname-t, majd hála jó ég az Lg-t).
Próbálkozz azért javaslom másik fülesekkel, vagy akár nem gyári romokkal is, hátha ott jobban tudod állítani majd a hangot.
-
Norbi.
őstag
válasz Sonex79 #2332 üzenetére
Nyilvan nem studiominoseget varok el, nem azt mondom, hogy nincs mely, csak picit halk, ahhoz kepest, amit szoktam. (I6plus, lumia930,lumia950) sorrendben amilyen telefonjaim voltak.
Marad szerintem a root es egyeb okossagok, mert nem rossz a helyzet igy se, csak ha lehetne jobb is.. -
Shyciii
veterán
Ha csak az alacsony hangerő a gond, akkor egyértelmű a gond (ha a rommal minden rendben van). Mégpedig a telefon erősítője nem képes meghajtani a fülest, amit használsz. Javaslom játssz egy picit az impedancia és hangnyomás értékekkel ha több fülesed van. A lényeg, hogy minél kisebb impedanciájú legyen (mondjuk 18 Ohm), és a hangnyomás lehetőleg 105dB, vagy több.
-
m_dawe
senior tag
Kint van az áprilisi image [link]
-
MrPetya19
addikt
Hello
Nexus 5 után váltanék erre a telefonra, főleg mióta német amazonon 300 eur lett az ára.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan boltot Budapesten, ahol ki lehet próbálni a telefont?[ Szerkesztve ]
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
tomboy0013
veterán
Használ valaki átlátszó Nillkin szilikon tokot? Vélemény róla? Alámegy könnyen a por? Esetleg tud valaki egy helyet ahonnan jó áron be lehet szerezni és nem kell rá heteket várni? 2500 eddig a legolcsóbb amit találtam posta költséggel együtt. Ebay-en a fele, csak hát az mire ideért...
[ Szerkesztve ]
-
Gergő101
csendes tag
válasz tomboy0013 #2346 üzenetére
Én is csak a "gyors" boltban találtam, úgyhogy ott vettem. Sajna alá megy, főleg a kamera környékén, ezért kb hetente nem árt áttörölni egy képernyő tisztító kendővel. Viszont nekem bejön és mindenki megdicséri, nem mellesleg jó vékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest