- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #8699 üzenetére
"kipróbálnák" - atyaisten, paraszt lettem
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
A kamerának milyen cucca lenne ez ami nekem most beakadt? Mert eléggé leszívta az akssimat, konkrétan 92%-ról úgy, hogy reggel vettem le a töltőről. (Tudom, hogy rossz lett a kép, de ez van sajnos.)[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Köszi Majd veszek én is occsóé valami olyat, amiben van vagy 5-6 szín, aztán napont cserélgetem, akkor leszek csak igazán dzsukel
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
mrdavid
aktív tag
más.. milyen fóliát ajánlotok?
xtremeguardot néztem ki, mert könnyü felrakni, de szívesen fogadnék más javaslatot
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
Lecs@
addikt
Ha valaki pesti fóliarendelésen gondolkodik, csatlakoznék. Márc 7 megyek haza.
512 GB
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok, átlagosan, rom-ozás nélkül, normál használat mellett meddig bírja az akksija? mert sok helyen azt mondták nincs meg az 1 nap se, a cikkben pedig 1-1.5 napról írnak... Ismerősöm most akar venni, és az elég fontos szempont lenne, hogy ha reggel leveszi a töltőről akkor estig azért kihúzza - játék nem lesz egyáltalán, néha netezés, főleg telefonálás, kis gps ilyesmik... Köszi!
-
Lecs@
addikt
Attól függ mennyire hard felhasználó az illető. Nekem 2 nap. Netezek ( 1 - 2 óra ) , skype, hangouts, szinkronok. Kb 3-4 óra kijelzővel. Nem nyúzok hd játékokat, max online pokerstarsot. Ha nincs játék, gond nélkül hozza az egy napot, de inkább 2 - t.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Madwe
nagyúr
Köszi, ez jó hír! Akkor azokban a cikkekben félreinformáltak - természetesen hd játék főleg 3d eszi az üzemidőt, de az nem is szempont. Akkor ezek szerint ezzel nincs gond (céges LG 4xHD után nagyon szkeptikus vagyok) HTC one vagy e között vacilálunk, gondolom ti erre szavaztok?
-
Draken
őstag
Expansysnál egyre barátságosabb az ára. jó lenne kifogni egy februári kiadást
-
Madwe
nagyúr
Köszi neked és leslien-nek is! Az annyi mint osztrákoknál, nem is rossz ár érte Neten eddig max 5-10k-val találtam olcsóbban noname sufni boltoknál, ez elég megbízhatónak tűnik viszont!
(#8719) zsirfecske ok, jó tudni
(#8719) zsirfecske remek, köszi! innen főleg a telefonálás lesz az ami napi 1-2 órát megy meg 3g ha már van, de azzal azért gondolom akkor kihúzza estig?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nah azt hiszem erősen döglődik a telóm... tegnap fekete képernyő, se kép se hang, bekapcsológombra se reagált. hangerő fel-le plusz bekapcsoló gombokat nyomogattam, semmi nem történt. egy negyed óra után sikerült újraindítani.
ma videókat másoltam a gépre, újra fekete képernyő, windows kiírja hogy a csatlakoztatott eszköz nem működik. szintén nem reagált semmire, most egy 5 perc után visszajött a lockscreen. remélem a magyar médiában tényleg fogadnak gariztatást osztrák papírral...[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz #89874944 #8726 üzenetére
mi van fent ? stock ? ide is viheted
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Spoortcyty
tag
Sziasztok! Akik budapesten használják a telefont és telekomosak, volt már Lte hálózaton a telefon? Nekem preferált halónak 4g van kiválsztva de még nem volt szerencsém, nem mintha hsdpa nem lenne elég
nexus5
-
hun-man
tag
Sziasztok!
Osztrák médiamartk netes oldalán kilehet választani a boltot, ahonnan venném és azt írja már egy hete, hogy "In Mein Markt Oberwart abholbereit in 1-2 Werktagen (bei Bestellung bis 15 Uhr)". Ez azt jelenti, hogy az ottani üzletben jelenleg nincsen raktáron?
-
tvse1995
senior tag
válasz Spoortcyty #8729 üzenetére
A T ha jól tudom kisebb net csomagoknál nem engedélyezi a 4G-t.
-
dptrsk
addikt
válasz Spoortcyty #8729 üzenetére
Nekem szinte folyamatosan LTE hálón lóg Bp.-en.
-
beloadjoker
őstag
Csao !
Ha kikapcsolom az adatok automatikus szinkronizalasat az mivel jar ?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Algotis
addikt
válasz beloadjoker #8734 üzenetére
Nem fogja automatikusan szinkronizálni az adatokat
Androidos Outlookból küldve
-
törölt tag
válasz leslien #8727 üzenetére
sima stock
#8728) Algotis : köszi
(#8729) Spoortcyty: mióta megvan trékom lte-n megy. amúgy észrevehetetlen a különbség, elég gyenge a tré lte-je, 50-60ms pingek vannak vagy még több, ennek ugye szabvány szerint 5-nek kéne lennie, a 10-20 lenne egy elfogadható érték...
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz Algotis #8735 üzenetére
Koszi mondjuk en arra gondoltam hogy javul e az aksi erezheto modon vagy twljesen elhanyagolhato, meg hogy a playes *zarokon meg fiokokon kivul van e valami hatranya ha kikapcsolom
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Gedeon31
addikt
Telenortól rendelt telefonon vannak Telenoros alkalmazások pl. , amivel a Telekom is teleszemeteli a telefonokat?
-
beloadjoker
őstag
Ja igen ezt a hangouts mocskot hogy tudom torolni ? Vagyis nem is ez a kerdes mert root joggal tudom inkabb az hogy norm sms appot ra lehet tenni ? Ha igen valaki dobna linket vagy nevet .?
-
leslien
nagyúr
válasz beloadjoker #8744 üzenetére
tessék a régi sms mms apk
külön be kell állítani[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Wollie
tag
Sziasztok!
Sajnos későn vettem észre, hogy a spigen tokomhoz vásárolt fólia sérült...
Na meg levettem az eredetit is. Van valaki aki fólia nélkül használja a telefont? Könnyen karcolódik?
Nem is merem addig elvinni sehová amíg nem szerzek másik fóliát...Zújonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest