- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
válasz torrente91 #44650 üzenetére
"valami hibát írt ki"
-
randras_83
addikt
válasz torrente91 #44652 üzenetére
Az emmc hibának tűnik. Akkor viszont alaplapos... Sajnos. Gondolom a stock image flash is elszáll.
https://www.flickr.com/randras83/
-
torrente91
tag
válasz randras_83 #44653 üzenetére
Stock rom csak root volt, megpróbáltam normálba és az se volt jó. Mindegy, hogy NRT-vel csinálom vagy máshogy? Mondjuk csak NRT-t ismerem.
-
torrente91
tag
Gari van rajta, viszont ugye nyitva van a bootloader.
-
HREH
senior tag
válasz torrente91 #44650 üzenetére
Sajna ez alaplap, nekem is flash write failure-t írt ki, lásd itt.
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
randras_83
addikt
válasz torrente91 #44655 üzenetére
Próbáld zárni a BL-t és mehet garizni. Ha nem megy akkora meg úgy ahogy van
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz torrente91 #44655 üzenetére
Még megpróbálnám az image-t egyenként parancssorból.
[ Szerkesztve ]
-
torrente91
tag
Az esetleg nem lehetett gond,hogy az LMY48B volt rajta és én az L-t akartam rátenni?
-
Dottore
addikt
válasz torrente91 #44661 üzenetére
Nem, de van egy érzésem, hogy parancssorral jó lesz. Ha nem akkor valóban alaplap.
Visszazárni meg a "fastboot oem lock" paranccsal tudod, ha már ott vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
Ti sem tudjátok törölni a felesleges googleös alkalmazásokat? Root van, de sehogy sem aikerül törölni.
-
Csabusman18
tag
Sziasztok! A UPC Wi-Free nem megy, de a többi WiFi az müködik. Kb. 2 hete küzdök vele, nem jövök rá, mi lehet az oka. Régebben ment rendesen. Köszi.
-
Dottore
addikt
válasz torrente91 #44664 üzenetére
Sajnálom.
-
randras_83
addikt
Ha van bootloader akkor elvileg vissza tudod zárni.
-
HREH
senior tag
Tényleg sajna, elég bosszantó, amikor laphibás lesz egy teló...
Pláne, ha már nem garis, és fizetni kell érteDev 3 kinek hogy muzsikál? Secure Settingset nem nézné meg valaki, hogy kap-e root jogot?
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Dottore
addikt
válasz Just_Reboot #44663 üzenetére
SDMaidel szoktam (maps, book, ilyenek), ha nem sikerül ott valami nem lesz rendben a root környékén.
-
arni1
aktív tag
Itt is felment tegnap az m3, eddig szépen fogyaszt, és ugyebár még nem is "állt be" az akksi. (ha jól tudom 2-3 töltés kell neki) Az új boot animáció nagyon szép Kíváncsian várom, hogy milyen is lesz egy kis idő elteltével.
Más: power gombot cserélt már valaki a telefonban?
-
Crestol
tag
válasz randras_83 #44596 üzenetére
-
Dottore
addikt
válasz Crestol #44673 üzenetére
Mérd már meg egy tolómérővel a telefonod legyél kedves, még akkor is ha nekem valami fura okból következetesen nem válaszolsz, mert képekből nem fog kiderülni. Megjegyzem nekem is orosz (S/N helyett oroszul vannak a jelzések) ahogy már írtam is, nem hamis és ugyanaz van a dobozán mint a tiéden. Pár század lehet méretben a piros és a fekete között illetve a piros más textúra, érzésre is jobban csúszik, el tudom képzelni, hogy tokban emiatt hitted kisebbnek.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Most tervezek visszamenni Preview-ra, szerintetek ha kijön a végleges változat, akkor lehet majd OTA-n felfrissíteni?
PSN ID: marquuard
-
asturel
őstag
DP3-ban javítottak a wifi sebességen, talán már hozza a DP1 szintjét (95/88), viszont LP-on még mindig picivel gyorsabb (volt -- majdnem 100/100)
-
Just_Reboot
addikt
válasz Just_Reboot #44670 üzenetére
A roottal volt a baj. Felraktam az EX kernel helyett az Elite kernelt és mostmár tudom törölni a fölösleges alkalmazásokat és megy a layers is.
Viszont nem megy az AppOpps csak tölt a végtelenségig.
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Fennt az MP3 jól hangzik mi? Zip-ből flashelve, tesztelem atock kernellel rootosan
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
Koga777
tag
Sziasztok!
Segítéget kérek. Feltettem a legújabb Lollipopot nrt-vel, majd rootoltam. A 32 GB tárhelyemből 16 GB lett. Clear Cache és Clear Data a TWRP-ben nem segített. A Factory reset sem. Milyen más lehetőség van?Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
Koga777
tag
válasz dozsabalint #44685 üzenetére
Köszi, format data a TWRP-ben megoldotta.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
bubu333
tag
Hali!
Lehet hülye kérdés de járt úgy valaki hogy a sima gyári billentyűzet nem ajánl fel szavakat? Mióta megvan a teló ez azóta idegesít. Eddig csak és kizárólak kontaktok nevét ajánlotta fel, ezt sikerült kikapcsolnom de arra nem tudom rávenni hogy a sima szavakat ajánlja?
Segítene valaki akinek ez működik hogy mit kell beállítani és hol?
Esetleg van olyan 3rd party billentyű ami teljesen olyan mint a gyári és abban működik? Eddig csak fizetősöket találtam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
torrente91
tag
Sziasztok!
Nem megy az oem lock, mikor újraindítom mindíg visszaugrik.
-
HREH
senior tag
Nektek mennyi ideig ment a bootanimáció DP3 alatt legelső image flash után? Nekem már vagy 20 perce megy...Oké, bejött, minden rendben
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz torrente91 #44691 üzenetére
Küld vissza így. De szerintem egyből az LG nek. Ha meg szóba kerül mond el hogy gyári imaget flash miatt van nyitva oszt jó napot
-
marquuard
veterán
-
torrente91
tag
válasz randras_83 #44693 üzenetére
Értem, de ha telenorhoz adnám, ott lehet megakadna a dolog? Csak mert most nekem az lenne a legkézenfekvőbb mert olyan idióta munkarendbe vagyok, hogy nem tudom mikor tudnám az LG-hez bejuttatni.
-
Dottore
addikt
válasz torrente91 #44695 üzenetére
Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked. Szerintem amúgy nem.
Ha kérdezik mond meg, azért nyitottad ki, mert megpróbáltad a factory images-t feltenni, hátha azzal jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Szabo_0
csendes tag
Az új M-ben már van javítva ez a stagefright-os hiba vagy még nincs róla információ?
Lenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
hm_guesswho
tag
Hali!
Elképzelhető, hogy behalkult magától a hangszóróm? Eddig semmi baja nem volt, de tegnap mikor felvettem a telefont olyan halkan hallottam a beszédet, hogy kb. már a fülemből lógott ki a telónak a fele.
Vagy csak annyi történt, hogy a Szigeten annyi por szállt bele, hogy picit megsínylette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest