- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotti824
tag
Android 6 prev 3 van fent. ebben már megújult a gyári zene felismerő kinézete is.Kérdésem hogy hol tudom megnézni hogy miket ismertettem fel vele eddig?mert az előzőbe volt a widget szélén egy kis óra ha jól emlékszem.azt megnyomva előjött az úgymond előzmények. na most is felismertetek egy zenét és ha kilépek belőle többet sehol nem találom hogy miket hallgattattam meg a programmal.valaki?
-
G4bi89
senior tag
válasz Draken #45453 üzenetére
Recovery -ben zip feltelepít,rendszer alól .apk szintén, ezután már ott kell figyelnie egy xposed installernek a programok között.
Milyen rendszer van fent pontosan? Mert másik zip-et kell flashelni ha kitkat vagy 5.0xx vagy 5.1.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Dottore
addikt
válasz slice14 #45448 üzenetére
Én nem írtam. Talán ezt értetted félre, vagy valaki mástól olvastad.
-
Dottore
addikt
válasz slice14 #45457 üzenetére
Azóta megpróbáltam ismét és minden ok. régebbi verziónál volt némi anomália, de szerintem teljesen rendben van most már. Igaz ennek ellenére nem használom, mert ha nem lesz, megy a szenvedés mire megoldom a megszokásaim nélküle. Úgyhogy egyenlőre marad amikkel pótolni tudtam.
Mondjuk ez lehet nagy baromság. ezen gondolkodnom kell még.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Dottore #45458 üzenetére
Én szivem szerint meg a cataclysm-et használnám, de a fejlesztő még mindig ül a 48I-s build stabil kiadásán. Tudom a béta is használható, de ha már az image-ból fejeszti és csak hozzáadja az extrákat, akkor legyen már kicsit gyorsabb a dolog. Egyébként a chroma-val sincs bajim, csak hiányzik a qs-ből a network kapcsoló (2g/3g/lte).
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
asturel
őstag
Másnak nem szokott random időként "com.google.android.gms" sok procit enni? Időként csak azt veszem észre, hogy meleg a telefon és egy mag teljesen ki van hajtva, miközben semmit nem csinálok és csak reboot segít.
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Ezeket az Anker töltőket, kábeleket honnan lehet rendelni? ianker.com USA only, ebay-en nem találok eu pluggal csak olyat, amihez adnak adaptert.
Valakinek döglött már meg az n5 töltője? 2. év gyári lg garancia is teljeskörű azaz vonatkozik a töltőre is ? Látszólag tölt, viszont 1%-ot nem töltött az éjjel, azt hittem a kábel a rossz, de töltőfejet cserélve rögtön tölteni kezdett.. -
Dottore
addikt
válasz StarKiller89 #45460 üzenetére
Mert nincs kész. Meg lesz az most már lassan , de csak a Google a megmondhatója, hogy mikor.
Nyelv és bevitel/ Személyes szótár -
próbakocka
senior tag
Rossz helyen tettem fel a kérdést? Meglepne. Értem én hogy nem mélyvíz egy tok kiválasztása, de azért az egyéni tapasztalatok érdekelnének ... főleg annak tükrében hogy már alig gyártanak bármit N5-höz, ami nem fekete ...
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
asturel
őstag
Volt 3 különböző US<>EU plug adapterem, lötyögtek, kicsúsztak a fali konnektorból, nem érintkeztek jól. Egy ilyen 3 vagy 4 portos töltőnek azért nagyobb a súlya is és ahogy látom csak az 5 portosnál van külön kábeles megoldás.
Igaz, N4-hez kínai olcsó adaptereim voltak, de nem kockáztatnék inkább -
( V )
veterán
válasz próbakocka #45465 üzenetére
nem is kérdés volt hanem kijelentés
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
radicspeter1
őstag
Ez a kerativitás a Google részéről...[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
metal01
őstag
-
YAS-dude
őstag
válasz próbakocka #45465 üzenetére
Nem tudtuk, hogy kötelező válaszolni. Esetleg elképzelhető, hogy senki nem tud a kritériumaidnak megfelelő átlátszó tokról? (Nekem egy fehér spigen ultra fit van, védi a hülye kiálló kameralencsét, meg a gombokat, meg a sarkokat, meg a kijelző szélét. Kopik is, de leszarom, azért van hogy védje a telefont, nem azért hogy nézegessem. Pont annyival lett tőle nagyobb és vastagabb a telefon, hogy kényelmetlen egy kézzel használni, de ennél vékonyabb tok nincs ami még azért védelmet is nyújt)
-
metal01
őstag
válasz Scooter74 #45473 üzenetére
Én is. Ha tényleg érdemes majd váltani akkor gondolkodás nélkül váltok. Remélem a Telenor beveszi majd a számlás készülékei közé...
Szerk.:
slice14 #45459: A Cataclysm újabb stabil verziója már hamarosan kijön (remélem). Ahogy látom készül Marshmallowra is.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Sziasztok!
Nektek frissült már a Google app? Nekem még mindig a régi van. Pedig a Playen is már az új ikonos van. Próbáltam feltenni az Apkmirrorról de nem engedte. Nekem Preview3 van fent, lehet amiatt?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
slice14
veterán
válasz radicspeter1 #45469 üzenetére
Sokat kódolhattak, míg a nyalókából mályvacukrot varázsoltak.
Ha Mars lett volna a kódneve, akkor csokik lógnának az égből?
Bár ez nem utal a Mars-ra, de ez milyen jól nézet volna ki az flappy android-ban:
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
bads1
aktív tag
Üdv, mi lehet az oka annak hogy az előlapi kamera nem működik? Egyszerűen nem találom a megfelelő ikont amire rányomhatnék. Meg úgy általában ha rányomok kamerán belül a beállításokra kiírja hogy az alkalmazás leállt Elromlott vagy szoftveres hiba lehet? 5.1.1 van fent.
-
-
dud998
őstag
válasz radicspeter1 #45477 üzenetére
Próbáltam és azt írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve. Pedig az ismeretlen forrás is be van kapcsolva. Nem értem...
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
metal01
őstag
Akkor ott valami más baj van. Biztos, hogy a megfelelő appot tetted vissza? Attól, hogy eltávolítod és újratelepíted nem kellene ezt csinálnia...
Szerk.:
Ha végképp nem megy én a helyedben menteném ami kell és tiszta stock flash imageből. Az a biztos. Ha utána is ezt csinálja, akkor lehet hardveres is. Bár nem hinném.
[ Szerkesztve ]
-
mr.szabados
tag
M prew 3-mon más is tapasztalta hogy telefonálás után nem kapcsolja vissza a kijelzőt? a proxy szenzorom működik ellenőriztem valaki valami ötlet?
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
Szabo_0
csendes tag
válasz mr.szabados #45489 üzenetére
Igen!
Néha nekem is előferdülLenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
törölt tag
Melyik progival lehet nyomon követni, hogy mi mennyire fogyasztja az akkut? Két napja nagyon merülök, pedig semmi újat nem telepítettem... Ma úgy merültem 100%-ról 40-re fél nap alatt, hogy 10 perc kijelzőidőm volt és 5 percet telefonáltam, egyébként hozzá sem értem mert el voltam havazva.
-
G4bi89
senior tag
Új frissítés jól látom ? LMY48M
Elvileg ez már az első havi frissítés, ami a biztonsági réseket,bugfixeket tartalmaz. Csak azt nem tudom mit is javít pontosan.Jó nagy szívás lesz ha havonta jön valami, mert mindig újra kell rootolni, meg ami a /system -re települ (adaway,wakelock detector,xposed...) azt szintén.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
metal01
őstag
Huhh. Ha egy tiszta image flash után sem működik az előlapi kamera akkor az lehet már hardveres probléma is. Nem esett le a telefon, vagy ütötted neki valaminek? Esetleg a szalagkábel mozdult el - nem érintkezik rendesen. Garos még? Érdemes lenne megnézetni. Ha nem akkor fagyalllo kolléga javasolt itt a ph-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest