- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz TTTotya #44800 üzenetére
Közben kiszedtem az utolsó SlimLPből a SlimLauncher APKját, és tökéletesen működik, úgyhogy nem aggódok miatta
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
CB
senior tag
Sikerült feltenni, de máris van néhány kérdésem.
Az első: Hogy tudom a gmail fiókomat beállítani? Új fiók készítésénél nem ajánlja fel.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Just_Reboot
addikt
Na, nálam is előjött a random kikapcsolás bug M Preview 3 alatt. (MPA44l) Az elmult 1 órábam 3x kapcsolt ki a telefon magától. Az a vicc hogy tegnap este óta most csinálta először.
-
TaylorPro
addikt
válasz Just_Reboot #44804 üzenetére
Csak MPA44l esetében van ez a bug? Mert akkor kihagyom.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
radicspeter1
őstag
válasz Just_Reboot #44806 üzenetére
Gyalulva raktad fel? Remélem nem hardveres gond ál ez mögött...
Nálam álom szépen fut eddig minden.
Egyedül a google játékokat nem tudom frissíteni mert hibát ír ki...[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
TaylorPro
addikt
válasz radicspeter1 #44807 üzenetére
A játékok nekem sem tud frissülni az első M3 alatt. M2 alatt meg a Chrome. Amúgy szuper jó az M, nekem akkuban megváltás.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MrPetya19
addikt
Én meg az első preview 3-on vagyok és még nem indult újra, csak egyszer a mobilnet nem akart működni, bár ez szerintem szolgáltató baki.
Ja és egy app nem igazán megy rajta, a snapchat.
Egyébként hogy lehet gyorsan elérni a google now-t?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
SybenX
őstag
Hogy lehet gmail fiókot eltávolítani gmail-ból?Apámnak beléptem a gmail fiókjába,hogy megnézze az emaileit és most nem tudok kilépni az övéből.Hogy lehet megcsinálni,hogy csak az én gmail fiókom legyen belépve a gmail-be?Vagy csak adatok törlésével lehet?
-
Just_Reboot
addikt
Persze, ilyesmit mindig tiszta telepítéssel rakok fel. Amúgy az a vicc hogy nekem nem is n5-öm van.
Viszont azóta egyszer sem csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Just_Reboot #44813 üzenetére
LOL akkor mid van, Galaxy-d?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
válasz Just_Reboot #44815 üzenetére
fúúúj egy motorolás!
na jó egye fene.... vagy esetleg megróbálhatod még a Háztartási gépek / sütő / tepsi szakfórumot
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
TaylorPro
addikt
válasz Just_Reboot #44817 üzenetére
Ha már itt tartunk. Volt ötösöd? Érdekelne egy nexus 5 vs 6 vélemény. A 6 szerintem ritka szép lett, de tetszik az 5 puritánsága is nagyon. Az 5 col szinte már határeset nálam a kényelmes egykezes használatkor.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Nite
őstag
hat gyerekek, megjott nekem is OTA az M3(I) de a wifi ugyan olyan hulladek mint volt
Paid my dues!
-
MrPetya19
addikt
válasz Just_Reboot #44817 üzenetére
Egy oyan összehasonlítás engem érdekelne.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
LógaGéza
veterán
válasz TaylorPro #44818 üzenetére
Ha már feljött akkor HTC One M8/M9-e volt/van valakinek? Érdekelne egy összehasonlítás, ugyanis lehet M9 lesz belőle, ha nem jön idén az új N5.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
dwelablack
tag
Én m8-ról jöttem át, mire vagy kíváncsi?
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dkovizoli
addikt
Nálam mindkét dp3 zipből ment fel. Nincsenek ilyen gondok. Az első alatt a chrome nem frissült, de a második teljesen hibátlan. Az első egész jó üzemidőket és sot-ot tudott hozni. Eleinte stock, majd hellscore kernellel root-tal. Jelenleg full stock. Sajnos az igo szülinap nem megy. Ennyi.
-
LógaGéza
veterán
válasz dwelablack #44824 üzenetére
Igazából a váltás oka, és a kettő közötti különbség. Gondolom az N5 az alap Android miatt gyorsabbnak érződik, a HW pedig ugyanaz.
-
gabro0
őstag
válasz dwelablack #44824 üzenetére
Ez engem is érdekelne
Akkuidőben mennyi a különbség, és Boom Sound hangszóró tényleg olyan jól szól-e, mint mondják? Sokszor nincs lehetőségem másra, ilyenkor a telefon hangszója az egyetlen hangforrás (fejhallgatót nem hordozok magammal, fülhallgatót meg kerülöm).
-
marquuard
veterán
PSN ID: marquuard
-
dwelablack
tag
Az m8-cal egyetlen egy bajom volt. A méret
Minden másban viszont jobb mint az n5, de sajnos jópárszor kiejtettem a kezemből, így megváltam tőle.
Akkuidoben sokkal jobb. Az én átlagos felhasználásom mellett (többet telefonálnok mint nyomkodom) minimum másfél napot bírt. Ez n5-nél maximum, de inkább 1 nap. Nagy előnye viszont a vezeték nélküli töltés, vettem párat, így sok helyre tudom úgy ledobni a telefont hogy töltsön. M8 ezt nem tudta.
A telefonálás és a hang minőség sajnos nincs egy osztályban. Amióta n5öm van, mindenki panaszkodik, hogy alig hall, sőt ezzel halkan nem is tudok telefonálni, míg annál suttogva is siman hallottak. Ez nagyon zavaró. A lányom sokat hallgat yt zenét a telefonomról, n5-nél leszokott róla, mint egy szokol rádió. M8-nál még a mély is szépen kihallatszott. M8ban van infra, nagyon kényelmes volt, hogy a tvt/klímát lehetett kezelni.
Mikor eladtam még úgy volt hogy megkapja az 5.1.1et, mára kiderült hogy nem, de amúgy szoftveresen nekem nem volt bajom vele. Nem voltak beragadó alkalmazások, nem szívta semmi feleslegesen az akksit. A kamerája nagyon gyenge, de n5-nél sem túl acélos, de azért kicsit jobb.
Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha a mérete nem lett volna gond, nem jövök át, az én véleményem szerint az egy jobb telefon egyébként. Remélem nem sértettem meg senkit.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
CB
senior tag
Feltettem tegnap a CM12.1-es romot.
Nem rossz, nem rossz, de néhány kérdés:
Van a CM romnak olyan végleges változata, ami a 4.4.4-es kitkat-re épít?
Sajnos nekem ez a verzió már túl "agyon dizájnolt".
Ahogy belaktam, már jött is rá OTA frissítés. Ha felrakom a frissítést, újból lakhatom be a telefont, vagy megmaradnak a programok, beállítások?Kipróbálnék más romokat is, mit tudtok ajánlani, amit TWRP recovery-ből lehet telepíteni?
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
LógaGéza
veterán
válasz dwelablack #44829 üzenetére
Egyáltalán nem, nagyon jó, hogy így összehasonlítottad, köszönöm, főleg azt, hogy mindezt a mindennapos használatból eredendő összehasonlítást is megejtetted
Nekem még egy nagy előnye lenne, hogy támogatja a Mobiltárcát. Kipróbáltam, fogdostam, nyomkodtam, méretben is stimmelne, azzal se lenne bajom, ráadásul maga az, hogy fém ház még egy plusz.
Na majd meglátjuk mi sül ki a N5 2015ből, de lehet átmegyek HTCre - abból is van GPe úgyisCB
Összefoglalóban van pár ajánlott ROM, mindegyik felrakható TWRP-ből. Szerintem még most nézegesd, mielőtt belakod.
Ha csak a dizájn nem tetszik amúgy, akkor vannak témák, amik akár kombinálhatók is, így jobban a te igényeidre szabhatod a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Egy marshmallow hátterű screenshot.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok. Most gondolkodok telefon vásárláson. Szerintetek megéri még megvenni a nexus 5 öt?
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
CB
senior tag
válasz asturel #44837 üzenetére
Asturel:bocsi, nem válasz akart lenni, csak táblagépezek, és mellényúltam.
Köszi mindenkinek, már rengeteget segítettetek.
Feltettem a CM11-et próbaképpen. Miért van az, hogy a gapps (ami a CM12.1 alá simán felment) nem települ? Nem hoz hibaüzenetet telepítéskor, de a telefon indításakor nem jelennek meg a programok?
A gapps-oknak van köze a feltelepített rom-hoz? Tehát egy feltelepített rom alá csak a rom alá készített gapps tehető fel?Egyébként a CM11 tetszik, erre ugye nem fog OTA jönni a 12.1 frissítés?
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
LógaGéza
veterán
Mert az nem való hozzá. Ezt rakd fel mellé.
Annyi köze van, hogy a főverziónak azonosnak kell lennie. Pl az esetedben 4.4 alá nem tehető fel a 5.1-es GApps.[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz dwelablack #44844 üzenetére
Ja, a dpi-ről nem tudok nyilatkozni. De tudtommal root kell hozzá.
-
slice14
veterán
válasz pumukli56 #44847 üzenetére
Igen ezek, annyi különbséggel hogy a zooper widget pro-ját használom.
A tasker meg az adatokat szalitja. De azért oldottam meg így, hogy fel tudjam olvasgatni.
Ha gondolod elküldöm a projektet pm-ben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest