- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
A mai CM ben nincs benne az 5.1... Akkor meg varok a frissitessel.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Nova91
tag
Sziasztok! Gondolkozom egy ilyen telefon vételén, de az akku idő elbizonytalanított.
Én általában Zene hallgatásra, messengerre, kb. napi fél óra böngészésre használnám, nincs is túl sok alkalmazásom. Se videó, játék vagy filmezés. Maps alkalmanként. Internet egész nap menne rajta legyen az 3G vagy Wifi. Tehát nem nyüstölöm inkább csak a szinkronizálás menne rajta.
Esetleg ha más is hasonló módon használja meg tudná nekem írni, hogy kb. nap végére, hogy áll a telefon töltöttsége?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
slice14
veterán
Ezzel végge az N5 forgalmazásának a play-en.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
törölt tag
Random újraindulásokat nem tapasztalt senki 5.1 alatt? Feltettem full wipe-al és böngészés közben ma kétszer is újraindult...
-
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy GravityBox-al a QS-be lehet új csempéket rakni? Én nekem ezek a fontosak, kb csak emiatt van custom rom a telefonon, de ha meglehet oldalni GB-vel is akkor rakom is fell full wipe-al az 5.1-et és amint jó lesz a GB rendesen, akkor azt is rakom fel hozzá.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
-
yodamastah
őstag
válasz Nova91 #37202 üzenetére
Egy átlag nap nálam így néz ki. Kb 1 óra képernyőidő mellett 70%-75% körülre merül reggel 8tól este 10ig. Ebből az 1 órából kb fél óra böngészés, többi az egyéb nyomkodás (telefonálás, watsapp, viber). 4G-t használok és szinkronizálás megy nonstop, nem használok wifit sehol. Fényerővel nem spórolok, napközben 70-100% környékén használom. Általában elég jó vételem van (4G).
Természetesen vannak sokkal zúzósabb napok is, pl van hogy órákat megy mint wifi hotspot, vagy sokat netezek, esetleg játszom valamit rajta, ilyenkor sokkal jobban merítem, de 20% alá még nem mentem.
Szóval az én átlag felhasználásom mellett simán elég lenne 2 naponta tölteni, de persze mindennap töltöm, mert kellhet a tartalék kakaó
Teljesen gyári rendszert használok (5.0.1) még rootolva sincs. Sajnos zenét nem hallgatok róla, nem tudom az mennyire eszi az akkut.
[ Szerkesztve ]
-
YAS-dude
őstag
Új Cataclysm, új ElementalX, 5.1 alapon
-
slice14
veterán
válasz YAS-dude #37211 üzenetére
Már ki is jött a béta...
Mennyire stabil a cucc? Bár inkább megvárom a stabil verziót.
Ahogy nézem az 5.0-ás changelogot kb egy fél-egy hónap volt a stabil verzió megjelenéséig.
Nemértem meg a guglit. legalább az szerkeszthető qs-t és center clock kapcsolót raknák bele a stock-ba.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
eisento
addikt
Na fel merjem tenni 5.1.0-at nexus root toolkittel vagy varjak meg vele? 4.4.4en vagyok mert az appcrash es a random restartok miatt eddig hanyagoltam 5.0.1
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Nova91
tag
Köszönöm a válaszokat! Egy utolsó kérdésem lenne még. Van bármi kellemetlenség a telefon használata során? Például gyengén fogja a wifit vagy lassan áll fel a GPS... Ilyen aprosagokra gondolok.
-
Robbertho
aktív tag
válasz YAS-dude #37213 üzenetére
Van egy kisebb kellemetlenség a Cataclysm 5.1 Beta-ban:
Nem jelennek meg az értesítések, valamint 1-2 perc elteltével nem lehet lehúzni a gyorsbeállítások panelt. Ez utóbbit egy képernyő ki-be kapcsolás megjavítja megint 1-2 percre, de az értesítések akkor sem jelennek meg.
Remélhetőleg 1-2 napon belül javítva lesz
Érdekesség csak, hogy pontosan ugyanezt tapasztaltam stock 5.1 rendszer+előző cataclysmról áthozott adattal is. Akkor data wipe megoldotta, de mivel most más a ROM, és másoknál is jelentkezett a bug, itt nem hinném, hogy megoldást jelentene.Szerk.: a készítő már válaszolt is, ez nem bug, ezek szerint a wipe hiánya okozza.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Tegnap ugye rootoltam a telefont és feltettem franco kernelét, de úgy nekiállt laggolni a chrome, hogy netezni sem lehetett.
Így elkapott a harcideg és újra flasheltem a Factory Imagest, és láss csodát a telefon nem merül nincs fölösleges futó app, és márt nálam is megvan a bűvös 1.1GB!
Annak ellenére sem merül, hogy 4G-n vagyok!
De mondjátok meg ez miért van?
Ugyan az a Factory Images, csak a gép más amivel feltoltam!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
arkone
aktív tag
válasz Dzsuri89 #37171 üzenetére
Igen, valami nem oké, estére sohán hagytam, wifit kikapcsoltam és még így is folyamatos wifit jelzett az akku menüben.
Aki feltette már az 5.1-et, kipróbálnátok?
Wifi/speciális/tartsa bekapcsolva a wifit alvó üzemmódban.
A gondunk az, hogy ha kikapcsolom a wifit, lekapcsoljuk a képernyőt éjjelre pl, de az akku menüben folyamatosan mutatja, hogy aktív a wifi.
-
HREH
senior tag
Chrome alatt nektek nem szokott olyan hiba lenni (5.1), hogy pl. egy hírportál cikkei között lapozgatok, és megáll a görgetés? Nem is reagál a kijelző ilyenkor a koppintásra/pöccintésre. Ha Home gombot nyomok, és visszalépek Chrome-ba, akkor megint jó 1-2 percig.
Valaki tapasztalt esetleg hasonlót? Teszek majd fel videót, hátha úgy jobban érthető.[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Robbertho
aktív tag
válasz slice14 #37222 üzenetére
Jobban utánajártam a dolognak, és én hibáztam, nem wipeoltam telepítés után. Wipe nélkül is volt rá megoldás, most már minden értesítés megvan, hibátlan a béta is.
Aki esetleg dirty flashel Stock 5.1 ről cataclysm 5.1 betat, és nem jelennek meg az értesítések, a következő majd segít:
My home/back button, notification pulldown isn't working after a dirty flash
- Open a terminal emulator on the phone and digit:
- su (enter)
- am start -n com.google.android.setupwizard/.SetupWizardTestActivity (enter)
- follow the instructions and possibly reboot after. -
eisento
addikt
-
Scooter74
őstag
Persze próbáld meg elsőnek csak a kernelt vissza tenni!
Igaz én nem gatyáztam vissza tettem full Stockra a telefont!(#37235) metal01 Elsőre minden kép a Stock flashelést javaslom, és ha nem jön be akkor mehet a root meg a másik rom a telefonra!
Vagy a root után az Xposed+GravytiBox páros![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
metal01
őstag
Úgy látom megy az ötpontegy-láz rendesen. Egyenlőre csendes megfigyelő vagyok Várok még a flash-eléssel. Mit ajánlotok; a CM12-t, vagy a Cataclysm ROM-ot? Persze, miután megkapta az is az 5.1 update-et. Vagy esetleg vissza stock-ra? Jelenleg Boostpop + EX kernel van flash-elve. Kb. naponta/kétnaponta kell restart a memory leak miatt.
(Baromi nehéz dönteni a ROM/kernel párosítások között. Már egyre inkább a stock felé húzok...)
-
eisento
addikt
na akkor most szeretnek segitseget kerni. "android is starting"
Optimizing app xx of 107.eljut107-ig majd restartol es ujrakezdi, de meddig? kikapcsoltam mikor meguntam a 8.-nal volt egy wipe torles elinditottam de ugyanezt csinalja ismet....
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
marquuard
veterán
CM Browser nagyon durván zabálja az akksit.
Opera mellett van másik böngésző, ami kevesebbet használ?PSN ID: marquuard
-
zolka95
őstag
Jelentem: Nálam is f@sza az 5.1. Előtte 5.0.1 volt. Kedd délután raktam föl. Azóta nincs vele bajom, nincs memory leak sem.
Flashlight bug sem.
Szerintem ez jó rendszer lett. Eddig nem olvastam itt olyat, hogy valakinek újratöltené az appokat. Szerintem jó lett.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
forgonati
őstag
válasz metal01 #37235 üzenetére
Fura, nekem is Boostpop van jelenleg a saját kernelével, de volt nekem is EX kernel, én nem tapasztaltam ezt a memory leak-izét. Csak mákom van? Olvasgatom itt hogy mindenki panaszkodik rá rom-tól függetlenül, de nekem 50 óra uptime után is simán 1 GB felett van. Nem értem. Amúgy nézegettem az XDA-t, Boostpop-ra is hegesztik már az 5.1-es update-t a tag azt írja hogy hamarosan lesz.
Keelah Se'lai!
-
radicspeter1
őstag
Na MINDENKI elégedett az 5.1-el?
Mert én amióta kijött csak folyok szét a kijelzőn, s egyszerűen nem birom lerakni!
(Emlékeztem még amikor azt mondtátok hogy az Isten szóljon belőlem amikor azt mondtam hogy kijön a tökéletes 5.1 aztán majd a tuti frankó egyedi romok is Future is here!!
Jah és nem győzöm a barátaim kezéből kivenni a telóm mert mindenki kiváncsi milyen is a tökéletes android érzés[LG NEXUS 5]
-
Buster17
addikt
válasz radicspeter1 #37248 üzenetére
Kijött már?
Bár én otán várom
-
Víz Elek
senior tag
Bucsuzom a topictol, kenytelen vagyok valtani, mert hiaba az 5.1, nalam elo-elo jovoget a memory leak, jelenleg is 800-900 mb-ot eszik a rendszer, 48 ora futasido utan, raadasul a kamera bug is elojott.
Eloszor ugy volt, hogy SGS5-re valtok, de felek, hogy annal is az 5.0 ugyanezt produkalna, igy inkabb i5s-re valtok.
Koszonom szepen az osszes eddigi segitseget, nagyon jo kozosseg, jo emberekkel.
Tovabbi jo forumozgatast.
Sziasztok!
Samsung S9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest