- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
Nincs valakinek magyar leírása erről a dirty flashről?Azt nemvágom,ha egyszer van eggy főzött romom,akkor arra hogy lessz úgy stock kernel,hogy maga a főzött rom megmaradjon?ha azt írjátok h rakjam fel a gyári rendszert?Ne nézzetek hülyének,értem itt 1-2 emberre,énis tudnék fogós kérdést feltenni,amire csak pislogna.nekem azt tanították,hogy kérdezni nem szégyen
OnePlus nord 2t
-
Sajtqukac
tag
válasz siofok #15752 üzenetére
Ha slim romod van fent tegyük fel egy Franco kernellel akkor ahhoz hogy fel tedd a blue kernelt előbb flashelni kell a slim telepítő zipet mindenféle wipe nélkül. Ez rakja vissza a slim kernelt és visszaállít minden módosítást amit a Franco végzett. Erre azért van szükség hogy a sok különböző módosítások ne akadjanak össze (Franco-><-blue). Amikor így wipe nélkül flashelsz fel egy romot például ezt nevezik dirty flashnek, "piszkos telepítésnek" mert nem wipeolsz, "takarítasz" flash előtt. Úgy kell el képzelni mint ha egy autót festés előtt nem csiszolnak le, csak simán rá festenek a jelenlegi festékrétegre ami csúnya lesz, és lepattoghat. A dirty flashelésnél is gyakran jönnek elő hibák. Remélem valamennyire sikerült elmagyaráznom és így már érthető.
-
siofok
őstag
Ééééérteeem!ezer köszönet mindenkinek,így totál eggyértelmű már!az kevert meg,h volt aki gyári romot írt,h azt tegyem fel.így már tiszta.köszi mégegyszer!
OnePlus nord 2t
-
maggi1886076
addikt
Facebook nektek normálisan működik? Eléggé lángol nekem. Tudom, hogy nem a legstabilabb app, de eddig nem volt ilyen.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
nagyúr
válasz maggi1886076 #15757 üzenetére
Nekem mindig is laggolt.
-
w333
félisten
válasz maggi1886076 #15759 üzenetére
Hát igen ... a Google + alkalmazástól volna mit tanulni a Facebook -nak is
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
MartOOn
addikt
válasz maggi1886076 #15759 üzenetére
Egy guriga f0s volt eddig is de most alulmulja onmagat... Mintha SE xperia minin nyomnam a RR3-at laggol majd szalad kezelhetetlen xar.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
TODI1111
veterán
Ha fel akarom tenni a code blue kernelt akkor hol találok recoveryből felrakható stock romot?
-
-
L.L.
senior tag
Sziasztok, nagyon láma kérdés, de tegnap váltottam htc one-ról, és ott kicsit másképp működtek a gombok. Amivel bajban vagyok pl. az Es File Explorerben hogyan tudom a menüjét előhívni? Köszi
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Frozzy
őstag
MIUI alá ki milyen kernelt ajánlana ?
felraktam a miui-t de eléggé szopálja az akksit így gondoltam feldobnék valami fasza kernelt de nem nagyon vagyok jártas, hogy itt melyik a jó kernelek.
vagy mondhatnátok 4.4.2 használható és fasza kerneleket!
köszi segítségeteket!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
maggi1886076
addikt
válasz Frozzy #15769 üzenetére
Stock rom + kernel. Amit eddig a nexus 5n kiprobaltam, mind egy nagy rakás szar volt. A normális romok még varatnak magukra.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Frozzy
őstag
válasz maggi1886076 #15770 üzenetére
az tény, hogy GS3-hoz képest N5-n még gyerek cipőben jár a miui de már szerintem most nagyon is jó. egyéb probléma nincs vele csak, hogy kicsit kajálja az akksit. ami nem is lenne gond mert még így is bír kb 3óra kijelző időt egy töltéssel. de hátha lenne valami kernel amit aládobnék és jobb lenne
ezért is kértem, hogy legalább mondjatok kernel neveket és én majd rá próbálgatom
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
twine
veterán
Nem akarok senkinek semmi "ajánlani",,,inkább csak saját tapasztalatokat osztanék meg:
Stock ROM+kernel:Stock ROM + Franco#50
(Nem akartam több képet beszúrni,,igy csak leírom...)
18 óra készenlét,,4+ óra kijelzőMindenki másképp használja a telefonját...én főként böngészek(Dolphin),levelezek, Viber "chat", GSM telefonálás,Naptár,
MInden szinkron bekapcsolva,,,Napi cca 2x40 perc zene(utazás közben) 3 email fiók,,,stb..stb...
Úgy érzem kihasználom a telefont(azon kívül hogy játszani, nem játszom) gyakorlatilag a telefon az agyam, és aszisztensem,titkárnőm...Szóval mikor mondtam hogy szerintem a Franco sz@rabb üzemidőben mint a Stock,,,gondoltam hogy kell még neki idő,,igaz is volt,,,szépen beállt egy idő után,,
Kb ugyanazt nyújtja üzemidőben a hétköznapokon mint a stock, csak "okosabb" ugye...
Google Now ki van kapcsolva,,,nekem nem kell...
Bocs mindenkitől a sok képért... -
maggi1886076
addikt
-
twine
veterán
válasz maggi1886076 #15777 üzenetére
[link]
Én nem wipe-oltam semmit,,,Stock után a touch controll felrakta a saját módosított stock kernelét,,,én meg azt cseréltem le a franco-ra TWRP alól... hogy ez így "szabályos" e vagy sem,,nem tudom
MInden esetre gond/hiba nélkül teszi a dolgát...illetve megvettem hozzá a FKU-t hogy teljes legyen a kép...
Azzal birizgálom a színeket...meg a mikrofon erősítést...
Nem is léptem tovább #50-ről... -
dnelb
veterán
válasz maggi1886076 #15770 üzenetére
-
knoxhu
senior tag
Spigen-nek van most egy ilyen akciója: [link]
Mit gondoltok, jó ezért az árért?[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
-
Pipikék
tag
Stock android + Code Blue kernel fényképezésbe nem ad olyan élményt mint stockon főleg HDR+ -al nem valami jó a minőség .Visszaraktam a gyári kernelt sokkal jobb.Tapasztalt valaki ilyent?
-
atillaahun
veterán
Bocs az off-ért de tudja valaki, hogy a radio image fájl csak a GSM modul-hoz tartalmaz driver-t vagy a WiFi/BT-hoz is?
Csak mert döglődik a BT és rom csere nem segített. Hogy lehetne ebbe belenyúlni?[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz atillaahun #15786 üzenetére
WiFi és BT drivert is tartalmaz !
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz atillaahun #15786 üzenetére
Ha tartalmazza, akkor elég egy factory image flash. Az mindent újra ránt. Persze csak akkor, ha nem hardveres a probléma.
Ha tévednék, javítsatok ki.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
w333
félisten
válasz atillaahun #15789 üzenetére
Igen elég ... kérdés hogy melyik telefonra és milyen rendszer kell ?
Parancssorba pedig "fastboot flash radio.img"
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz atillaahun #15791 üzenetére
Tessék Nexus 4 factory image a legfrissebbet (4.4.2) letöltöd és kicsomagolod majd csak a "radio.img" flasheled
Már csak azt nem értem ... hogy akkor mit keresünk a N5 topikban ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz atillaahun #15793 üzenetére
És tényleg ... bocsi de valahogy elsiklottam a kérdés mellet
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok,
(Még) nincs Nexus 5-öm, csak érdeklődnék, hátha valaki külföldről szerezte be a sajátját:
A bécsi MediaMarkt-ok LG-garanciát adnak, de hogy lehet érvényesíteni? Csak az ottani, vagy itthoni MM-okban, vagy az LG szervizénél stb.?
Köszi a választ! -
BeastMode
őstag
Szerintetek ez mennyire lehet jó?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.