- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz radicspeter1 #15397 üzenetére
Inkább ez
Edge-nek is ez van, és állítása szerint nagyon patent kis cucc. A vidót érdemes megnézni, hogy milyen könnyű felhelyezni.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
DeathAdder
veterán
Na tegnap este feltoltam ezt a Code Blue "csodát". Hajnali 2 óta tétlen, mindössze 3x ébresztett, és egyet telefonáltam vele.... most esett le 97%-ra.
Gyári kernellel ennyi idő alatt már reggel 10 körül 97% volt mindig.Akkukímélésben tehát én is állítom, hogy az eddigi legjobb kernel amit használtam. A telefon sebességéről még nem tudok nyilatkozni, mert nem használtam azóta ébresztésen meg egy híváson kívül semmire, de majd nyilatkozok arról is, ha szükségesnek találom
Amúgy tök fasza, hogy véletlen visszaolvastam egy régebbi beszélgetést a haverommal, hogy no nekem se lesz Nexus 5 -öm, ilyen szar akkuval nem is értem mit akarnak. Erre most van N5 és akku téren nemhogy elmegy, de még elégedett is vagyok, a többiről nem is beszélve..
-
siofok
őstag
válasz DeathAdder #15402 üzenetére
És mindezt köszönhetjük. Radicspeter1 fórumtársnak,hogy anno megosztotta velünk! :-)
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
twine
veterán
válasz GrooveHero #15401 üzenetére
Én maradtam a Spigen Ultra Crystal fóliánál...
Mert, bár hangoztattam, hogy jó ideje nem használok fóliákat,,,
Mikor leadtam a rendelést a dbrand hátlap és oldal skinre, és a Slikwraps kamera lencsevédő fóliára,,,úgy gondoltam ha már új a telefon, és körbe van "ragasztva" (tokot nem akartam, mert irgalmatlanul tetszik a dbrand-al a telefon) akkor ne maradjon ki a kijelző sem,,,és mivel a Spigen-re voksolok mindig,,,most is azt vettem...
Nem bántam meg,,,nem karcolódik(fólia,nem GG,, szóval a helyén kezeljük a kijelentést), nem szivárványosodik,,csúszik f@szán, nem olyan mint a gagyi tapadós fóliák,,,szóval kva jó...
Ajánlom az olyan "konzervatívoknak" mint én...és a Spigen árait figyelembe véve fele annyiba sem kerül, mint az (Spigen) üveg "lapocska"...(Fotó még mindig nem tudom mikor készül a telefonról)
-
siofok
őstag
Ma eggy hetes nálam a teló,és az elején felmerülő nehézségeken túlérve,kijelenthetem,hogy eddigi legjobb telóm. :-) tegnap cseréltettem sim kártyát is,hátha megoldódik a térerő eldobósdi,bár egyre ritkább azis.Amúgy nagyobb töltőt lehet hozzá venni?vagy vmi megoldés h gyorsabban töltsön létezik?
OnePlus nord 2t
-
noorbertt
őstag
Elozo nexus5 telomnal is igy nezet ki ez a niklin glass. /Elozo mert gariban csereltettem pont emiatt, csak mas indokkal / De a cserelt telefonon mar nem ilyen es azota sincs semmi pokhalo ...Csak egy kurva szosz, de mitlehet tenni...
Foliat soha tobbet nem veszek az fix. Csak ilyen glasst
-
tothak
tag
válasz radicspeter1 #15388 üzenetére
És annak mit kell csinálnia, aki stock romon van?
-
radicspeter1
őstag
És a dbrand mennyire tartós? Pl zsebből ki-be nem válik fel? Illetve mennyire leszedhető/visszarakható?
Ezek érdekelnének nagyon ezzekkel a fóliákkal kapcsolatban. Köszi mindenkinek aki ír!#15408
Csak simán felflasheli egyből a gyári rendszer alá#15406
Gyorstöltés tudtommal csak kernel támogatottságon múlik. Gyári kernellel nem tudsz nagyobb fesszel tölteni sehogy.[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
tothak
tag
válasz radicspeter1 #15409 üzenetére
Akkor csak hogy bonyolítsam egy kicsit a dolgot, stock rom + franco kernel
Ilyenkor mi a teendő? Továbbra is csak simán fel kell flashelni a code blue-t? (És ha már itt tartunk, gondolom FKU kuka... helyette valami a code blue-hoz? )
-
GrooveHero
addikt
Nekem is van 3db, de még az van fent, amivel vettem. Kezd feljönni a széle, gondolom rosszul lett feltéve rá. Már rég lecseréltem volna, ha nem lennék ilyen lusta
Amúgy tényleg jó a Brando állítólag, sztem kövi hónapban be is szerzek egyet.moderálva
[ Módosította: Qru ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
akela91
addikt
Én ezt a glass-t rendeltem, és baromi jó! [link]
Semmi pókháló, tökéletesen csúszik az ujj rajta. 3 hete rajta van, és mintha most raktam volna fel.
-
twine
veterán
-
-
twine
veterán
válasz radicspeter1 #15409 üzenetére
Dbrand nagyon jó minőség...lassan másfél éve fent van az n4emen, és az e betű közepe vált csak fel...
-
GrooveHero
addikt
4db? Igen, négy db van összesen. 3 spigen, 1 nemtommilyen márka, meg egy, ami most fent van a telón, ezt sem tudom milyen fajta. De a spigen az jó cucc, néztem anno videót róla, akkor még teló sem volt meg
-
Lecs@
addikt
Ti mit használtok PC - s wifi file átvitelre ? sok-sok progi van. Kinek melyik vált be a legjobban ? Stabilság, gyorsaság.
512 GB
-
twine
veterán
válasz GrooveHero #15417 üzenetére
2db van egy csomagban,, azért nem értettem ezt a számot...ezért kérdeztem ,hogy két csomaggal rendeltél? De végül mindegy is...
Lecs@:Airdroid[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
válasz GrooveHero #15420 üzenetére
Köszi én is ezt használom. Akkor szerintem maradok ennél.
(#15419) twine azt hittem van már jobb, újabb stb. De akkor jót használok. Köszi kolléga
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
twine
veterán
válasz GrooveHero #15420 üzenetére
Akkor ez csak az én mániám, hogy terméket a gyártótól rendelek....
fura hogy ilyen pack nincs a Spigen honlapján...Persze ettől még lehet eredeti...csak pöppet kétkedek..
De a tévedés jogát fenntartom -
GrooveHero
addikt
Ezt a videót néztem, ez alapján rendeltem. A videó alatt található link az amazon oldalra visz, elvileg az eredeti, amit az ebay-ről rendeltem, az lehet, hogy nem, de a csomagolás stimmelt. Szóval én sem tudom, hogy mi a helyzet most ezen az eredetiségi fronton, de annyira nem is érdekel, mert sztem brando glass lesz rajta.
-
csaby9
tag
Láttam volt szó az aksi időről, kb 1-hete használom ezt a miui romot franco kernellel. Most 1nap 11 óra készenléttel, 1óra zene és 38 perc kijelző idővel 73%-on van az aksi. Hát ez szerintem nagyon jó.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
twine
veterán
válasz GrooveHero #15425 üzenetére
Én meg elnézést..Nem kötözködni akartam a "semmin",,, csak "kiszaladt"..[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
csaby9
tag
válasz GrooveHero #15428 üzenetére
Lehet én is kipróbálom, de ezzel is nagyon elégedett vagyok.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
trance89
őstag
eleinte én is kizárólag airdroid-ot használtam fájlmásolgatásra de mivel az es file explorer is fentvan a telómon (sőt a 2. leggyakrabban használt appom) áttértem inkább arra, így legalább 1 appal kevesebb + ugyanazt tudja amire az airdroidot is használtam: http://logout.hu/cikk/okostelefon_mint_halozati_meghajto/teljes.html
-
Lecs@
addikt
válasz trance89 #15430 üzenetére
Nagyon köszi válaszodat, és segítőkészségedet. Már bánom, hogy meg mertem itt kérdezni. Mivel ezt a Topikot nem ismertem. Nem akarok modkerbe kerülni. Mert ugye nem vagyunk egyformák... De nagyon köszi neked is !
ui : És pont ES Explorert használok !
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
horvathkrisz
addikt
válasz DeathAdder #15402 üzenetére
Ocsem is felrakta ezt a kernelt, tobb mint 4 ora bekapcsolt kijelzovel meg 10% akksi maradt neki, azt mondta, eddig max 3 ora volt a legjobb kijelzoideje, stock-kal, hozzateszem, csak kernelt cserelt, semmi mast nem allitott.
-
szata.68
senior tag
Az mitől lehet, hogy ha felteszek stock romra másik kernelt, akkor ugrik a root jogom?
Azt írja, hogy az su binális nincs telepítve. -
mmarta
senior tag
Én az ftp szerver appot használom. Csak egy tap, kiírja az IP-t és mehet a csati. A total commanderben
beállítom az IP-t és simán megy a kapcsolat. Alap fájl műveletek mennek, látod az egész telót a TC-ben, ha az appban úgy állítod be, vagy csak az sd-t. -
Jadro
veterán
válasz mmarta #15438 üzenetére
Dettó, bár én másik ftp szervert használok. +1 az FTP mellé.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
jaszy91
aktív tag
File expert-et használom, szerintem nagyon jó. Van benne minden.
Mobilról ìrok, ìgy nincs kedvem bemásolgatni a linket, ne haragudjAMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
slice14
veterán
Hali... Most jöttem haza Nagyváradról és ahol én tartózkodtam úgy dobálta a hálózatokat, mit a viharos szél a csónakot. Ezzel mondjuk semmi baj, mert tényleg sz@r kint a lefedettség. Hanem ugye a GB-nél be van állítva a led a telefonra és akkor nem csak aaz elmulasztott hívásokat jelzi, hanem pl az is ha nincs hálózat. De nekem nincs erre igényem hogy a hálózat nem létét jelezze. Nem lehet azt megoldani GB-vel hogy csak a nem fogadott hívásokat jelezze a led?
Jut eszembe, mi az a "telefon/üzenet-tárhely?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Kari1
aktív tag
Aki rendelt a slickwraps-ról az megtudná mondani hogy a postaköltséget mikor számolja fel a rendszer? Mivel elvileg most wordwide 4$ a posta + 50% kedvezmény. Így egy hátlap és lencsevédő fólia (7.95 + 1.95) * 0.5 = 4.95$ + 4$ posta. De mikor paypal-lel akarok checkout-olni akkor a kifizetésnél csak 4.95-t ír és a postát nem számolja...
-
MartOOn
addikt
Összegyűlt a család...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
radicspeter1
őstag
Dbrandtól ha van aki rendelne akkor beszálnék hozzá és tudnánk egy kicsit spórolni a költségeken
[LG NEXUS 5]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest