- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
uhh... kicsit megizzadtam a 4.4.2 -->4.4.3 váltás NRT-vel (minden adat, beállítás marad)
nem ismerte fel az ADB eszközt... pedig a drivereket annó korrektül felrakta az NRT...
most mindent le kellett takarítani és újra felrakni...utána az xposed és GB is rakoncátlankodtak de végül minden a helyén
most törölgetem a homlokom... -
zsirfecske
addikt
a telóra szerintem kell a tok, gúgli bumper + spigen fólia kombóval többször esett már le lakásban olyan 50 centis maxokig, esett ki moziban ülve zsebből, autóban is talán és kopp-kopp eddig mindent megúszott. csupaszon már hullott volna hajszálam az tuti, nekem ez megér egy kis plusz méretet és súlyt, nomeg az árát is bőven.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz tariattila #16452 üzenetére
Szevasz papa
Èn is tegnap èjszaka toltam fel a 4.4.3at...de èn egyelőre stockon csekkolgatom...aztán majd 1-2hèt mulva ”extrázgatom”... -
Lecs@
addikt
-
( V )
veterán
válasz tariattila #16452 üzenetére
én nem - TWRP -> install zip SlimKat 4.4.3, install additional zip -> AOI gapps 4.4.3, SuperSU 1.99r4 -> flash reboot majd vissza recoverybe -> install zip ElementalX 0.43 aroma telepítő végig szalad és már tökéletesen ment minden 4.4.3 alatt
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
tariattila
veterán
nincs időm.... így ilyenkor mindig marad a para...
előtte azért egy nandroidot futtattam
ekkor derült ki, hogy nem fut le és nem jól csatlakozik...
az a '''baj''' hogy nem kell napiszinten hackelni a gépet, működik minden, gyors...stb
így nagyritkán amikor illendőségből frissít az ember (merugye ota-n várhattam volna ) akkor előtte képbe kell újra kerülni...twine: szeva!
( V ) : beekapod?
nagyon nem akartam elmókolni a rendszert a mobilbankos tokenes szarságra nagy szükségem van...
az ha elszáll akkor cseszhettem volna, teljesen beteg, hogy enélkül be se tudok lépni...[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
Van vkinek bluetooth fulese? Van vmi opcio ra hogy kiirja a telo hogy meg mennyi battery van a fejhallgatoban? Vettem ma egy beatset es bnom iphonejan van a bluetooth ikon mellett egy kis akku toltottseg jelzo, ezert gondolom hogy csak szoftver kerdese..
-
xabfx
tag
válasz rolcsibácsi #16458 üzenetére
Melyik fajtat? Mivel a studio wirelessel en is szemezek. Melyik telon jobb a hangminoseg?
-
Sajtqukac
tag
válasz zsirfecske #16453 üzenetére
Nekem egy sima spigen fólia volt csak rajta ami fel is jött a pókhálónak hála... Semmit sem ért. De szerintem ez örök rejtély marad hogy ágyra esve takarók közé mégis mi történt a telefonnal hogy ez legyen a végeredmény... Egyszerűen rá nézek és el fog a düh hogy lehet ilyen gyenge anyagot tenni egy mindennapi használat eszközbe...
-
rolcsibácsi
őstag
En sima beats wirelesst vettem nem a studiot, oszinten szolva alapbol a nexuson eleg halk minden fules de en felraktam playbol a nexus 5 real volume boostert, adtam neki root jogot majd felflasheltem kicsit hangosabbra igy nincs sok kulonbseg, de azert egy icipicit meg igyia jobb az iphoneban a soc. Ketsegtelen h az apple minosegibb cuccokat gyart ha a vasat nezzuk.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Van még valaki itt rajtam kívül, aki nem kapott OTA frissítést? Tudom hogy felrakhatom másképp is, de most már csak kíváncsiságból is megvárnám.
-
xabfx
tag
válasz rolcsibácsi #16461 üzenetére
Ertem. Koszi szepen a valaszt. En most egy nokia bh 504 es fulest hasznalok. Filozok hogy ha nagyobb kijelzoje lesz az uj almanak akkor visszavaltok ra majd. Ez elott 4s hasznaltam. Utanna faternak szereztem egy galaxy nexuat es megtetszett nekem is
Nekem se jott meg meg az ota
-
LaliPapi
tag
Sziasztok, használ valaki Exchange fiókot a készülékén? Sajnos csak az elmúlt 2 hét eseményeit hajlandó szinkronizálni a naptár. A levelezés az rendben van.
Köszi.
-
lita66
tag
tudja valaki, hogy a code blue kernel megy e slimkat rommal? most látom, hogy mind a kettőnek van már 4.4.3 változata, kipróbálnám. "az élet egy kaland jeligére"
-
-
TOZ
addikt
Slimkat. Fel is dirty flasheltem. Egyelőre saját kernellel. Lehet, hogy plészbú, de folyik, nagyon folyik.
-
werszomjas
addikt
Fura ez az OTA.
Nekem talán már csütörtökön jelzett, hogy megérkezett a 4.3, egész nap írta, este akartam frissíteni, mondom nyomok előtte egy gyári visszaállítást, mielőtt feltenném, aztán visszaállítás után már nem ajánlotta fel a frissítést, azt írta, naprakész, marad 4.2
Akkor úgy döntöttem, felteszem factory image-t, ehhez ugye nyitni kell a bootloadert. Miután nyitottam, és elindult a teló, megint írta, hogy van frissítés, de ekkor már inkább feldobtam a factory imaget, az a tuti
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Kari1
aktív tag
válasz werszomjas #16478 üzenetére
Mivel az OTA a Google Service Framework-ön "keresztül jön" ill ennek is köze van ahhoz hogy mikor kapod meg... a gyári után ennek is törlődtek az adatai azért nem jelez. (ilyenkor elvileg megváltozik a primary ID-d ami alapján a google ismeri az eszközöd, vagyis számukra ez egy "másik" készülék ebben az esetben).
Nem csoda hogy régebben ezzel lehetett trükközni ha hamarabb akartad OTA-n megkapni a frissítést (törölni kellett a Google Service Framework data-ját), persze ezt nem ajánlott mert bekavar 1-2 dolognak főleg a Google Cloud Messenger-nek.(Amúgy még nekem sem jött meg pedig lassan már ideje lenne, szerintem)
-
huan
őstag
DashClock Widget-et hogyan lehet zárképernyőre tenni? Illetve más widget-et hogyan lehet oda tenni?
-
snorbi5
csendes tag
a Google Now tud benne magyarul?
-
radicspeter1
őstag
Másnak is "pattog" a hátlapja a kamera és a home gomb közti részen? Vagy csak nálam van ilyen hiba...?!
(Orvoslás? )[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
-
slice14
veterán
válasz GrooveHero #16489 üzenetére
Ha be van pipálva a modulengedélyezés, akkor lockscreenen meg tudod fogni a widgettet és ki tudod dobni.Majd megjelenik egy + widget, és itt tudod hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
tomiii007
senior tag
4.4.3 carbon nexus 5-re
http://CARBON-KK-NIGHTLY-20140609-1020-hammerhead[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz GrooveHero #16492 üzenetére
Nem
Csak bemész a Rendszerbeállítások -> Biztonság és ott Modulengedélyezés.
Majd a lockscreenen az óra widgettet és lehúzod, majd megtudod a wudgettet és felfele húzod a törléshez. És meglenik az a widget hozzáadó és ott tudod hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
lord.lakli
őstag
A Nexussal elsőként kapjuk meg a legújabb anroidot. Annyiszor le lett már írva, hogy ütemezetten küldik ki, azaz 1-2 hétig kevesebben kapják meg, majd utána mindenki. Ennek kettő oka is van: ha mégis hiba lenne, akkor kevesebb embert szivatnak meg, ezzel élniük is kellett ICS-nél, másrészt a szerverek sem lesznek így túlterheltek. Ha ez így gond, akkor nézd meg más gyártókat. Ígérgetnek, csúsznak, ki sem adják. Az jobb?
-
DeathAdder
veterán
válasz Sajtqukac #16436 üzenetére
Bakker most olvasom hogy jártál, hát hihetetlen
Én sokszor dobom az ágyamra a telefont (egyébként nagyon vigyázok rá, és gondosan odafigyelek mindig hova teszem), és semmi aprócska hajszálkarc se nincs rajta sehol..Régebben nem hittem el, hogy van ilyen. Egyszer a haverom is azt mondta, hogy kivette zsebből az Arc S -t, és tádáááámmm pókhálós volt a kijelző. Nem hittem el, de akkor is megfordult a fejemben, hogy miért hazudna?
-
atillaahun
veterán
válasz DeathAdder #16497 üzenetére
Hogy őszinte legyek én még mindig nem hiszem el. Én is folyton dobálom az ágyra, csak úgy nyekken benne a kamera (N4), de az durva lenne ha ettől törne el a kijelző. Arra persze megvan minden esély, hogy egy selejtesebb jutott ki neki, máskor megfeszült zsebben valahogy, és addig bírta.
Enyémbe pl. BT hulladék, nem nagyon vannak hibátlan darabok, csak kérdés milyen hamar derül ki melyik része selejtes a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
campi
csendes tag
Sziasztok! segitségre lenne szükségem horgászat közben vmit megnyomhattam azóta mindent sárga kockába tesz,gorgetni nem lehet és tördelt magyarsággal egy nöi hang kommentálja az eseményeket és zabálja az energiát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest