- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz maggi1886076 #16549 üzenetére
Nekem N4-em van, de ennek ellenére most nem saját lovam dícsérem.
-
kacsip
tag
Legalább azt megtudja mondani valaki, hogy hogyan tudom valahogy kikapcsolni a telefont? Mert így folyamatosan tölt és azt érzem hogy melegszik közben.
Ha nyomva tartom a bekapcsoló gombot, akkor csak újraindul a teló, viszont mivel nem kapcsol be, hanem "lefagy" a mozgó jeleknél, így nem tudom kikapcsolni rendesen.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Nem az anyagával van a baj ... hanem egy kicsit a N4 után az egész telefon olyannak tűnik mintha kicsit összecsapták volna, gondolom mivel a N4 volt az első Nexus telefonjuk így tényleg nagyon odarakták magukat és egy kiváló készüléket hoztak össze, N5 - nél már sajnos nem érzem ezt a prémium minőséget
Persze semmi baj nincs a N5 -el, tényleg egy kiváló telefon jó anyaghasználattal, csak azért jobban odafigyelhettek volna az ilyen kis apró részletekre.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz maggi1886076 #16555 üzenetére
Galaxy S5 -től ... anyaghasználatban még mindég 1000X jobb a N5 !
(#16557) maggi1886076
Hát nem tudom, valamelyik nap fogdostam ... (pehelykönnyű + fényes lakkozott keret) nekem nagyon nem jön be
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
TOZ
addikt
Slimkat 4.4.3 + Franco 53.
Ma semmivel sem volt jobb, mint mondjuk 4.4.2 vel. Akku időre gondolok.
Nyomtam egy system wipe, flash rom, flash AIO_gaps kört. Megnézem "gyári" kernellel.
Remélem így franco nyomtalanul eltűnt.És érzésre a "gyári" kernellel vajabb a SK. Ezt éreztem a dirty flash után is, csak akkor a Franco bekavart és visszaraktam azt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valóban k.rva jó anyaga van N4-nek. Főleg mikor télen bemegyek vele a szobába és a pára kicsapódik a hátlapon, majd tiszta víz az egész készülék, szinte már úszik abban a trutyiban. Ha valaki aki még sosem fogott N4/N5-t és megfogja mindkettőt, N4-t választ, ebben biztos vagyok, de ez nem ennyire egyszerű. Az N5 gyengeségei anyagát tekintve inkább erőssége a készüléknek.
-
dnelb
veterán
válasz maggi1886076 #16557 üzenetére
A törékenység jelenti a minőséget? Akkor az n4 igen szar helyen áll a full üveg felépítésével ..
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz #59070464 #16559 üzenetére
Hardveresen ott van a telefon, de az LG nem erőltette meg a magát. Tagadom is, hogy az, mivel Google Nexus 5
(#16560) Krisztián: ne forgasd ki a szavamat. Az S5nél anyaghasználatban semmivel nem különb. Kapott egy gumis bevonatot, ne és? úgy is lekopik, ha nem tokban használod, ha meg abban, akkor mi értelme van?
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
kacsip
tag
válasz maggi1886076 #16563 üzenetére
Igen, addig eljut, ott akad el, és nem kapcsol be.
-
maggi1886076
addikt
válasz kacsip #16567 üzenetére
ha újraindítja, akkor, be van kapcsolva, józan paraszti ésszel végig gondolva
Nexus Root toolkit- Fleash Stock, Unroot, de előtte pipa be a Bootloop kockába. ennyi, ez újra húzza a gyári rendszert.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
DeathAdder
veterán
Szerintem meg ez a legjobb anyaghasználattal ellátott telefon
Megvan miben szeretem a fémet, miben az üveget, de telefonban nálam a N5 fogásra, anyaghasználatra majdnem tökéletesKinek mi.. én mondjuk azért nem vettem N4 -et mert az a hátlap, hááááááát.......
-
dnelb
veterán
válasz DeathAdder #16571 üzenetére
A n4-en lévő egy tökéletes hátlap, igaz hogy csúszik, párásodik, ujjlenyomat gyűjtős SŐT még gorilla glass sincs rajta de az a best, meg a minőség. mert csak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maggi1886076 #16561 üzenetére
Még szerencse, hogy nem erőltette meg magát, hiszen pont így jó. Ez nem LG, hanem Google telefon, szoktam mondani. Ha valaki kérdezi így vallok és néz bambán. Aztán mikor nézi: "ja, LG". Ok.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Nagyon megoszlanak róla a vélemények valóban.
Én is ezen az állásponton vagyok mint te, de a haverjaim közül is egyesek amikor először meglátták vagy elförmedtek, hogy fúúúj az a hátlap meg micsoda, vagy nagyon megtetszett nekik.
Szerintem nem is férfias (a fehér színről is ez a véleményem), de ez valóban nagyon szubjektív. Viszont N4 esetében jogos ellenérvek is felhozhatóak, nem csak szubjektív, amiket Te is leírtál -
maggi1886076
addikt
válasz DeathAdder #16575 üzenetére
Nem csak fehérben van, feketében meg elég mutatós.
-
slice14
veterán
válasz maggi1886076 #16574 üzenetére
Itt tényleg senki. De akkor is a póknak van a legjobb telefonja, felmászík a sarokba és telefonja.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
TOZ
addikt
Radiot erdemes cserelni?
Elvileg ez az utolso, ami stock 4.4.3hoz van: M8974A-2.0.50.1.13
Nekem még M8974A-1.0.25.1.23 van fent. (Slimkat 4.4.3 weekly) -
twine
veterán
szóval ha már szubjektív véleményezés folyik....Csatlakozom egy hsz.-el aminek semmi értelme nem lesz
N5-öt körbe ragasztottam a dbrand-el...nem ismétlem milyennel, mert párszor már leírtam...irgalmatlanul tetszik a teló ha ránézek,,,Viszont mivel megvan az N4 is,,,,a napokban nézegettem egymás mellett a kettőt, hogy most akkor melyik a szebb,,,
és b@sszus rájöttem, hogy nem tudok dönteni
Mindkettő nagyon szép telefon,,,
N4 ben talán az tetszik jobban, hogy az "előlap" homogénebb(kikapcsolt kijelzőnél),,ez baromira tetszett benne, hogy szimetrikus, felirat nélküli (nexust leszámítva,dbrandal fóliázva hátul) és az előlap közepes fényben full fekete,,alig látszik a kijelző az előlapban...
N5 nél ez már nem teljesen igaz,,itt jobban kitűnik a kijelző kikapcsolt állapotban,,ellenben kecsesebb, nem annyira széles tepsi,,,a gombjai is jobban tetszenek,,,,és hát persze a hátlap anyaga frenetikus....(ami nekem mindegy mert leragasztottam a skinnel)
Egyszóval döntetlen részemről...isteni szerencse hogy van a külcsín mellet más amiért könnyű dönteni melyiket használjam,,,
N5 ezzel a 4.4.3-al tényleg hihetetlen folyékony lett,,,nincs baj az n4-el sem,,az N5 is gyors volt 4.4.2-vel is,,,de itt nem a sebességről beszélek, hanem valahogy az egész úgy folyik mint az olaj... -
twine
veterán
válasz siofok #16583 üzenetére
Nem használtam még ezt a kernelt, de nem te vagy az első akitől ezt olvasom,,,
Én épp ezért kezdtem el (és mindig ezt csinálom) stockon használni, hogy tudjam mit kaptam,,,aztán ha "megismertem", majd "extrázom"....
Stockon olyan mint a vaj..."többet nem t'ok mon'nani,,kérem kaccsojja ki"[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
válasz DeathAdder #16586 üzenetére
Így van épp a reggel állítottam fentebb én is mert már átestünk kb a túloldalra akksi-barátság szempontból kék fronton...de gond megoldva
Tényleg vajas stockon is a rendszer 2 napos teszt után én is ezt mondom.
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
BeastMode
őstag
Van már arról valami hír, hogy a Gravitybox és az ART mikor lesznek kompatibilisek egymással?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen az ART, de egyes funkciók miatt nem szeretnék megválni a Gravityboxtól -
tybsen
addikt
válasz atillaahun #16589 üzenetére
"Hálót fon az est, a nagy, barna pók"
-
Kari1
aktív tag
válasz BeastMode #16588 üzenetére
Mintha vmikor arról lett volna szó hogy ha majd az ART lesz a hivatalos rumtime akkor kezd el vele foglalkozni a dev.
Ha minden jól alakul akkor 28-29-én bemutatják az új androidot a Google I/O alatt amiben már ez lesz az alapértelmezett.
(bár az is könnyen elképzelhető hogy nem lesz új android, tavaly is kb I/O után kb 2 hónapra jött a 4.3 bár mondjuk akkor májusban volt az I/O) -
Draken
őstag
legyetek szívesek egy leírást, bármit linkelni (vagy leírni privátban), ami alapján meg tudom csinálni a frissítést úgy, hogy először az appok és egyéb beállításokat kéne lementenem, bl nyitva+rootolva van a készülék xposed/gb miatt. visszaolvastam, de az a link amit megosztottatok csak rootolt készülékre vonatkozik, unlock meg full wipe ugyebár. sajnos ez még nekem eléggé kínai, az első lépések is nehezen mentek, köszönöm a türelmet és a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
Dikmán, mennyi művész...
-
Draken
őstag
mielőtt a sok off elárasztaná a topicot, erre valaki legyen szíves...köszönöm!
-
slice14
veterán
válasz atillaahun #16594 üzenetére
Ahogy gondolod, én nem vitatkozom.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok