-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz FirstPhone #15301 üzenetére
te is nézd meg h mit írtam ,köszi." firstphone tapasztalat ha estleg oda mész nézd át nagyon". ahogy kell
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Lecs@
addikt
válasz FirstPhone #15301 üzenetére
öööö, ha már a Firstphone " képviselő " itt van. Miért lettem úgy informálva telefonon ( egy idősebb úriember hangja volt ) , hogy Nexus N5 32 GB gyári garanciásat árulnak . Érdekel, mert elvileg nem lehet. De ha igen, örülnék.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
FirstPhone
csendes tag
Nem tudom, sajnos 32GB-os változatból lehetetlen gyártói garanciálisat szerezni, valószínű egy új, nem kellően tájékozódott kolléga lehetett . A 16GB-os változatból is már csak 4db maradt mindössze és a közeljövőben nem is kapunk újabb készletet
FirstPhone - A független megoldás /// LG G3 16GB Gold /// ASUS G75VX
-
siofok
őstag
-
Sajtqukac
tag
válasz zsirfecske #15307 üzenetére
Igen, ezt kihagytam a számításból. De ezt is figyelembe véve azért kimondható, hogy illett volna valami jobb hűtési módot kitalálniuk. Mert játékoknal ma kipróbáltam és egy idő után annyira le vesz a teljesítményből, hogy lehet várni hogy lehűljön, ami valljuk be nem túl jó ha azt vesszük, hogy ezeket a bitang erős procikat mindig játékokkal demózzák és pont azok amik meg tudják fektetni a hő miatt.
-
Lecs@
addikt
-
siofok
őstag
-
horvathkrisz
addikt
Van egy mappa a telefonon: "Auto Backup"
A fényképeket tartalmazza, a felhőből.
A kérdésem az lenne, hogy "fizikailag" hol/milyen mappában találom ezeket a képeket a nexuson? -
Kari1
aktív tag
válasz horvathkrisz #15313 üzenetére
Ezt nem nagyon értem, első két mondatban írod hogy van egy "Auto Backup" mappa ami a fényképeket tartalmazza. Akkor miért kérdezed hogy ez hol van a telefonon mikor pont azt írtad hogy van egy ilyen mappád a képekkel... ergo tudnod kell hogy hol van ez, mert különben honnan tudnál róla?
Mellékesen anélkül, hogy tudnánk milyen cloud nehéz lesz válaszolni, de ha cloud-ból töltesz le az szvsz a download mappában lesz
-
Davzone
senior tag
válasz horvathkrisz #15313 üzenetére
Ha a galériában lévőre gondolsz ami a google+ által készített auto backup az eszközeidről ahol be van kapcsolva, akk azok nem ténylegesen találhatók meg nálad, csak cache szinten léteznek az
sdcard0/Pictures/cache/com.google.android.googlephotoes elérésí úton.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
szata.68
senior tag
Van olyan felhő szolgáltatás,amiről azt gondoljátok,hogy valóban titkos?
Jó lenne,ha fel tudnám tölteni az összes képem egy felhőbe,de nem akarom,hogy ha valaki akarja,akkor azokat nézegesse. (hiába titkos elvileg a Dropbox is...MEGA-ról írják még,hogy titkos,de nem tudom)
Persze nem gyilkosságokról őrizgetek képeket,csak nem akarom,hogy a családi képeimet nézegessék -
Kari1
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
válasz szata.68 #15316 üzenetére
Mivel lejárt a szerkesztési idő:
Esetleg a Tresorit-ot érdemes kipróbálni. Magyar cég és annyira bíznak a titkosításukban hogy vérdíjat is kitűztek rá: http://itcafe.hu/hir/tresorit_verdij_25k_usd_cloud_titkositas.html
(Bár hogy manapság mi van velük azt nem tudom...) -
MartOOn
addikt
Asszem most mar nem uszom meg a fucktory resetet... [link] pedig meg akartam varni a 4.4.3-at es aztan, hogy ne kelljen ketszer.
Kb mennyire hiheto h ma semmi más nem fogyasztott csak ez a 3 cucc? Chromeoztam meg a facse is ment, telefonaltam is ebay is folyamatosan jelzett...[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
maggi1886076
addikt
Melyik most a legjobb főzött rom? Melyiket használjátok a legtöbben? Mahdi? Ota frissítés van benne?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Lecs@
addikt
válasz maggi1886076 #15320 üzenetére
A legújabb AOSB ProBam baba lett nagyon.Ő
Mahdi is szuper. Ota van benne.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
vacs
veterán
válasz szata.68 #15316 üzenetére
A MEGA az tutira titkosít (a képeket is), mert a linket meg lehet osztani a kibontó kulccsal és kulcs nélkül is.
Ha elindítod a letöltést, akkor kezdi el visszakódolni.
Tessék meglesni:
Link, kulcsfájl nélkül.
Link kulccsal együtt.(^)(>.<)(^)
-
xabfx
tag
Valami otlet h mi lehet a gond? Alap rendszer.(L:/dl/upc/2014-05/25/425208_luk2xekzbcbmb8fx_screenshot_2014-05-25-19-16-05_2.jpg) (/L)
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
sziasztok!visszaszerettem volna tenni 1 twrp-s backupot,természetesen wipe volt előtte,és nem bootol be mit tehetek?recoverybe visszajutok,próbáljam meg full wipe után még1x?
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
-
siofok
őstag
válasz horvathkrisz #15337 üzenetére
én most épp ujraélesztéssel próbálkozom.
miért?Nekem bejön..csak gondoltam kipróbálok másik romot,azt bebakiztam.
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
radicspeter1
őstag
válasz siofok #15340 üzenetére
Én mindig szoktam pedig, s nem volt még gondom soha...sőt format systemet is szoktam visszaállítás előtt.
Code Blue: akkor örülök hogy nem csak a hülyeséget hozom be magammal.
Mellesleg az XDA hülye szabályzatai miatt a dev a google+-os postokon fog majd egy-egy verzióugráskor értesíteni mindenkit aki követi. Nagyon pipa most...[link][ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
horvathkrisz
addikt
válasz radicspeter1 #15341 üzenetére
Te mondtad eloszor a code blue-t?
Komolyan mondom, jobb az akku-ido vele, mint a gyarival. Akinek ez a fontos, tegye fel nyugodtan. -
( V )
veterán
nem csak a hülyeséget hozom be magammal.
nem, hanem a sarat is
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
siofok
őstag
nem értem énsem mi lehetett a bibi,hisz desiren mindig így csináltuk.(S-em nem volt nyitható)
és 2 twrp backup-om is volt,eggyik sm ment vissza.
paranoidandroid romot akartam kipróbálni,de már az elején nem volt jó minden funkció,és gondoltam akor go vissza.Mindeggy legalább tudom hogy pikk-pakk megy itt a nexuson minden ilyen móka,nincs agyon bonyolítva. ez a flash stock+unroot-on kívül mit kéne még csinálni,h ha szervizvégett vissza szeretné zárni az ember?oemlock?OnePlus nord 2t
-
tybsen
addikt
válasz horvathkrisz #15345 üzenetére
En nem feltetlenul vagyok biztos benne, hogy feltetel a zart BL, anno a galaxy nexusomat nyitva vettem kozvetlenul az ausztriai MM-ban (a tobbi is nyitva volt, a kiallitott modell is). Persze valoszinuleg komplikaciomentesebb az ugyintezes ha zart, inkabb csak erdelessegkent mondtam es mert nem tudom, tenyleg feltetel-e
-
siofok
őstag
egy ksi fotó tanácsot kérnék,hogy ki milyen beállítással készíti a képeket,illetve melyik appal?mert nekem picit olyan életlenek,mintha a fókusz nem sikerülne rendesen.Ti jelölitek ki a fókuszpontot,vagy egyszerűen ráirányítjátok a céltárgyra,és exponálógomb nyomás,azt ennyi?
OnePlus nord 2t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok