- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Köszi srácok. De valami beállítás az, hogy egyből töltse fel? Mert drive-nál nem láttam ilyet. Ha belépek a progiba, akkor ott van, hogy ki tudom választani, hogy miket töltsön fel. De dropboxnál meg automatikus a dolog, nekem is valami hasonló dolog kellene.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Kari1
aktív tag
Ez beállítástól függ: alap esetben leméretezi a képet, a hosszabbik oldal mentén 2048 px-re viszont ekkor nem számítódik bele a tárhelyedbe (15GB-ba) vagyis végtelen képet tudsz így feltölteni. Ha ezt kikapcsolod akkor max méretben fogja a képet feltölteni de akkor ez beleszámít a tárhelyedbe (15GB-ba). Van úgy nevezett automatikus javítás de ezt is ki lehet kapcsolni.
Vagy használd a copy cloud-ot meghívós linkkel 20GB tárhely és van photobackup (bár én még nem próbáltam)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GrooveHero #14551 üzenetére
Google+-t rakd fel és abban van ilyen beállítás!
-
twine
veterán
+ téboy
Ez jó hír,,15 giga már elég, hogy ne vesszen el semmim, és néha ürítem offline tárhelyre...
Ráadásul maradhatok "cégen belül"...
Bár a dropboxal is végtelenül elégedett voltam..csak sokallom az éves díjat,, ráadásul nem szeretem az ilyen "bérleményeket"[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz GrooveHero #14551 üzenetére
Google Fotó-nál tudod beállítani telefonon, Google+ kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
nagyúr
Jaj el is felejtettem mondani, hogy van még egy lehetőség automatikus camera uploadra.
A mega.co.nz 50GB tárhelyet ad INGYEN. Van android appjuk ami szinkronizálja a képeket.
-
twine
veterán
válasz tboy93 #14557 üzenetére
Nekem meg most jutott eszembe, hogy édesanyám a napokban vásárolt magának egy HTC-t,,,,
Délután megyek a fiamért hozzájuk, azt hiszem megvan a következő két évre ismét a dropbox tárhelyem(htc promo23gb 2év),,aztán majd 2év múlva megint ráérek gondolkodni mi legyen[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
Sziasztok!Segítséget kérnék,lenne eggy ilyen teló,ujgsm.hu-tól vásárolt.Érdemes vele foglakozzak?2 hónapos,és nagyon szép állapotú.A töltő fej az nem magyar szabvány,átalakítóval van.
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
nagyúr
válasz siofok #14571 üzenetére
Az ismerosi koromben adtak mar el 3 telefont ugy hogy szar volt. Az egyiken nem lehetett telefonalni mert a masik fel csak recsegest hallott. Termeszetesen a vevo kb mindent kiprobalt csak a telefon legalapvetobb funkciojat nem... Megvette. Aztan volt egy toltohibas ami 10-12 ora alatt toltott fel. A vevo mindent kiprobalt, de mond ki az aki 0-100%ra tolti a telojat a teszt kedveert vasarlaskor? Azt is megvettek. Aztan volt egy masik ami le lett locsolva teaval. Ki lett ugyan tisztitva, mukodott de egy eros nyomasra behalt 10 percre a kepernyo. Termeszetesen ezt sem vette eszre a vevo.
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
+ 1 . Vannak ilyen emberek
512 GB
-
siofok
őstag
hát igen,higgyek,vagy ne. blokk az legyen meg ugye mindenképp,ahol vette,és ne csak a gari levél?milyen garit figyeljek,mit ír a papír?
OnePlus nord 2t
-
mmarta
senior tag
válasz siofok #14576 üzenetére
Sok telómat vettem gsm-ben, de még nem volt gondom pedig kellett gariztatni.
Ha a vevő megbízható és még ki is tudod próbálni, akkor szerintem megvehető a cucc, még csak 2 hónapos. De érdemes megnézni, hogy anyagilag mennyit nyersz vele? Max 5eft különbség esetén én biztos újat vennék, azért az élményért, amikor kibontom ... - nekem megéri.
Viszont ezek az átalakítós töltők nekem nem jöttek be. HTC One-hoz is ilyet adtak, de nem működött, így venni kellett egy eredetit.Amúgy üdv a klubban Siófok . Nem bánod meg, ha lecseréled az XS-t.
-
Kari1
aktív tag
válasz siofok #14576 üzenetére
ujgsm... (ha bolti garis akkor) semmit nem kell figyelni. Az már a bolttól függ hogy ilyen esetben mit ad, lehet, hogy csak egy sima blokk, max vmi "számla" amire kézzel rá van írva az IMEI...
Ha vmi csoda folytán LG garis akkor ezt:
Legyen hozzá garijegy és blokk/számla. A garijegy ilyen kis füzetecske amiben szerepel az IMEI és egyéb adatok... (vmi ilyesmi)[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
Sajnos nem jött össze,nincs meg a blokk. anélkül meg megnem veszem.
de nagyon jó volt kézben fogni,semmi reccenés a lapozáskor,progiindításkor.
85E ft lett volna amugy ennyikörül nem kapnák máshol.S-em sztem 30-ér még eltudnám adni.OnePlus nord 2t
-
radicspeter1
őstag
No milyen az új franco?
[LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
-
RocknRoller
aktív tag
hali.
Ma letöltöttem egy appot, Lg Optimus Lockscreent, kipróbáltam, nem tetszett, letöröltem, és most amikor lezárom majd vissza kapcsolom a képernyőt, akkor nincs lock screen, hanem egyből a feloldott képet adja. Hol tudom visszaállítani, hogy képernyő bekapcsoláskor a lockscreent adja fel?
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
TODI1111
veterán
válasz RocknRoller #14585 üzenetére
Beállítások>Biztonság>Képernyő zárolása!
(#14582) radicspeter1: Hát franco
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Ezzel próbálkozott már valaki, vagy nektek se válaszol a paraszTYa? 70k-ért hirdeti, zsír új, 400-an látták és még mindig megvan. Vagy már eladta első nap csak b@szik levenni?
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz atillaahun #14588 üzenetére
Amíg nem kérsz telefonszamot és személyes találkozót, addig válaszol
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
atillaahun
veterán
válasz maggi1886076 #14589 üzenetére
És mit mond? Hogy kopj le?
Egyébként nincs is GSM Ház néven bolt Nagykanizsán. Meg gondolom máshol se. -
maggi1886076
addikt
válasz atillaahun #14590 üzenetére
Nem ír semmit. Én helybeli vagyok személyesen megneznem, de semmi..
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
atillaahun
veterán
válasz maggi1886076 #14591 üzenetére
Na nem baj, bejelentettem az össze hirdetését spam-nek. Ha sok időd van nyomhatsz neki te is egy-két report-ot. Kevés dolog b@sz fel, de az ilyen nagyon.
-
maggi1886076
addikt
válasz atillaahun #14592 üzenetére
Nyugi, már kapott
-
Kari1
aktív tag
Gondolom sima lehúzós hirdetés, utalj ide-oda és majd küldi a telefont. Amit persze az életben nem fogsz látni...
-
csaby9
tag
Ha valamilyen termék gyanúsan olcsó akkor azt alapban el kell felejteni, ez pedig gyanúsan olcsó.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
ElGatto
aktív tag
Miért szeretne a google átállni pl / lengyelre, illetve a google play-ben is Z és áthúzott L jelölés van huf helyett???
-
tybsen
addikt
Na ha valaki rendel az uj tularazott nexus 5 tokbol, irjon tapasztalatokat.
-
Sotyks94
aktív tag
Hali, mostanában mennyiért vesztegetik legolcsóbban a nexus 5-öket? Lentvan már 60-80 körül külföldről? Vagy esetleg a gyárilag javított készülékek árai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest