- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz nbarnabas #13277 üzenetére
Oké, nem kezdek további képeket linkelgetni ill. mikroszkóppal sem néztem, de tűző napon sem látszik semmilyen karc a kijelzőn, pedig még csak nem is GG volt
Fóliával még az a tapasztalatom, hogy minél tovább fent van annál fakóbb lesz a kép a kijelzőn. Amikor 3 hónap után levettem (mert nagyon gyűjtötte a maszatokat) akkor mintha úgy telefonom lett volna, sokkal szebb lett a kijelzőjePersze én sem beszélek le senkit a fóliáról etc.. , csak azt mondom, hogy azóta rengeteg telóm volt már, egyiket sem hordtam tokban, se fóliával és mindegyiket úgy adtam el, hogy szalon állapotú volt
slice14 - üdv itt +1 a Cataclysm ROM-nak. Atom stabil, gyári romra épül, annyi h van egy extra menüje, és ART-on is tökéletesen megy
Nálam ElementalX kernellel sokkal akku barátabb, mint francoval volt (tizenkettedik órája ül az asztalon hálózat és wifi bekapcsolva, 3x ébresztett, nagyon picit nyomkodtam is, és még mindig 97%-on van féltem h gyenge lesz az akkuja, de egyelőre sokkal jobb mint a GNex-é volt )
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Notebook hibák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest