-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz leslien #13498 üzenetére
Szóval kapja be az Lg, és a Google karöltve...
Nem probléma, root az alap lesz, mert GravityBox nélkül nem élet az élet
De hogy ilyenekkel keljen gyökérkedni, amikor "tudja" a vas,,,ez felháborít...(vagy mondjuk úgy puffogok kicsit , mert úgy rémlett szó nélkül tudja)
N4-nél is szarul drótozták,,,ott nem kap feszt,, itt meg szoftveresen nem támogatják...
"botrány"(#13501) pepe091:
állj...állj,,,,
átmásolja?Nem tudok pendrive-ról simán elindítani mondjuk egy filmet, amíg át nem másolja a készülékre?
a fent említett root igényes stickmount-os megoldással, már lehet pendrive-ról bármit indítani készülékre másolás nélkül is?[ Szerkesztve ]
-
-
-
twine
veterán
válasz pepe091 #13504 üzenetére
nagyon köszönöm a türelmed, és a segítséged
De ez valami nagyon "sufnituningnak" hat nekem....
Olvasgatom a Stickmount progi leírását a playen ,,ott nekem úgy tűnik, azzal úgy működik az otg, ahogy azt elvárnám...pendrive csatlakoztat, bármely, program, vagy file explorer elindít, és "dolgozik" róla....(másolgatás nélkül)
Cáfoljatok meg ha nem így van plíííz...(#13505) leslien:
Nagyon köszönöm az infót,,,remélem OTG-vel kapcsolatban többet nem zsibbasztalak ma már titeket
Akkor lesz egy Stickmount pro vásárlásom hamarosan...(#13507) czombos :
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz horvathkrisz #13497 üzenetére
Szerintem ez inkább még nagyobb LoL
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz DeathAdder #13510 üzenetére
Ez érdekes ... a Beállítások / Biztonság / Modulok engedélyezése ?
Még az lehet hogy mivel a Light Flow volt az alapértelmezett, szerintem ezzel együtt jegelted a LED értesítéseket isiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
slice14
veterán
válasz DeathAdder #13495 üzenetére
Sikerült végül a TB visszaállítás. Valamiért az MTP-s visszamásolásnál volt valami gubanc. végül FTP-n másoltam vissza. Aztán már megette.
Az SMS-t visszaállítás később megnézem, bár nem annyira fontos, mert csak banki tranzakció infók.
Fólia ügybe meg belenyúltam a tutira. Csak matt fóliájuk volt, de csak rá tettetem hogy véletlenül se sérüljön. Majd rendelek egy normális jappán fóliát a VIP-től.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
DeathAdder
veterán
A gyári led értesítés villog csak. Ha azt lekapcsolom, akkor egyáltalán nem lesz led értesítés.
A kisegítő lehetőségeknél lehetett a LightFlow-t engedélyezni, de abban a menüben LightManager nem jelenik meg.
Ha viszont a tesztre megyek az appon belül, akkor minden szépen villog a megadott színekben
Kiolvasztottam a Flow-t, és kisegítő lehetőségeknél kivettem a pipát mellőle, de most sem lettem előrébb.
Asszem feladomModulok engedélyezve vannak
-
w333
félisten
válasz DeathAdder #13514 üzenetére
Akkor passz ... nálam tökéletesen működik
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
radicspeter1
őstag
válasz DeathAdder #13514 üzenetére
Light managernek nincs modulja. Annyi a működésének a feltétele hogy a kijelző beállításoknál a villogás aktiválva legyen. Ha nem megy akkor az appon belül a normál üzemmódról tedd át váltakozóra...nekem is jó amúgy.
[LG NEXUS 5]
-
horvathkrisz
addikt
Ez is lol, de az nagyobb lol hogy valaki bejon ide a nexus topikba, es egy fizikai gombra hivatkozva s5-ot vesz 2x annyi penzert. Ezen tonkrementem idegileg.
Szerk: mindjart en is beugrok a g2 topikba, kikerem a velemenyeket, megvarok par valaszt, aztan beirom hogy inkabb ajfont veszek, mert annak kisebb a kijelzoje...
[ Szerkesztve ]
-
mrdavid
aktív tag
Tegnap óta nem megy GBn a smart rádió... Nem vált át hálózatot, minden jól be van lőve... Hiába indítom újra, kapcsolom ki meg be és a legfrissebb GB van természetesen fent, valaki találkozott már ezzel? Esetleg megoldási javaslat? Köszi
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
DeathAdder
veterán
válasz radicspeter1 #13516 üzenetére
Na megpróbálom majd, bár letöröltem az appot
horvathkrisz - ugyan-ugyan, nekem nexus után S4-nél direkt nehezemre esett mindig megnyomni a fizikai gombot, elkényelmesedtem
-
zsirfecske
addikt
az hogy mind rev11 tény, ezt te is ellenőrizheted boot menüben.
ebből pedig számomra adódik, hogy a hardveres eltérések nem gyártási idő hanem inkább hely függőek lehetnek.
amúgy a google bumper az ahol tényleg kiadtak javított verziót, ott a gombok látványosan nagyobbak és elvileg az anyaga is strapabíróbb. majd teszek fel képeket a tokról.
-
MartOOn
addikt
válasz pepe091 #13504 üzenetére
Total commander + otg plugin root nelkul is kezeli a radugott cuccokat. Kepet pl megnyitja onnan is, nem masolja at...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
radicspeter1
őstag
Sokkal szebb, gyorsabb google chrome!!
chrome://flags
NTP-Enable Hajrá!![LG NEXUS 5]
-
MartOOn
addikt
válasz Carvus #13522 üzenetére
Azt meg nem probaltam... De ezt megneznem onnan is! vazz bepisaltam ezen a csavon...
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
HREH
senior tag
SlimPort-kábelen kívül van lehetőség a teló képét rádobni a TV-re?
Ha erről linkelnétek valami kis írást, megköszönném"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
zsirfecske
addikt
akit érdekel itt egy képes összehasonlítás a gyári és a koppincs google bumperről. a doboznál a feltűnő különbség a hátsó feliratok mérete és az előlap fényessége/mattsága. mindig a jobb oldali az eredeti. amúgy a fekete a gyári tok már az új, nagyobb gombos revizió és minőségre makulátlan.
akit nem érdekel attól bocs, de szerintem hiánypótló.
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Shazam Encore ingyen:
[link]Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
tybsen
addikt
válasz zsirfecske #13527 üzenetére
Klassz, koszonjuk : ) a kemenysege nagyjabol ugyanaz?
-
trance89
őstag
válasz radicspeter1 #13524 üzenetére
ezért ezt se felejtsük ki: [link]
chrome://flags/#max-tiles-for-interest-area
ez egy sokkal fontosabb tweak ugyanis jóval nagyobb ram használatot engedélyez a chrome számára. N5-ön szinte kötelező itt úgyis van ramunk bőven
amióta ezt bekapcsoltam sokkal finomabb a görgetés és nem csak nálam, szinte mindenkinél aki használja[ Szerkesztve ]
-
Emilchen
tag
Vodafonos telefonszámom van. üzleti tarifával. Ha veszek a Telenornál kártyás csomagban egy nexus 5-öt, amiről mindenki azt állítja, hogy független, akkor simán használhatom a vodás simet benne és fizetem tovább a vodának a tarifadíjat, vagy kell számhordozást kérnem a telenortól? (Fontos, hogy 13 éves telefonszámom megmaradjon.)
-
GrooveHero
addikt
válasz zsirfecske #13534 üzenetére
nekem még kis gombos sárga van, elvileg eredeti, rosseb se tudja, jó dárágé vettem, szóval azért gondolom, hogy az. Majd nemsoká fel is rakom a telóra, amint meglesz
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
tybsen
addikt
válasz zsirfecske #13534 üzenetére
barhogy is, jol nez ki
-
MODERÁTOR
válasz Emilchen #13535 üzenetére
Igen. Tudod majd használni a régi számoddal is. Kapni fogsz egy praktikumos (feltöltőkártyás) számot, amit ha lebeszéltél, akár ki is dobhatod, nincs semmi kötelezettséged vele.
(#13538) Picco
Szerinted mit lehet azon érteni, egy telefon esetében, hogy független? -> Bármilyen szolgáltató kártyájával lehet használni, nincs benne sim lock.
-
twine
veterán
válasz GrooveHero #13536 üzenetére
Mid van eladó? Átveszem
Itt már N5-röl repül a post -
Cseri0058
őstag
válasz radicspeter1 #13524 üzenetére
Uuuu köszi. Ez hiányzott miután frissült az app és kivették
-
leslien
nagyúr
grat. na milyen?
kis off; itt lehet benevezni a one plus one ra OnePlus One
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
nozs23
addikt
Garancia mennyi lesz az Európában vásárolt készülékre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest