Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pn4hvq

    senior tag

    válasz hcl #14799 üzenetére

    De a gyerek miatt ez nem úgy működik, hogy fogom magamat és elköltözünk x településsel odébb. Ha pedig nem válik be, akkor fél év múlva máshová. És még mindig fennáll az az én olvasatomban, hogy igen, a lakás miatt földrajzilag kötve vagyok, de nem öntöm ki az ablakon a havi bérleti díjat (tegyük hozzá, hogy nekem nincs hitel a lakáson, nem fizetek részleteket).

    #14800E.Kaufmann
    "egy órán belül elérhető lehessen Budapest vonattal"
    Asszony minden nap Dunaújvárosból jár Székesfehérvárra dolgozni autóval. Az útidő háztól házig mondjuk 50 perc reggel. Délután ez több, mert kb 15-20 perc, mire kiér Székesfehérvárról. Aztán a "mókás" része, ha a két település közti legrövidebb úton van valami baleset (sajnos kb. heti 1 van), és ha időben tud róla, akkor kerül másfelé, de az útidő +35 perc.
    Én úgy gondolom, hogy nekem nem érné meg a heti 40,5 óra (munkaidő+utazás) helyett az 50 órás munkahét, plusz havi szinten 15-20e üzemanyag és egyéb költségek (olaj,m szűrők, stb.).
    A két település között egyszer én utaztam busszal kb 10 éve. a 45km-t megtettük 1,5 óra alatt. Lassújárat volt. Viszont, ha nekem még Dunaújvárosban is kell egy bérlet, hogy odamenjek az induló buszhoz (nemtom mennyi, legyen 8e), plusz fél óra útidő, majd Szvf-n belül szintén kéne valami helyi bérlet plusz az útidő. Hááát, az autóhoz képest időben irreális lenne, költségben talán jobb lenne.

Új hozzászólás Aktív témák