Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz Dr.NX #14306 üzenetére

    Ezektől is az volt még az utolsó jó felvétel, amit az első lemezük előtti demójuk próbájánál a szomszéd vett fel két falon át kazettás diktafonnal, hogy bizonyítékul szolgáljon a csendháborításra. Ha nem kattintok a linkre nem is tudom meg, hogy új lemezük jött. Még jó másfél éve volt szerencsém megnézni őket, de úgy nyomtak végig egy órát, hogy nem volt olyan számuk amit ismertem volna, pedig az első két lemezüket addig hallgattam, hogy csapágyas lett a walkmanem.

    Egyébként a társasház is ugyanolyan rossz tud lenni, ha nem rosszabb, mert itt ahol most lakok van 60 lakás, és olyan isten nincs, hogy legyen legalább egy olyan hónap az évben amikor senki se akarná szitává fúrni valamelyik falat. A vasbeton meg úgy viszi a hangot, hogy bárhol fúrnak az olyan, mintha a szomszéd falat fúrnák.
    De ami legrosszabb tud lenni, ha az ember mellett van valami városi kötöttpályás vonal. Nálunk olyan éjfél és hajnali fél négy közt nem jár a járat, úgyhogy természetesen akkor végzik el a kisebb nagyobb javításokat. És vassal bármit csinál az ember, annak nagy hangja van. Amikor kb. 8 méter/órás sebességgel elgurul mellettünk egy dízelmeghajtású önjáró sínköszörű, vagy tudja fene micsoda, akkor kicsit kialvatlanul szoktam ébredni másnap.

    hcl: A Villanyos fűnyírónak a villanyos autóval szemben van egy olyan fura tulajdonsága, hogy majdnem ugyanolyan k...va hangos, mint a benzines társa.

Új hozzászólás Aktív témák