Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz Partizan182 #9 üzenetére
Akkor ezek szerint emiatt nem kell aggódni. Köszi az infót!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ACE-
addikt
válasz Partizan182 #25 üzenetére
Neked, meg esetleg másoknak szar, nekem jó, és valószíná van más is, akinek igen...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
törölt tag
válasz Partizan182 #72 üzenetére
Ha ACE-nek vagy másoknak megfelel amit használnak, az neked ne fájjon már.
-
Interceptor
addikt
válasz Partizan182 #9 üzenetére
Engem nem is ez érdekel leginkább, hanem, hogy mi van ha az idő nagy részében monitorként üzemel, pl ha böngészgetek is rajta mennyire lenne zavaró az ABL. Ugyanakkor mennyire bírná a tv az egész napos strapát? LCD-be az a jó, hogy full igénytelen vagyis nem igényel "gondoskodást". Az oleddel mi a helyzet ezen a téren? Szívesen vennék majd oledet, de sok kis zavaró nyavalyát lehet olvasni felhasználóktól fórumokon, az lcd-ről ilyeneket nem, maximum a haterek fikázzák divatból a képminőségét.
(#104) Ijk: Múltkor nekem estek itt a ph-n, hogy nem szeretek sötét szobában gubbasztva filmezni. Tényleg nem, a mozit sem nagyon kedvelem ezért. Nekem ez már egy kényelmetlen megkötés.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Interceptor
addikt
válasz Partizan182 #113 üzenetére
10 éve használok monitorként egy 40 colos alacsony input lagos VA paneles lcd-t, böngészésre, játékra(sokkal jobb ezen mint egy monitoron) és filmnézésre korábban munkára is. Nekem elegem lett otthon az íróasztal előtt ülni egy hagyományos mütyür huszoncolos monitor előtt. Erről is átkapcsolhatok egy mozdulattal tv adásra ha úgy tartja kedvem pl forma 1. Na?
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz Partizan182 #118 üzenetére
Mobilon csak kényszerűségből böngészek ha úton vagyok és meg kell valamit nézni, meg a munkám kapcsán használom, bár ez utóbbi már eléggé speciális helyzet. Egy nagy kijelzőt nem tudsz semmivel sem pótolni. Otthon a tv/szgép a legjobb párosítás számomra írtam a példákat is miért. Szerintem a legnagyobb baromság, otthon a kanapén ülve fél vagy egész napon át a mütyür mobilt nyomkodni azon böngészni, mikor van rá jobb célszerszám.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz Partizan182 #121 üzenetére
Kerülöm ezeket az érintőképernyős "vackokat" ahol tehetem. Számomra(bár egyébként is) az egér/billentyűzet kombónál nincs hatékonyabb böngészésre sem(főleg ha írni kell), plusz ott a nagy kijelző. ABL nem zavar? Bár ez nyilván egyénfüggő, tesztelni kellene hosszabb távon, hogy tudjam.
(#122) SunMount3r : Nem értek egyet, azt sem értem miért zárja ki nálad az egér/billenytűzet használatot az ha nem a monitor előtt ülsz? A böngészéshez üljek át az asztalhoz? Minek? Nem kényelmesebb. Ha már van egy olyan megoldásom ami mindent lefed, minek változtassak ezen. Elég a munkahelyemen a monitor előtt ülni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Partizan182 #95 üzenetére
Képzeld, nem vehet mindenki Porschét. Egyébként meg[link], még egyszer: Próbáld meg elviselni, ha mások megfelelőnek tartják azt, amit használnak, amit te hulladéknak mondasz. Magas lóról könnyű lefelé beszélni.
-
törölt tag
válasz Partizan182 #151 üzenetére
Van egy jó 850-esünk, 810-et nem használtam.
Jó, de azért szidni se kell, amit mások használnak, meg leszólni őket érte, mert beírta, hogy elégedett vele. Ezt már sose lehet abbahagyni, nem értem mi ebben a jó neked?
A hasonló megoldás ugyanolyan technika, vagyis nem lehet jobb, és van amelyiknél még ki se lehet kapcsolni. Viszont vannak használható darabok, csak a jó beállításokat kell megtenni hozzá, amit legtöbben nem tudnak az új készüléken, ismeretek hiányában. -
SunMount3r
nagyúr
válasz Partizan182 #171 üzenetére
Ha csak egy embernek megmentem a 300 ezerét azzal hogy ezt tisztába teszem már akkor megérte. -> És ettől mitől lesz jobb/szebb a kép/hiba amit valósan tapasztal?
-
törölt tag
válasz Partizan182 #171 üzenetére
Ezt képzeled magadról, az látható, hogy te vagy a nagy megmentő. Vizet prédikálsz, miközben bort iszol. Ez nem helyes. Túl sokat általánosítasz, túl kevés és régi ismeretek alapján. Főleg a jelenlegi kínálatra vetítve, mivel neked nincs olyan, amit ők használnak, vagy vennének a több száz típusból. Megfelelő készülék vásárlás és jó beállítás, amire szükségük lenne, nem a rábeszélősdi, arra a modellre, ami neked éppen jobban tetszik.
-
PuMbA
titán
válasz Partizan182 #226 üzenetére
De legalább "jól működik" RTINGS ugyanakkora kontrasztot mért Local Dimming-gel és nélküle is Q7 esetén. (Ugye a Q9-nél 19.000-re ugrik fel a kontraszt LD-vel) A Q7FN emiatt 1 pontot kapott a Local Dimming-re, mert gyakorlatilag nem működik és emiatt nincs gond a sötét részek eltűnésével, mint a Q9-en.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest