Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZuluMASTER
csendes tag
Akkor ha gondolod járj utánna,ennek a keptisztító funkciónak. Illetve ha nem nézed a tv-t automatikusan feldob nekem egy egész pofás képernyő kímélőt,tűzijátékot.. de amint a távirányítóhoz érek,azonnal folytathatom amit foglalatoskodtam. Lehet irigykedni/károgni. De menj el testvér,es a saját szemeddel nézd meg,mi a különbség LCD és Oled között.
Minden publicitás jó, kivéve a nekrológot.
-
Interceptor
addikt
Ezek azért durvák, valaki itt okoskodott múltkor, hogy kellő odafigyelés mellett nem ég be. Ki akar ezzel szenvedni és az idejét tölteni? Szeretem hangolgatni állítgatni a műszaki cuccaimat, de hogy a "tönkremenetel" ellen küzdjek az már frusztráló lenne. Tuti lenne az a helyzet mikor elfelejteném, hogy foglalkozni kell vele
(#107) tothl : Múltkor azt láttam a media marktban(mikor véletlen besétáltam a telefonok miatt), hogy érezhetően zavaróan kevés volt a fényereje a kiállított olednek az lcd-hez képest abban a kivilágított pavilonban. Nem tudom, talán rosszul volt beállítva azon fényviszonyok között. Viszont voltak külön lcd tv-k bepakolva a sötétebb helységbe is.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Digitalis
senior tag
Ez a jó öreg kognitív disszonancia
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
sakal83
addikt
Tehat fokent jatekra. Es igen egy azaz egy lcd ami oled helyettes lehet kompromisszumosan az az xf9005. Azonban sajnos vannak hianyossagai. Egyik az a betekintesi szog ami nagyon rossz. Egy kanapen a szelen ulo mar torzulva latja a szineket. A feketeje jo de nem oled. De egyebkent egy kivalo lcd tv. Sajnos hozza foghato se kozel se tavol lcd fronton. Es arban szinte oled az xf9005.
Ja monitornak es sokat nappali fenyben hasznalt tvt keresnek mindig ezt ajanlom. De ha mar monitornak nem hasznalnak akkor oled ha nem olcsobb 70-80kval az olednel.
De ez a monitornak tv elegge a bogyombe van. Mert a tv az tv a monitor monitor. Sajnos en sem tartottam be es hatterfeny nelkul magasabb fenyerovel tvt nezni mar nem tudok. Jol kikezdte a szememet fel ev alatt a samu 40d5000es.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Amazon Fire TV stick/box
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest