Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Runner_fxr #5834 üzenetére

    Szoktam olvasni ez az oldalt. Annyit érdemes szem előtt tartani az ilyen teszteknél, hogy ezek mind csoporttesztek és az egyes bringákat az akkor tesztelt bringák közötti viszonyításként lehet értelmezni. Tehát olyan bringák összevetésére nem alkalmas, amik két külön mezőnyben szerepeltnek. Tehát a mérce mindig relatív az adott mezőny függvényében, de ez szerintem más ilyen csoportos tesztekre is igaz.
    Illetve azt is érdemes megnézni ki ült a gépen, milyen tudás, előélet szemüveggel nézi és értékeli a mezőnyt.
    Arra viszont nem melékszem, hogy érdemben próbálgatták volna a tag 3 bekötési állása közötti különbséget (azon kívül, hogy megemlítik van) és véleményt mondtak volna róla. Azért is mert mondjuk a legprogresszívebb 35%-os állásban gondolnám, hogy a rugóút eleje csak lágyabb lesz és változhat a karaktere annyit, hogy nem csak race bike.

    Mindenesetre egy fontos szempont, hogy a bejelentés után kb 1 évvel, most épp kivételesen van pár Yeti Európában, amit készletről meg lehet venni és a gyártói ajánlott áron megy (felár nélkül), a HUF is épp jobban áll mint 1 hónapja. Szóval ha egy ilyen szintű gépre érzelmileg kényen állsz, akkor most van itt az idő.
    Ez pont olyan lehet, mint nekem a Bullit volt, hogy a válogatási agóniám végén épp volt még 2 db készleten, most Bullit nincs Európában, de itt kelleti magát a Yeti. :))

Új hozzászólás Aktív témák