Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mad_Wolf

    aktív tag

    Zseb-parfüm - utántölthető mini parfümös adagoló.

    Mágneses telefontartó - előtte csiptetőset használtam, hát soha többet. Tökéletesen tartja a Samsung s7 edge-t, még a fémlapot se kellett betennem a tok alá :) Azzal nyilván erősebb, de nekem így is elég.

    Asztali wireless töltő - tökéletes, gyorstöltős, gyári Samsung.

    Xiaomi Fang IP kamera - babamonitornak vettem főleg. Kis hekkeléssel rtsp kameraként is működik, tehát távolról is elérem, nem csak a ugyanarról a wifiről amin a kamera is van. Jó minőségű a kép nappal és éjszaka is.

    Ezen kívül még utazik két füles:
    Bluetooth fülhallgató - a gyerek szétturkálta a kocsiban hagyott cuccaimat, és azt hittem az előző bt-fülesemet kihajította az ablakon. Megrendeltem ezt, rá két napra megtaláltam az ülés alatt a régit (QCY QY7). Nem baj, az úgyis kínaiul vartyog, idegesítő, plusz állandóan kiesik a fülemből. Ennyit szerintem megér, de majd tesztelem ha megjött végre.

    Gamer fejhallgató - Jelenleg egy bt-fejhallgatót használok, teszkós karácsonyi 3000 ft-os, nem rossz de késik a hang, illetve windows alatt nem használható a mikrofonja. Úgy döntöttem lecserélem egy ilyenre, 2 napot töltöttem a válogatással, egész jókat írtak erről ebben az árkategóriában. Elvileg holnap ideér, majd tesztelem.

Új hozzászólás Aktív témák