- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #64743 üzenetére
Nekem ilyen szélvédőre ragasztható tartóm van, 9 hónapja használom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Beni2360
félisten
válasz Juditta_56 #64751 üzenetére
Oszt mivel ragasztottad fel?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Donki Hóte #64670 üzenetére
Lehet ép nem volt , most simán vehető
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pimmi
senior tag
nekem egy ilyen Baseus meg egy ilyen jön Universal Adjustable majd beszámolok.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz maestro87 #64739 üzenetére
Nem az erősitő a gyenge pont ezeknél.
Kb az összes usb, 5v-ról üzemelő kis hangfalban PAM8xxx digitális erősitő van. 2*3W teljesitménnyel.
Poénból rákötöttem hifitorony hangfalakra és meglepő milyen sok is az a 3W.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
spidersoft
senior tag
válasz XtremLor #64730 üzenetére
Aktív hangdobozt tévére dugni problémás lehet... pl. a konyhai kistévé (valami 24" Phillips) olyan, hogy a hangerő gomboknak nincs hatása a fejhallgató kimenetre (ahova az aktív dobozt szokás dugni), hanem be kell menni a menübe, kikeresni a fejhallgató kimenet hangerejéről szóló almenüpontot oszt ott... De ismerősöm 600.000-es tévéjén is ugyanígy van, szóval nem egyedi eset. Ezt ki lehet védeni a tévével kommunikáló aktív hangdobozpárral, amiért indokolatlan pénzeket kérnek el, vagy úgy, ahogy én csináltam: lekaptam a készülék hátát, kiheréltem belőle a saját hanszólóit, és kötöttem a helyére impedanciailag egyező passzív dobozokat (amikor én vettem valami 10k körül volt a kettő, még mielőtt nagyon megszaladt a dollár ára). A somogyis hangszórók jól kiegészítik a tévébe épített körömnyi budget D osztályú erőlködő hiányosságait: ahol az egyik már elfogadható lenne, lehúzza a másik összességében a hang mégis mérföldekkel jobb lett, a távkapcs normál gombjaival csavarászható a hangerő (lévén a tévé nem tud róla, hogy meghekkeltem), szerencsére a tévégyártóknak úgy a biztosabb/egyszerűbb, hogy az összeszerelő soron ne kelljen a droidnak forrasztani, így nekem sem kellett: lehúztam a belső hangszórók csatiját, ugyanolyan tüskeméretűt/tüsketávolságút tettem a sal dobozokról kihozott drótra, rádugtam, kész
Jött kompressziós zokni, holnap reggel megpróbálom felerőszakolni... ránézésre újszülött őzikére való, de hátha
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
A másik oldal promózós hsz.-eket ejtsük ha szabad kérnem. Ez még mindig a ph lapcsalád.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tboy93 #64750 üzenetére
Se tok se semmi. Nézz meg egy képet a LG G3-ról, nem ahhoz találták ki ezeket a tartókat elhiheted nekem. A hátulja egy nagy ív.
Köszi srácok a többi tartó ajánlást! Rendelek szerintem egy ilyen Baseus-t.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
huliganboy
addikt
-
zsiz
őstag
válasz spidersoft #64757 üzenetére
Itthon háromból három tv úgy működik, hogy ha bedugok valamit a fejhallgató kimenetbe, akkor annak a hangerejét állítja a távirányító.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Mr.Grey
tag
válasz choco01 #64735 üzenetére
Én rendeltem anno egy ilyet (bliszter nélkül, csak a doboza - olcsóbb volt pár százassal). A hangja meglepően barátságos. Nincs durva basszuskiemelés, így a közép és magas tartomány is példás. Jazzre, akusztikus zenékre ajánlott, de metal cuccokon is megállja a helyét. Majdnem ugyanolyan jó, mint a KZ-ED9, ha ez mond valamit...
-
choco01
addikt
-
vizimento
senior tag
válasz 206 cc #64686 üzenetére
Nekem most van egy csomagom ami nem jött meg... (és volt kb 5 amivel nem volt gond)
Ráírtam az eladóra. --> Válaszolt egyből, hogy utánanéz. --> Aztán 2 napig semmi. --> Tegnap újra ráírtam, hogy utána nézett-e. --> Válaszolt egyből, hogy a csomag elveszett, refundolja (Az újraküldést fel sem ajánlotta) --> Egyenlőre még nem érkezett meg a refund, de remélem nem lesz gond vele
Egy akciós VR szemcsiről van (vagyis volt) szó.
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
pajszer91
tag
Rendeltem ezt az ajánlott MantisTek usb kábel tesztert, esetleg ez jó autós usb töltő mérésére is?
Elsődlegesen a gyenge micro usb kábelek kiszűrésére vettem,de kidobálnám a kocsiból a gyenge töltőket is. -
cris78
őstag
válasz 206 cc #64716 üzenetére
Ma megérkezett a táska!
4-én rendeltem, 10-én kapott TN-t. Tehát 6 nap volt a feladás.
A kulacs tartó nem gumis, de a fél literes üveg belefér. A nagy pakolós részben van egy elválasztó és a hát támlán egy nagy cipzáros zseb. Az anyaga erősnek tűnik, de majd használat közben kiderül. A cipzárakat át kellett húzogatni, mert szét voltak nyílva.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
törölt tag
Kinabol melyik laptop táska bestbuy? 15.6" os laptophoz kellene.
-
terra052
őstag
Van ötlete valakinek vitrinbe építhető/rögzíthető ledes kisebb lámpára, ami napelemes és sötétedésre automatikusan kapcsol?
Kb mint a 300 ft-os kerti leszúrható lámpák, elég, ha csak épp egy kis fényt ad éjjel."Használtam a keresőt, de nem találtam" jeligére
werkmania.hu
-
Druss
aktív tag
válasz Silent77 #64704 üzenetére
Biztos rendesen párosítottad? Létrejött az xxx_plus? MiHome alkalmazás kell hozzá. Itt egy kis segítség hozzá bemutató videó. Nekem 2db van egy itthon és egy bent a melóhelyen. Szüleim házában már nem volt jel ezzel már van. Melóhelyen a 2. emeleti jelet erősítem fel vele a földszinten és gyönyörűen dolgozik.
[ Szerkesztve ]
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
dugesz77
őstag
válasz maestro87 #64772 üzenetére
Pár nap használat után sem erősödtek meg igazán a mélyei. Viszont a közép/magas az szépen szól rajta. Én most egy konyhai pc hangját raktam ki vele. Megspóroltam a külön erősítő hangsugárzó kombót , plusz géppel együtt kapcsol be. Webrádiózáshoz, iptv-hez bőven elég. 5-6 $ megér a 20-at nem.
-
geekbuyingon nezem hogy 24.99 vs 26.99 a mi band 2 chinese/global verzio. Globalnal mit jelentene az hogy "More stable performance as its server based abroad." ? Mihez kell szerver ? max android appra tudok gondolni, de az meg tarolhatná a telon az adataimat es nem kinai szervereken..
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
beg
veterán
A DD4 oldallal (termékek, szállítás stb.) kapcsolatban maradhat az eszmecsere. Viszont a DD4 által folytatott kecsegtető marketingtevékenység (email megkeresés, publikálás a PH oldalain, beleértve a logout blogot is) és az arról való társalgás innentől törlődni fog, ahogy azok a logout-os bejegyzések is, amik e célból jönnek létre. A moderátorokat tudjátok megkeresni a miértről ha lenne még kérdés. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dugesz77
őstag
válasz Czimby #64779 üzenetére
Köszi azzal a részével képben vagyok. A Klinger könyv ott van a párnám alatt (Ha kitöltenem lazán vatelinnal/hosszú szálú gyapjúval akár 10% akusztikus volument is tudnék növelni) Elvileg gyárilag reflex de ilyen kicsi membrán átmérőnél/doboztérfogatnál az sem ad hozzá túl sokat a mély hang átvitelhez.De ez full ragasztott fa doboz. Nem barmolnám szét. Tényleg elég hangerőre/minőségre oda ahova ez ki lett találva.
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz Czimby #64779 üzenetére
Nálam tervben van, illetve BT és akkumulátor beépítése is, hogy hordozható legyen. Megnézem majd, hogy passzívan mit mutat, kár passzív radival, de aktívként még nem láttam BT hangszórót, így lehet marad aktívnak
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
krisztianAMG
senior tag
válasz dugesz77 #64782 üzenetére
Én egy passzív membránt raknék rá, az szerintem többet adna hozzá a hanghoz. Dekopír fűrésszel kivágnám a helyét, némi ragasztó, és készen is van.
-
jjeahh
nagyúr
No megjött 3 darab ultrahangos illóolaj párologtató, két Excelvan és egy Oregon (ebből sajnos csak az az egy volt olcsóért, amit megvettem ), szerintem sokkal jobb cuccok illatosításra is, mint az ambi pur, air wick meg hasonló vegyszeres izék, ezek legalább ha normális illóolajjal használja az ember elvileg egészségesek. Akinek ezek is drágák, vannak olcsóbbak is, most azon agyalok rendelek valami noname olcsó párologtatókat az összes szobába és autóba is
szerk: a Beurer már rég megvan, csak a méretek összehasonlítása végett tettem oda a kiskockák mellé.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
xxxjjjkkk
senior tag
Na két év után ismét megfogták egy csomagom, szerencsére megtartották a jó szokásuk, és mellé lőttek vele, nincs 20$
Egy BW F1 bluetooth hangszóró, kuponnal."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Promi
aktív tag
Október 14. -én rendeltem kedvenc eladónktól, ma kaptam meg.
TOSHIBA EXCERIA MICRO SDXC 90MB/s 64 GB CLASS 10
TesztAmit eddig használtam Samsung EVO 64GB.
Teszt -
Maximum1
őstag
Rendelt már valaki laptop akkut? van megbízható hely?
Ilyet keresek, ebay-t nézegettem, de nem akarok gagyiba futni, inkább kérdezek. -
-
nagyúr
válasz Feketelaszlo #64794 üzenetére
Laptop akksiba amúgy 18650-es cellák szoktak lenni nem?
-
Dupla usb-s autos szivargyujtót tud ajánlani valaki ami minél kisebb mértékben lóg ki a foglalatból és szorosan illeszkedik a helyén.Mert amit sikerült venni az minden kis bukkanónál elveszti az érintkezést és nem tölt, vagy fognom kell. meg már kinyirt igy egy pendrivomat amit a transmitterbe volt emiatt.
Tehát egy jó minőségű de olcsó kéne.Fiat Grande puntóba ha esetleg valakinek ilyen lenne
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Gearbest EU raktáras szállításhoz az olcsó kütyükkel lehet még árat faragni? Én perpill olcsó kütyüt se lelek 4$ alatt...
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
jjeahh
nagyúr
válasz motoflug #64793 üzenetére
Tyű, hát ez nem tudom milyen elven működik, gondolom csak simán elpárolog magától az olaj, mivel fény éri. Azt hiszem az illóolajakat ezért tárolják sötét üvegekben amúgy... Ennyit lehet megér, de azért más kategória mint az ultrahangos vagy porlasztó diffúzorok. Amiket én vettem azok ultrahangosak, füsthöz hasonló hideg párát bocsájtanak ki kb. így. Pár gugli találat a témában: [link] [link]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EA Sports WRC '23
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hiányzik a gamer érzés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest