- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
-
206 cc
senior tag
válasz AndrewBlase #65801 üzenetére
Tedd a kosárba ott tudsz választani,megnéztem...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Promi
aktív tag
-
_ak_
addikt
válasz AndrewBlase #65786 üzenetére
Sziasztok, ilyen digitális órához keresnék egy USB-s adaptert. Bár nekem nem tiszta, hogy milyen mennyi amperes az ideális, de gondolom elég lenne egy 500mA-s is, aztán hátha az olcsóbb lenne. Tudok ilyesmit?
nem válasz alatt lenni
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Imy
veterán
kKarácsonyi ajándék tippek? Nőnek, szűlőnkek? Ti ha rendeltek, akkor mit? Én már pár apróságot berendeltem, de semmi jó ötletem nincs perpillanat.
-
havri1
félisten
Pont az érintett korosztálynak nem tudtam semmit se venni.
Öcséméknek telefonhoz töltőt, kábeleket, kistáskát már itteni ötletek alapján megrendeltem, nagyrészük már itt is van. Ezúton is
Gyerekeimnek kis plüssállatok (minecraft, nagyszemű) minap, de a szülőknek, anyósoméknak..passz.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Azt hiszem kapnak 2 IFA fát, annak biztosan hasznát veszik[ Szerkesztve ]
havri
-
-
havri1
félisten
TED rajongóknak elengedhetetlen
havri
-
_ak_
addikt
gearbest.com/home-gadgets/pp_213190.html
érdekes, pedig emlékszem, hogy ott volt az url
Let's begin, de gozaimasu!
-
dugesz77
őstag
válasz DeFranco #65816 üzenetére
Nálam a legkisebb fajta kocka óra az simán elmegy 2-3 hónapig egy adag elemel ( igaz hang érzékelésre van állítva,tehát nem folyamatosan villágít).
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz dugesz77 #65817 üzenetére
Nekem a kicsiből kb 1 hónapja merült ki az első garnitúra duracell, azóta telo töltőről megy mert lusta voltam venni elemet. Szerintem nekem volt először ilyen óra itt a bandából.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
gatesz
tag
Sziasztok, egy picit tegyetek már képbe. Mi lesz a banggood-on 11.11.-én? + mikor lesz Magyarországon, és mikor lesz külföldi webshopokban a blackfriday? Mikre érdemes figyelni? Hol lesznek a legütősebb akciók?
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz gatesz #65821 üzenetére
Mo-n én úgy tudom, nincs kőbe vésett dátum, például a MediaM.-ban most pénteken lesz minden terméke -10% (ők legalábbis a TV reklám alapján BF-nak hívják)
A többit figyelni kell, bár általában amire észhez kap az ember, vagy elfogyott, vagy sosem volt, csak az ára jó, vagy lehal a szerver, és amire nálad működik, érdekes módon nincs már az adott termékből, aminek tényleg jó ára van..
November 11. azon kívül, hogy a katonai felderítők világnapja, Shopping festival néven szokott futni a legtöbb kínai webshopban...ismertetőjele, hogy az akkor megrendelt termék nagy eséllyel karácsony után érkezik meg. De lehet szerencséd is...
-
nagyúr
Nagyon OFF, de szuloknek, anyoseknak mehet pl wellness, mas csaladtagokkal osszefogva. Mi tobbszor ellottuk mar, 30-40 kozott kuponakcioval (bonusz brigad stb.) egeszen korrekt helyekre el lehet oket kuldeni
De iden pl. Androidos tv boxot kapnak anyosek. 10-15 kozott lehet kapni es nem kell tobbet dvd lejatszoval meg számítógépre kotessel bajlodni. Ezt is lehet akar kozosen tesoval.
Szinhazjegy is jo am, pl. a Thaliaban szerintem nagyon jo darabok vannak es korrekt 3-3500/db aron kaptok jegyeket.
Igy most hirtelen ennyi jut eszembe
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
Futáshoz tud valaki ajánlani BT fülest? Soha nem használtam még ilyet.
-
retesz147
addikt
válasz Czimby #65819 üzenetére
Nekem 2,5 éve van a háromszög alakú, folyamat órakijelzéssel, de elem sose volt benne.
Teló töltőről megy (talán 0,75A-ról), de sajnos 1 hónap alatt összeszed kb 3-4 perc sietést.Amúgy jó kis óra, nagyon frankón, belesimul a fekete bútoros környezetbe, minden vendég megcsodálja.
Xiaomi 13 eu dev...
-
jupp008
senior tag
Vmilyen Powerbankot keresek 5000 - 10000mAh között kb. 3000 Ft. értékben.
Nem igazán ragaszkodok XIAOMI vagy hasonló márkához, ajándékba menne és tudom, hogy csak ritkán lenne használva. Van ajánlott tipus, vagy ebbe az árba teljesen mindegy ?
Ezt néztem pl. [link]
Még ha csak a felét tudja a beigértnek sztem akkor is jó lehet nekem ... megtudna ebben vki erősíteni ?![ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
válasz tboy93 #65830 üzenetére
Köszönöm az észrevételt.
Azt hiszem lehet egyszerűsítem a dolgot és kipróbálokegy ilyet. Itt helybe megtudom venni és ha vmi gond van visszavihetem. -
nagyúr
válasz jupp008 #65833 üzenetére
Inkabb sporolgass meg hozza, vard ki a black fridayt es 3800-4000 korul csapj le a xioamira. Hidd el jobban jarsz vele, ez a linkelt se lesz jobb mint a kinai noname. A xiaomi tolt rendesen 2A-el, mindenfele vedelemmel el van latva, panasonic cellák vannak benne, sokkal jobb minoseg.
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz huliganboy #65755 üzenetére
Szerintem megéri, teljesen.
Nekem bejött a teló - és most az egyik legjobb ár/érték arányt képviseli. -
tlala
addikt
válasz jupp008 #65833 üzenetére
9,89 USD-ért vettem egy 3350 mAh-s Blitzwolf powerbankot, mert kellett egy ilyen pillekönnyű, állandóan táskában tartható megoldás.
A munkahelyen kiderült, hogy többet tud, mint a kollégám méretes, noname, 10000 mAh-nak hazudott cucca, ami ugyanannyiba került.[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
Tudom nem ide való hsz. de ha tegnap nekem utaltak online (raifaisen) akkor annak már meg kellett volna érkeznie mostanáig a számlámra (otp) !?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Saccco
nagyúr
válasz tboy93 #65843 üzenetére
Én most (elmúlt 2 hónap) pancsoltam el 3240 pontot, 3db 10-5 kuponra.
Lejárt volna azért használtam fel, már csak 525 pontom van.(#65844) Ad-m:
+1 a 10-5 kuponra.(#65842) vidaila:
Ha délig sem ér ide, akkor már szerintem is gyanús.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #65816 üzenetére
Nekem van egy háromszög alakú hasáb forma óra, 4 db 900 mAh Ladda AAA akkuról (bliszterből kibontva) ment kb 3 napot legkisebb fényerőn. A fényerő zavaróan nagy volt éjjel a hálóban, ezért éjszakára lekapcsoltam a kijelzőt.
Nagyon tetszett, öcsémnek is rendeltem egy kis kockát Karácsonyra. Az egy fullra feltöltött szettel (3 db) ment egy szűk hetet nonstop.USB csatiban végződik a töltőkábel, teszel alá egy 10 Ah-s Xiaomi powerbankot és napszemüveg. Vagy csinálod, amit én: 2 szett Ladda akku és cserélgeted.
Most a hosszú hétvégén volt egy Refresh üzem az egyik szett Laddán, majd belepróbálom a nagyobbik kijelzősbe.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs