Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    válasz Gépötty #5689 üzenetére

    Az egy dolog, hogy nem volt szerencsém velük, meg egy másik az, hogy annyira kicsinyesek, hogy megpróbáltak átb@szni (az én hibám is volt). Én nem nyitottam rájuk (kicsit kevésbé voltam tapasztalt vásárló) PP dispute-ot, ők meg 2 hónapig őrizték egy telefon árát, és csak aztán sikerült elküldeniük, egy másikat pedig valamivel több, mint 4 hónapig (ezek egyszerre történtek). Aztán visszakaptam a pénzem 90%-át, a többit felszámolták kezelési és postázási költségnek, de az ő hibájukból történt minden galiba. Magyarul hibáztak, és rajtam verték le. Azt mondták, hogy a teljes lét visszakapom (4 hónap MINDEN NAPOS kínlódás után), ha az oldalon levásárolható pontok formájában kérem (ezekre a pontokra is vannak korlátozások), vagy 90%-ot PayPal-ra, vagy újraküldik a telefont. Mondom, az újraküldésből kösz, nem kérek, az oldalukból sem kell több, viszont a lóvémat úgy adják vissza, ahogyan én azt elküldtem nekik.
    Ez természetesen nem jött össze, de az én mulyaságom eredményezte a szituációt. Azóta erősen lesem a PayPal határidőket. Megjegyzem, hogy sokáig nem volt nekem sem bajom velük. Amíg ez a két telefonos dolog történt, kb. 1700 dolcsi értékben vásároltam tőlük. Szerintem nem mindenki vásárol ennyiért, de ők így kezelik a költekező vásárlóikat :)
    Az utálatomra irántuk rátett az is, hogy a 4 hónap alatt szinte kivétel nélkül minden nap beszéltem velük, de az angol tudásuk egy darab betonéval egyenlő, viccen kívül rosszabb volt velük beszélni, mint a Cleverbottal a publikálásakor magyar nyelven.
    Nem mondom, hogy ne rendelj tőlük, mert ha a PP fedezi a segged, nagy baj nem lehet, de tudd, hogy kiknek csinálsz hasznot. Nem akarok ezzel lelkiismeret-furdalást sem kelteni benned, csak leírtam, amit tudok róluk :)

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák