Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz mobilizmo #117368 üzenetére

    Próbáltam több féle telefontartót is, de egyik sem vált be 100%-ig...

    Ezzel kezdtem, de nekem nem maradt fent az ablakon. Így használhatatlan volt. [link] Aztán jött ugyanez, hosszú karral. [link] Na ez már általában 1-2 hétig fent is maradt, de a hosszú kar miatt nagyon remegett a telefon. Ha meg alátámasztottam a műszerfallal, akkor meg dörzsölte a műszerfalpárnát rázkódáskor.

    A következő egy ilyesmi volt: [link], ezt egész sokáig használtam, de nem az igazi ez sem. Nehéz belerakni, kivenni a telefont. Plusz a telefon súlya lehúzta a szellőzőt, így a levegő se oda ment ahova szerettem volna, és a kijelző se olyan szögben állt. Meg én féltettem is a lamellákat, nehogy kitörjenek. Mégis csak 16 éves műanyagról van szó, meg egy 5.5"-os fémházas telefonról.

    Kíváncsiságból vettem egy ilyet is, bár ekkor már tudtam, hogy szellőzőrácsosat én nem akarok. [link] De olcsó volt, kuponos és sokan dicsérték :D Tokon keresztül nem volt meggyőző a mágnes ereje. Mondjuk az tényleg praktikus, hogy simán lehet egy kézzel használni.

    A vége az lett, hogy megvettem a tavalyi Telekom-Coop akcióban a Samsung tartóját [link] :D Ez sem tökéletes, de messze a legjobb az összes közül, amiket próbáltam.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák